Günaydın arkadaşlar, Fp2'nin düzeltmesi ya da yeni bir güncelleme geldi mi? 603 telefonumda yeni bir güncelleme göremiyorum, Suit"te var mı ?
Bir hafta önce nokia canlı destek ile görüştüm, Fp2' nin sorunlu olduğunu kabul ediyorlar hatta yeni sorunsuz bir güncelleme için çalışıldığını dahi yazdı müşteri temsilcisi. Sorunlu olduğu halde neden kullanıcılara bu güncelleme gönderildi, bu etik bir davranış mı dedim? Tabi cevap yok, sadece yardımcı olabileceğim farklı konu var mı diye yazılan/ söylenen klişe bir yazı. Evet bir üretici müşterilerini mağdur edebiliyor, isteklerini görmezden geliyor.
Telefonlardan da iyi anlayan bilgisayar mühendisi bir tanıdığıma telefonu incellettim, şöyle bir baktı, gerçektende bu son yazılımın hata dolu olduğunu, uygulmaların yarım yamalak geldiğini hatta telefonun bir nevi arızalı duruma düştüğünü söyledi, ekrandaki kararma, hoş olmayan ve sürekli olan ekran hareketleri nin ve yazılım öncesi hiç yaşamadiğım halde şimdi sürekli telefonun donup kalması, bundan bir önceki yazılımın aynı sorunları yapmaması halinde tüketici için delil sayılacak mağduriyetler olduğunu söyledi, tabi Abd avrupa diğerleri için. Burda bununla uğraşsak bu isin sonu gelmez, asyalı bir telefon markası böyle bir yazılımla kullanıcıları mağdur etmiş, binlerce şikayetten sonra bilirkişiler bir önceki yazılımı incelemişler aynı telefonda yeni ve eski yazılımı denemişler ve ... sonra tabiki gelsin tazminatlar. Göz göre arızalı telefonu kullanmamızı reva görüyor nokia, hatta hatasını kabul ediyor ama yenilik yaptığı da yok. Giden uygulamalardan geçtim hiç olmazsa ne eksik geldiyse düzenlensede ekranın sürekli oynamasından donmadan kurtulsam. Hadi şikayetleri somutlaştır ve bir şeyler yap artık nokia