Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Black hala yok demekten sıkıldım

Tepkiler: Aybin.Kilic

csH

Üye
hafta sonu bekleme zaten hatta bu hafta içi de bekleme daha hiç bir yerde yok daha önce de belirttiğim gibi ilk bize bizim ülkemize vermeyecekleri de kesin herhangi bir yerde verilse haberini yapan olur ondan sonra başlarız beklemeye boşuna üzme kendini ben boşverdim artık 8.1 preview gelsin Bi an önce

Tepkiler: BLasTeaR, Rainesto ve Aybin.Kilic

SLH.55

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme : 2 saniye önce

Tepkiler: CANGO97 ve Aybin.Kilic
Herhalde 620'ye bu güncelleme ile daha fazla özellik gelecek herhalde optimizasyon yapıyorlar.

skynet

Üye
Bu black bize yar olmayacak abi anlaşıldı

Nokia Lumia 520 için en son yazılım sürümü Lumia Black'tir (3056.40000.1349.20xx)
Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar > telefon güncellemesi'ne dokunun.
  • Günlük yenilikler: ekran döndürme kilidi, uygulama değiştiricide uygulamaları kolayca kapatma, mesaj ve e-posta için özel zil sesleri kullanma ve diğerleri
  • Nokia Smart Camera ve Nokia Pro Camera'yı bir araya getiren Nokia Camera'ya güncelleyin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Görüntü deneyimlerinizi yeniden yaşamak için Nokia Storyteller gibi yeni uygulamalar edinin. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Nokia Glance screen'in en son sürümünü edinin, takvim ve mesaj olayları gibi hızlı durum bildirimlerini kilit ekranında görün. Mağaza uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Telefonunuzu uyandırmak için ekrana iki kez dokunun ve kilit ekranınıza hızlıca erişin
  • Genel tutarlılık ve kullanım iyileştirmeleri

• lumia 520 için glance screen gelmiş.

620 ye black ile 3.kolon optimizasyonu yapılıyormuş
der ve tekme tokat yemeye hazırım

Tepkiler: Rainesto, Dexter Morgan ve tgoksen1

carew89

Üye
520 için glance screen nasıl kullanıyoruz ?

bugün saat 2 gibi lm 1020 me 16 mb güncelleme geldi yükledim ama ne olduğunu Bi türlü çözemedim büyük güncellemenin habercisi olabilirmi acaba?

csH

Üye
bence ali kemal abi 520 için olduğunu farketmedi o yüzden o cevabı yazdı 520 ye gelmiş olsa gelirdi

620 Black nerde yav

Tepkiler: Rainesto ve skynet

CANGO97

Üye
ne konuymuş güncelleme gelsede bizde konuda rahatlasa

Rainesto

Üye
Nokia black güncellemesi [620liler bilmez ]

Tepkiler: kursat99, SLH.55, skynet ve 4 diğerleri

BLasTeaR

Üye
Mobil olduğum için Y.Disk'ime kaydettim.
umarım ss'yi görebilirsiniz.

WpC'deki bir konuda, 620 için Black güncellemesi 24 Şubat'ta kesin geleceğini ve haberin de doğru olduğunu iddaa ediyor.

csH

Üye
evet o mesajı yazan bendim daha önce de paylaştım burda fakat ona Nokia caredeki görevli 24 şubata kadar kesin gelcek demiş onu paylaşmış