slant1111
Üye
Garanti makyaj hatası olarak görüp ücretsiz tamir ediyor bu tür sorunları. Diğer arkadaşlara şunu söylemek istiyorum;
Telefon durduk yere çatlamaz muhakkak bir nedeni vardır, siz uyurken kardeşiniz kurcalamaya çalıştı düşürdü !! veya güneşe bıraktınız sıcaktan dolayı gevreyip çatladı !!! cebinize koyarken kot pantolununuzun demir tokasına sürtündü vs. muhakkak bir nedeni var. Sürekli elimizde olan bir alet muhakkak ki yıpranacak bu kadar üstüne düşmeyin şu telefonların bence.
benim c 7 de de tuşkilidi üzerinde aynı çatlaktan var.telefonu hiç düşürmedim,kılıfta zaten hep.tam tuş kilidinin üzerinde
Kardeşe c7 almak iyiymişkardeşime c7 yedi aldım 3 hafta kullanmadan telefon kendi kendine ortadan çatlamış çocuk o kadar düzgün kullanıyorduki gözünden sakınıyordu servise götürdük (garantiye ) hatayı bize yüklediler 70 liraya kasayı değiştirdiler işin güzel yani kasayı onlar değiştirdiği için garanti devam ediyor
sizde buna dikkat edin nedeni sahte silikon kullanmak ve silikon kullanmamak 40 liraya karfurda orjinal bir silikon aldım çocuk beşinci ayına girdi hiç bir sorunla karşılaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?