Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
mesaj yazarken fp1 klavyeyi kullanmak istiyorum diyen varmı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
sen format atıpta flash attın mı

maxsimilliano

Üye
alphanumeric yani sayı tuşlarını nasıl kullanacaz msj yazarken . deli olacagım kocaman parmaklar ve kucucuk qwerty klavye ile :(((

asigsasi

asigsasi

Üye
ayarlar dil yazma dili

ASC33

ASC33

Üye
navifirme boşuna hergün bakmayın sadece salı günleri bakın Nokia çalışanlarının haftasonları salı günü herhalde:islik

dikkat edin hep salı günü çıkıyor güncellemeler.

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar mesajlaşmak için fp1 klavyesi kullanmak isteyenler free isms programını kullansın hep fp1 klavyesi çıkıyor onda :D

omfapa_58

omfapa_58

Üye
telden güncelleyen arkadaşlar yükledikten sonra bi sorun oldumu bende yükliyimmi

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
bu metin saatinin türkçesi yokmu :D

ASC33

ASC33

Üye
FP2 ile ilgili;

acaba simbianın sonumu?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaslar fp2 de akinorta nin televizyon uygulamasi hatali trt ve bazi kanallar yok. Deneme imkaniniz varmi acep

kuzeypoyraz_22

Üye
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Symbianın sonu er ya da geç gelicek zaten.

amedli2117

amedli2117

Üye
arkadaşlar ben geçenlerde yeniden flash attım ama microsoft apps te geldi ve ben bu uygulamayı kaldırmak istiyorum . Acaba navifirm den sadece zorunlu olan dosyaları indirip flashlasam gidermi ; gidersede başka uygulamalarda silinir mi? yada başka bir fikriniz var mı? şimdiden teşekkürler...:tşk:

ekatin

Üye
Merhaba arkadaşlar fp2 ile telefonumu güncellediğimden beri(güncellemez olaydım) garipliklere denk geldim. Ekranda güncellemeden saniyeler öncesinde dahi herhangi bir sorun yokken şimdi kararmalar, dalgalanmalar meydana geliyor. Evet durum bu maalesef. Mesaj yazmak zaten eziyet, klavye hem mesajı hem de whatsapp'ı mahvetti. Galeri facia, paylaş ve bir çok efektler yok. Arkadaşlar, haberlere göre mali durumu kötü ooan bir firmanın bu uygukamasını çok görmüyorum. Bu bir stratejide olabilir, kendilerince. Size bir adres linki veriyorum. Özellikle nokiacılar ve almak isteyenler, ilgili herkes okusun. Ben her bir sayfada şaşırdım, ve maalesef soğudum. Vakti olanlar tüm sayfaları okuyabilir ama ben 14'e kadar okudum. Bu bile yetti. Buyrun:

razanxx

Üye
arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile herkes sadece klavye kullanmak zorunda olduğumuzu söylüyor fakat ben Ayarlar >Telefon>Dil >Yazma dili yerinden klavyemi yoksa alfabetik tuşlarlamı nasıl ayarlayacaksam ayarlayabiliyorum yani nokia Symbian Belle Fp 2 ile alfabatik yazma özelliğini kaybetmedi çok kişi bu durumdan şikyetçi olarak yazmışta.... Ben 603 kullancısıyım ve güncellemeden memnunum hiç bir sıkıntım yok çok şükür ......

Üst Alt