csH Üye skynet' Alıntı: Glance'deki yazı gece modu aktif olduğunda gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar
skynet' Alıntı: Glance'deki yazı gece modu aktif olduğunda gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar
skynet Üye csH' Alıntı: göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar Genişletmek için tıkla ... Garip bir durum
csH' Alıntı: göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar Genişletmek için tıkla ... Garip bir durum
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar Genişletmek için tıkla ... bana geldi bildirimler
csH' Alıntı: göz atmayı güncelledikten sonra yeniden başlat dediğimde bişey olmuyor elle yeniden başlatıyorum ama yine yok o ayar Genişletmek için tıkla ... bana geldi bildirimler
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: bildirim değilde metnim diye birşey gelmiş o ne? Genişletmek için tıkla ... Oraya her hangi bir not veya yazı yazdığında glance'de görünüyor ama gece modu aktifken görünmüyor orası kötü
Gregor Mendel' Alıntı: bildirim değilde metnim diye birşey gelmiş o ne? Genişletmek için tıkla ... Oraya her hangi bir not veya yazı yazdığında glance'de görünüyor ama gece modu aktifken görünmüyor orası kötü
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Oraya her hangi bir not veya yazı yazdığında glance'de görünüyor ama gece modu aktifken görünmüyor orası kötü Genişletmek için tıkla ... bildirimler gelmemiş mi ?
skynet' Alıntı: Oraya her hangi bir not veya yazı yazdığında glance'de görünüyor ama gece modu aktifken görünmüyor orası kötü Genişletmek için tıkla ... bildirimler gelmemiş mi ?
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: bildirimler gelmemiş mi ? Genişletmek için tıkla ... Diğerlerindeki gibi bildirim seçeneği yok ama bildirim glance'de görünüyor yani yarım yamalakta olsa geldi
Gregor Mendel' Alıntı: bildirimler gelmemiş mi ? Genişletmek için tıkla ... Diğerlerindeki gibi bildirim seçeneği yok ama bildirim glance'de görünüyor yani yarım yamalakta olsa geldi
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Diğerlerindeki gibi bildirim seçeneği yok ama bildirim glance'de görünüyor yani yarım yamalakta olsa geldi Genişletmek için tıkla ... parça parça black veriyorlar resmen en sonda black yazması için verirler olay biter
skynet' Alıntı: Diğerlerindeki gibi bildirim seçeneği yok ama bildirim glance'de görünüyor yani yarım yamalakta olsa geldi Genişletmek için tıkla ... parça parça black veriyorlar resmen en sonda black yazması için verirler olay biter
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: bildirim değilde metnim diye birşey gelmiş o ne? @csH @skynet Genişletmek için tıkla ... bana gelmedi ki bildirim de metnim de
Gregor Mendel' Alıntı: bildirim değilde metnim diye birşey gelmiş o ne? @csH @skynet Genişletmek için tıkla ... bana gelmedi ki bildirim de metnim de
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: bana gelmedi ki bildirim de metnim de Genişletmek için tıkla ... göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım
csH' Alıntı: bana gelmedi ki bildirim de metnim de Genişletmek için tıkla ... göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım Genişletmek için tıkla ... Unloca bir şey olmuyor merak etme
Gregor Mendel' Alıntı: göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım Genişletmek için tıkla ... Unloca bir şey olmuyor merak etme
csH Üye Gregor Mendel' Alıntı: göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım Genişletmek için tıkla ... güncelledim zaten ama yok 2 defa daha sıfırlayıp güncelledim yine aynı
Gregor Mendel' Alıntı: göz atmayı güncelle yeniden başlat öyle geliyor bu arada telefonu sıfırladım sarj değeri arttı ama unlok gitmiş yeniden yapacagım bakalım Genişletmek için tıkla ... güncelledim zaten ama yok 2 defa daha sıfırlayıp güncelledim yine aynı
skynet Üye Sistem uygulamalarının hepsi güncel mi ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ile tüm sistemin güncel olduğundan emin ol
Sistem uygulamalarının hepsi güncel mi ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ile tüm sistemin güncel olduğundan emin ol
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Unloca bir şey olmuyor merak etme Genişletmek için tıkla ... nasıl olmuyor hocam tools telefonu görmüyor? yani görüyor baglantı hatası veriyor
skynet' Alıntı: Unloca bir şey olmuyor merak etme Genişletmek için tıkla ... nasıl olmuyor hocam tools telefonu görmüyor? yani görüyor baglantı hatası veriyor
csH Üye eminim zaten 2 defa sıfırlayıp en baştan kurdum sysapp pusher ile hatta amberi baştan flaşlayıp previewi yükledim ilkindeson kez sıfırlıyorum
eminim zaten 2 defa sıfırlayıp en baştan kurdum sysapp pusher ile hatta amberi baştan flaşlayıp previewi yükledim ilkindeson kez sıfırlıyorum
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: nasıl olmuyor hocam tools telefonu görmüyor? yani görüyor baglantı hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti
Gregor Mendel' Alıntı: nasıl olmuyor hocam tools telefonu görmüyor? yani görüyor baglantı hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti Genişletmek için tıkla ... ben suan kırmızı bir uyarı verip mail istiyor ne yapayım?
skynet' Alıntı: Olmuyor derken yani baykuşla tekrar unlock ediliyor demek istedim Ben sıfırladıktan sonra baykuş 2 defa hata verdi ama 3. de tekrar unlock etti Genişletmek için tıkla ... ben suan kırmızı bir uyarı verip mail istiyor ne yapayım?