arkadaslar 113.010.1507 kodlu guncelleme cıktı galıba bılgınız varmı ?
arkadaslar N8 e fp2 geldımı geldıyse nereden ındırıyor veya guncellıyoruz ?
hayır sadece konu başlığındaki yazan telefonlara güncelleme geldi.
tesekkurler 808 e gelen guncellemyı n8 e uyduramazlar mı ?
Beyler dün bir telefoncuya gittim.adam fp2li 701 cihazını fp1 e geri döndürmüş.bunun bir yolu varda bizmi bilmiyoruz.
sordum ama söylemedi eğer verirsen telefonu ben yaparım diyor 30 tl miş

[ENGİN];5427005' Alıntı:
tamamen duygusalmış yani![]()

ben daha fp2 yi yüklemedim yüklemek istiyorum fakat bir çok arkadaş beğenmemiş sizce yüklesemmi ayrıca telden güncelleyenler için bi problem falan oluyor mu hani video düzenleyici falan bi şey oluyor mu arkadaşlar yardın edin
valla bugün dayanamadım ve fp2 yükledim aslında bir çok arkadaşın aksine fp2 bana gayet güzel ve estetik geldi bir çok özellik eklenmiş ama öte yandan sorunları da yok değil galeri çok yavaşlamış klavye çok güzel olmuş fakat şu üstteki t9 çok canımı sıkıyo ayrıyetten kamera çok güzel olmuş tarayıcı geliştirilmiş başta biraz bekletsede html5 geliştirmişler fp1de 242 puan alırken fp2de 272 puan alıyorum bu da iyi bi başatı sonra müzikçalar güzel olmuş bu dokunmatikten ses açma olayını kaldırsalarda ufak bi ses artışı gözlemledim telefonda gelelim şimdi en önemli özelliğe ekran kilid çok hoşuma gitti 2012 yılında olmamıza rağmen çağlar öncesi kilit kullanıyoduk benim düşüncelerim bunlar yani fp2 o kadar da kötü değil nokia symbianı symbianlıktan çıkarmaya başlamış ve teknolojiye ufak ufak ayak uydurmaya başlamış bir kaç sorundan başka fp2 bana gayet güzel geldi inşallah bu sorunlarıda fp3de düzeltirlerSana tavsiyem direk flash atarak FP2 'ye geçmen. Sorunlar yok denecek kadar az olur.