WP li cihaz kullanmak için herşeyden önce ciddi anlamda sabır sahibi olmak lazım.
Tabi bu hayat koşullarında herşey hızlı gelişirken, bir sistemin buna aksi istikametinde yavaş olması insanı üzüyor.
Tarlaya ürün ekilseydi, çoktan hasat vs. işleri yapılmış, tüketiciye sunulmuş ve tüketilmişti bile.
Adamlar hala yeni cihaz peşinde, hala küçük küçük reklam resimler vs. ile milletin ilgisini beklentisini canlı tutmaya çalışıyor güya. Millet öldü gitti ne canlı tutması...
WP li cihaz kullanmak için herşeyden önce ciddi anlamda sabır sahibi olmak lazım.
Tabi bu hayat koşullarında herşey hızlı gelişirken, bir sistemin buna aksi istikametinde yavaş olması insanı üzüyor.
Tarlaya ürün ekilseydi, çoktan hasat vs. işleri yapılmış, tüketiciye sunulmuş ve tüketilmişti bile.
Adamlar hala yeni cihaz peşinde, hala küçük küçük reklam resimler vs. ile milletin ilgisini beklentisini canlı tutmaya çalışıyor güya. Millet öldü gitti ne canlı tutması...
yok daha neler ya 1 hafta sonrayı anlarımda 24 şubata kadar ne ya, düz hesap sene sonuna kadar deselermiş, heralde bizim telefonları amiral gemisine dönüştürecekler
Bizim telefonlar uzay mekiğine dönüşecek ve bizleri evrenin bilinmezlerine götürecek. Bu kadar çok uğraştıklarına göre demek ki bir bildikleri var !!! Gdr 3 güncellemesi gelsin yüklemeyeceğim wp 8.1 ön izlemeyi bekleyeceğim.Nasılsa gdr 3 ile gelcek özellikleri kullanıyorum (Açık uygulamaları kapatma , ekran döndürme kilidi yetiyor bana).
Nsu ya düşse belki diyeceğim ama türkçe dil seçeneği kabus olmasın sonra. Yada boş ver sen Tr güncellemesini bekle. Gdr3 ön izleme varsa çok şey de bekleme diyorum.
Nsu ya düşse belki diyeceğim ama türkçe dil seçeneği kabus olmasın sonra. Yada boş ver sen Tr güncellemesini bekle. Gdr3 ön izleme varsa çok şey de bekleme diyorum.
danimarkada da dahil dünyanın hiçbiryerinde 620 için black yok ama biz yine iyiyiz bizim ülkede sadece 620 kaldı almayan latin Amerika taraflarında doğru düzgün hiçbir cihaz almamış
pek alıcı olmadığı için öyle açıkçası 2000 lira civarında aldığınız bir s4 ü aynı telefoncu ne kadara allıyor onuda sormak lazım ama riske girmek istemiyorlar pek onlar için öyle geliyor
pek alıcı olmadığı için öyle açıkçası 2000 lira civarında aldığınız bir s4 ü aynı telefoncu ne kadara allıyor onuda sormak lazım ama riske girmek istemiyorlar pek onlar için öyle geliyor
ben aynı telefoncuya 620 yi 920 yi bide s3 miniyi sordum s3 mini ye [ o zmana 750 tlydi ] 500 dedi 620 ye 350 anca dedi 920 ye 550 dedi o an telefoncuya yapmak istedigim