elektronikmüh
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende n8 de devamlı kulaklıkla müzik dinliyorum kulaklık soketinin üstündeki kaplama çatladı. ayrıca gayet nazik bi şekilde kullanmama rağmen.
EVET ARKADAŞLAR BENDE DE ÜST SİYAH PLASTİKTE KILCAL BİR ÇATLAMA VAR .. SERVİSİ ARADIM DEĞİŞTİRECEKLER , N8 LERDE YAYGIN BİR HATA OLSA GEREK , yurt dışındada çok sık rastlanan bir çatlakmış, ücretsiz değiştiriyorlar.. yalnız benim dediğim gibi üst plastik ..
bugün telefoncuya gittim galaxy s ile takas için 700 tl fark istediler benim teli 700 tlye saydılar ama çok küçük ezik olduğu için 50 tl daha keseriz dediler way dedim wave 2 için bile 200 tl fark istediler yani ufacık ezik için 1150 tl lik telefon oldumu 650 hepi topu 3 aylık tel
bende n8 de devamlı kulaklıkla müzik dinliyorum kulaklık soketinin üstündeki kaplama çatladı. ayrıca gayet nazik bi şekilde kullanmama rağmen.
kasanın yan tarafta kılcal bi çatlak. belli olmuyor. çok dikkatli bakınca belli oluyor. ama insanın sinirini bozuyor. telefon düşmedi , darbe görmedi.
sakınan göze bilmem ne batarmış ya aynen o durum.
durduk yere bi baktım ki , kıl gibi bi çatlak var. çatlak olduguna eminim leke iz kalem vs. değil.
araştırdım çok yaşayanda olmuş.
garantiye gitmez,giderse kullanıcı hatası derler kesin. ben garanti peşinde değilim. ama bu bana büyük bir ders oldu. bir daha kesinlikle nokia almayacagım.
aynen benim de tam orası çatladı sinir bozucu bir durum birşey yapamıyoruz değilm mi garanti bunu yapmaz yani
Garanti makyaj hatası olarak görüp ücretsiz tamir ediyor bu tür sorunları. Diğer arkadaşlara şunu söylemek istiyorum;
Telefon durduk yere çatlamaz muhakkak bir nedeni vardır, siz uyurken kardeşiniz kurcalamaya çalıştı düşürdü !! veya güneşe bıraktınız sıcaktan dolayı gevreyip çatladı !!! cebinize koyarken kot pantolununuzun demir tokasına sürtündü vs. muhakkak bir nedeni var. Sürekli elimizde olan bir alet muhakkak ki yıpranacak bu kadar üstüne düşmeyin şu telefonların bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?