Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

omfapa_58

omfapa_58

Üye
arkadaşlar çok kararsızım yüklesem mi yüklemesem mi lütfen yardım edin

The Equalizer

The Equalizer

Üye
arkadaşlar çok kararsızım yüklesem mi yüklemesem mi lütfen yardım edin

önceki sayfalarda yükleyip yorum yapan ben de dahil olmak üzere arkadaşlar var.195-205 arası sayfaları okumanı öneririm.fakat fikrimi sorarsan kesinlikle yüklemen taraftarı değilim.

kuzeypoyraz_22

Üye
arkadaşlar belleye geri dönmenin yolu varmı en güzeli oydu

okitox

okitox

Üye
ya bu bul tuşunun private içinde kodunu bulsak değiştirsek işe yarar mı ki? sonuçta menü tuşunu kilitleme şekline çevirebiliyorduk. mesela mesajlar yada internet browser uid'ini ekleyebilirsek o açılır. saçma sapan bul muhabbeti olmaz...

kuzey.85

kuzey.85

Üye
symbian bitmiş nokia lumia 920 kasımın 2.ceyreyinde cıkcakmış cıksada symbian brakcam fiyatıda makul olursa gecerim bence bşarılıda olur lumia serileri. tek eksikliyi uygulama oyun oda belli seviyeye oturtursa tadından yenmez

ASC33

ASC33

Üye
ya bu bul tuşunun private içinde kodunu bulsak değiştirsek işe yarar mı ki? sonuçta menü tuşunu kilitleme şekline çevirebiliyorduk. mesela mesajlar yada internet browser uid'ini ekleyebilirsek o açılır. saçma sapan bul muhabbeti olmaz...

denedim olmuyor,ama denmeye devam ediyorum,dailyde konusu açılmış;

efeler12

efeler12

Üye
Bence tam bana göre bir güncelleme olmuş mesaj müzik çalar vs eksiklikler var diyorsunuz da ben pek onları kullanmıyordum zaten resmi de hafıza kartından daha rahat gönderiyorum yanında dosyaları da atıp bence harika olmuş

SalihByk

SalihByk

Üye
bence cok guzel nokıa 700 ıcın harıka oldu klavyede herkez sıkıntı dıyo ama benım ıcın oyle degıl ılk baslarda kendım zar zor yazıyodum sımdı klavyenın ustunde benım yazdıgım kelımeler hazır gelıyor ve sımdı hıc bırsey yazmadan rahat rahat konusabılıyorum =)

hasan9537

Üye
valla arkadaşalr ben gayet mumnunum fp2 den hani szin sorunlar gps fln belki donanımsal hatadır artık ben şayet gayet hızlı bir şekilde kullnmaya bşladım telefonu slayt geçişler olsun gayet başarılı hızlanma var en önemli özellikse kamera tabiki tuşlar kilitli iken tık tık çekiyor , yükleyecek arkadaşlar flash atacakalrsa yüklesinler begenmeyen zaten geri yükleyebilir :)

karabay1905

Üye
O klavye gelse 1. nesillere başka bişey istemem :D

jackal3434

Üye
arkadaslar bugun nokıa;yayla görüştüm fp2 hala düzeltilipo gerı sunulmammıs zaten nokıanın resmi sitesinde 112.010.1404 fp1 sürümünü sunmuşlar yanı suan kulandınız fp2 düzeltilip geri gelecekmış kımse duzelmıs fp2 kulanıyom dıye sevınmesın daha bır çok eksıklerı suruyor ayrıca nokıa suittede fp2 guncelemesı devam edıyor sakın guncelleme yapmayın

diyaralem

Üye
QWERTY klavyeye nasıl geri dönerim ben bir türlü yapadım yardımcı olurmusun tsk(nokia 808 en son güncellenmesini yaptım suan t9 yok nasıl geri getirbilirim arkadaslar yardımcı olurmusunuz

Ferzan

Ferzan

Üye
QWERTY klavyeye nasıl geri dönerim ben bir türlü yapadım yardımcı olurmusun tsk(nokia 808 en son güncellenmesini yaptım suan t9 yok nasıl geri getirbilirim arkadaslar yardımcı olurmusunuz
ayarlar/telefon/dil/türkçe/türkçe bas yine karşına seçenekler gelir

diyaralem

Üye
kardeş verdiğin cevap için sogal ama bu t9 çok farklı eski sürümdeki t9 benzemiyor eskisini nasıl getirebiliriz yardımcı olabilirmisin tşk

- - - Eklendi - - -

kardeş verdiğin cevap için sogal ama bu t9 çok farklı eski sürümdeki t9 benzemiyor eskisini nasıl getirebiliriz yardımcı olabilirmisin tşk

- - - Eklendi - - -

kardeş ben telefon uma yeni sürümü yükledim beğendim şimdi eski sürüme dönmek istiyorum nasıl olacak acaba yardımcı olabilirmisin acaba tşk nokia 808 telefonum

ekatin

Üye
Fp2 için güncelleme mi diyelim, yoksa kullanıcıları telefonundan soğutma mı? Değerli üyeler artık siz karar verin. Telefona bir yenilik gelir düşüncesiyle yazılımı yükledim. Ama bir insan yaptığı bir şeyden saniyeler içinde pişman olur mu vazgeçer mi? Evet maalesef pişman oldum, ama bir önceki yazılıma maalesef dönemedim. Mesaj yazmak zor, yazarken ekran kararır, fotoğrafları paylaşamazsın, efektler çok azalmıştır, galeride paylaş butonu twitter'i kapsamaz, whatsapp de metini yazıp gönderirken bir harf eksik gider, bunu deneyin, tuş kilidi berbattır, hatta şu da var, sanırım tuş kilidindeki zoraki saat vs şarjı yiyor, çünkü, 603 telefonumun şarjı 3-4 gün giderdi. Ama şimdi 2. Gününde bitti. Bir firma güncellemeyi yenilikler ve arızalı uygulamaların düzelmesi için yapar, peki bu güncelleme neden yapıldı? Neden? Bana buradan geri dönüşü izah edebilir misiniz, yoksa bekleyelim mi yeni! Bir güncellemeyle bunlar duzeltilir mi? Ayrıca 603 için ses düzenlemeleri ekrandan dokunarak yapılırdi şimdi yan tuşla... kamera berbat edilmiş, zaten alt yan tuşla da kamera aktif oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
makoto

makoto

Üye
İyikide yüklememişim fp2'yi. Fp1'li 603'üm den gayet memnumun :D

ekatin

Üye
Evet makoto dediklerimde haklı değil miyim, saydığım bütün özellikler kırpılmamış mı? Ben de yüklemeseydim keşke ama geri dönüşü yok sanırım, sizce telefonu, nokia servisleri fp1'e geri döndürebilir mi? Ya da bu işin telefona zarar vermeden kolay yolu var mıdır? Bir yol gösterseniz. Sürekli işçi çıkaran, zarar açıklayan bir firmanın güncellemeleri böyle oluyor demek...

Üst Alt