Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia camera yı fidler kullanmadan kurduk. Black güncellemesine sahip olanlar kurabildi ama Black alamayanlar için Nokia camera beta çıkarıldı.

csH

Üye
yani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck
Hocam dosya isimlerini düzeltmen gerekiyor Şimdi ss atarım
Gayet iyi
şimdi navifirmden indiriyorum ordan inenler senin verdiğin isimde diğer sitedeki farklıydı sanki biraz

yani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck
kilit ekranındaki gibi glancede de görünecek evet. yalnız kilit ekranında aşağıda yazıyo glancede ise tepede

skynet

Üye
Zaten bendekilerin isimleri de farklıydı ben kendim düzenledim

csH

Üye
Tepkiler: skynet

tessun

Üye
ya beyler bn bu hollanda romu attım ama ota dan mı alıcaz black güncellemesini? normal attığım halde amber yazıyordu ama ota da bir güncelleme buldu o mu black güncellemesi ? tam anlamadım ?

skynet

Üye
ya beyler bn bu hollanda romu attım ama ota dan mı alıcaz black güncellemesini? normal attığım halde amber yazıyordu ama ota da bir güncelleme buldu o mu black güncellemesi ? tam anlamadım ?
Evet hocam otadan alacaksın

tessun

Üye
tamam ustam çok sağolsın

hollanda romu yapınca dili yine türkçe mi oluyor?

ozaman ne bekliyoruz o şekilde yapalım gitsin ama demi

Black güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.
Bugün kontrolleri yaptınız mı?
@csH @skynet @Gregor Mendel

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Evet güncelleme 620 ler için dağıtıma başlandı azıcık sabır

sabır sabır, ben sayelerinde erdim artık , biraz daha bekleyelim o kadar bekledik

Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet