Nokıa beta lab .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa beta lab .
Evet nokia beta lab sonunda hepimizin sevdiği bubble adında bir ekran koruyucu/ tuş kilidi programı yaptı.
bana göre gelmiş geçmiş en iyi uygulama (beta lab ın yaptığı). nokia kullanıcıların istediği böyle şeyler .. beta lab sitesinde şimdiden en çok sevilen uygulama ünvanını aldı.

uygulamada telefonu hangi yöne çevirirseniz çevirin saat dönüyor. baloncuklar serbest hareket ediyor, telefonu nasıl çevirirseniz , öyle konum alıyor.. mesaj veya cevapsız arama gelince, kendiliğinden baloncuk oluşuyor, tuş kilidini açarken anahtar balonunu sürüklüyorsunuz... neyse bir çoğumuz bu uygulama yı kullanmaya başladık . umarım nokia beta lab kendine çeki düzen verirde buna benze uygulamalar yapar .. ..
nokia kullanıcıları böyle uygulamalar istiyor...

suat1111

suat1111

Üye
günaydın size biraz geç kaldınız

matanist

matanist

Üye
Uygulamayı yapan Nokia değildir zaten. Orası bir laboratuar C++ gibi programlama dillerine hakimseniz siz de ilgili dil yorumlayıcısından beta programlar yapabilirsiniz. Üstelik yeni Qt yorumlayıcıları ile program yazmak daha da kolaylaştırılmış. Nokia program derdinden kurtulmak amacıyla Symbian^3 ile birlikte bu yeni Qt yorumlayıcısını ön plana sürdü. Ben telefon ile birlikte gelir sanıyordum ama sadece web arayüzünde görebildim :D

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bana göre önemli bir eksik daha var, ekranda bir buton olacak , ona basınca tuş kilidi aktif olacak.
basit ama kullanışlı , böylelikle yandaki tuş kilidinden kurtulmuş oluruz...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
sınırsız mı

KO9

KO9

Üye
Bence bu bubble da sorun var yada bende sorun oldu ekranı döndürdükçe saat filan dönüo tamam güzelde bi yerden sonra sensör teli hiç döndürmüyo açıp kapamak gerekiyor bu sorun bi bendemi oldu?:S

ThebLue16

ThebLue16

Üye
Bence bu bubble da sorun var yada bende sorun oldu ekranı döndürdükçe saat filan dönüo tamam güzelde bi yerden sonra sensör teli hiç döndürmüyo açıp kapamak gerekiyor bu sorun bi bendemi oldu?:S

bende öyle bi sorun olmadı

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
bende de sorun yok

xparissx

xparissx

Üye
qt examples nasil silicez hocam bilen warmi kaldirma basarisiz diyor anlamadim wala

by_oguz

by_oguz

Üye
qt examples nasil silicez hocam bilen warmi kaldirma basarisiz diyor anlamadim wala
qt yu ve qt ile ilgili olan hiçbirşeyi sakın silmeyin. sonra sorun yaşarsınız. ovi magazaya girememe gibi .

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben pc me qt creator ü indirdim çok kolay kullanımı sadece c++ programla dilini biliceksiniz mesela telefonu taktınız hemen tanıyor zaten bir uygulama var onunla gelen onu yüklüyorsunuz tele sonra okey bi proje mi yaptınız basıyonu build e hop telefonda çalışıyor mesela onunla beraber benim telefona web browser geldi uçuyo nette ama flash desteği yok

najanaja

najanaja

Üye
bu meret nasıl çalışıyo anlamadım yaa tel sapıttı resmen hiçbir ekran koruyucuyu kullanamıyorum tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca büyük saat tuş kilidi aç falan geliyodu şimdi basıyorum ekran bi siyah oluyo bi ışık yanıp masaüstünü gösteriyo ayrıca bubble diye ne ekran koruyucularda ne de menüde bişi yok ve bu qt viewer tıklayıncada hiçbişi olmuyo bi yardım lütfen

karasahinemre

Üye
programı yükle teli aç kapat ekranı kilitle ve menü tuşuna bas..

najanaja

najanaja

Üye
aynen yaptım restart yaptım fakat tuşları kitleyince bu dedklerim oluyor yani ekran koruyucu falan yok

--------------- Ekleme ---------------

tuş kilitleyince menü tuşuna basınca ekran simsiyah kalıyo öle

karasahinemre

Üye
uygulamayı kaldır ve bir daha dene :)

najanaja

najanaja

Üye
yükleme yeri farkedermi ki tel veya massmemory?

karasahinemre

Üye
sanmıyorum ama denemekten ne çıkar :) ekran koruyucun kapalı dimi?

najanaja

najanaja

Üye
şimdi onuda yaptım sadece bubblelok kaldırdım 647kb boyutunda tekrar kurdum aynı

evet kapalı

güç tasarrufu aktifken denemiştim kapatıyorum yine olmuyor ayrıca bunu yükleyince diğer ekran koruyuculürı kullanılamıyormu bende hiçbiri çalışmıyo şuan

karasahinemre

Üye
8.71 mb ve 8.81 mb dosyalar var büyük boyutlu önce küçüğü sonra yükledin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...