Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
059h048 için çıktı benimki de aynı

-----------------------------

Sürekli sistem hatası diye hata veriyodu attım flashı kesti sesini

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bilgi kirliliği yada kalabalik yapmayin yahuuuu

tüm telefonlara eski hatali fp2 yi yükleyipte

bugün yeni yazilim atan arkadaşlar cevap versin. Sorunlar düzelmiş mi

navi den indirip flash atcam

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dostum bilgi isteyenler iki uc sayfa onceye bakin bilgiler var orada yazdim bende uzun bisey

andreoni

Üye
Simdi inceledimde
Birden falza işaretleyipte gönderme olayı yok galeride.
Fotograf düzenleyicisinde sorun yok.
Nokia muzik düzgün calısıyor fakat ben kullanmam cünkü ücretli bütün müzikler :)
Birde nedense Fp2 den sonra hoparlor sesı artmıs gibi geldi bana ama yanılmısta olabılırım
Web tarayıcı serileşmiş gayet güzel ama aşagı kaydırmalarda hala Opera Mini kadar akıcı değil.
Klavye değişti hala kücük diyenlere bir önerim ben ayarlar>dil>yazma dilinden türkçeyi kaldırıp ingilizce yaptım klavyeyi artık daha buyuk tuslar denemenizi tavsiye ederim.
Kamerada önkamera tusu yok yine sadece görüntülü görüşme için bırakmıslar herhalde zaten ön kamerayıda cok kullanılacagını dusunmuyorum.
Kamera yavas acılıyor dik tutunca fakat yan tutunca hız artısı gözle görülür sekilde artıyor
Dlna oynatıcı geldı onada baktım baglanmak falan gerekiyor biryere anlamadım kullanmamda zaten :)
Gözüme carpan bunlar suanlık..

Ben zaten bunları yazmıştım yaws.. Bu arada DLNA önceden de vardı mağazadan indirilebiliyor. Evinizde internet varsa ve wireles modem bulunuyorsa oturduğunuz yerden telefonunuzdaki video, resim ve müzikleri televizyondan görüntüleyebiliyorsunuz.

FP2 daha iyi FP1 den şüphe yok.

Telefondan güncelleme yapanlarda kasma olması çok doğal. Format atmaya gerek yok ama hafıza kartlarını biçimlendir diyip tekrar kurun kasma olmaz..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ben zaten bunları yazmıştım yaws.. Bu arada DLNA önceden de vardı mağazadan indirilebiliyor. Evinizde internet varsa ve wireles modem bulunuyorsa oturduğunuz yerden telefonunuzdaki video, resim ve müzikleri televizyondan görüntüleyebiliyorsunuz.

FP2 daha iyi FP1 den şüphe yok.

Telefondan güncelleme yapanlarda kasma olması çok doğal. Format atmaya gerek yok ama hafıza kartlarını biçimlendir diyip tekrar kurun kasma olmaz..

Dostum ben senin yazdigini gormedim gormeyen bi arkadas vardi bende bilgi olsun diye yazdim

- - - Eklendi - - -

Ben simdi video dpzenleyiciyide denedim ondada sorun yok bu yeni surumde hata yok gibi arkadaslar oneririm yuklemenizi bi hata goremedim ben diger arkadaslarda yazsin bilgi anlasilir ozaman tamamen

pirenuri

pirenuri

Üye
Dostum ben senin yazdigini gormedim gormeyen bi arkadas vardi bende bilgi olsun diye yazdim

- - - Eklendi - - -

Ben simdi video dpzenleyiciyide denedim ondada sorun yok bu yeni surumde hata yok gibi arkadaslar oneririm yuklemenizi bi hata goremedim ben diger arkadaslarda yazsin bilgi anlasilir ozaman tamamen

bilgi için saol şu anda flashliyorum telefonu phoneixle inş düzelir hataları

Scuderia.

Scuderia.

Üye
bilgi için saol şu anda flashliyorum telefonu phoneixle inş düzelir hataları

Duzelir dostum bende duzeldigine gore :) flashladiktan sonra guncellemeler gelecek uc dort tane onlarida yap magaza guncellemesi ozellikle magazayi baya serilestiriyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
duzelir dostum bende duzeldigine gore :) flashladiktan sonra guncellemeler gelecek uc dort tane onlarida yap magaza guncellemesi ozellikle magazayi baya serilestiriyor

arkadaşim galeriye gir çik tekrar gir varmi bi sikinti

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar benim 603 de Fp2 nin ilk çıkan sorunlu versiyonu yüklü şuanda. Yeni Fp2 daha nokia suite ve telefonda gözükmedi acaba yakın zamanda çıkar mı yoksa flash mı atmam gerekir?

Ferzan

Ferzan

Üye
ben diyorum bu hatalar giderilmiş versiyon değil aynı eski güncelleme tekrar yayınlanmış içinde hata giderilme falan yapılmamış ellenmemiş bile

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim 603 de Fp2 nin ilk çıkan sorunlu versiyonu yüklü şuanda. Yeni Fp2 daha nokia suite ve telefonda gözükmedi acaba yakın zamanda çıkar mı yoksa flash mı atmam gerekir?
Görünmeyecek çünkü sürüm kodu aynı. Flashlayabilirsiniz.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
ben diyorum bu hatalar giderilmiş versiyon değil aynı eski güncelleme tekrar yayınlanmış içinde hata giderilme falan yapılmamış ellenmemiş bile

ferzan dostum bu gecenki surumde video duzenleyici falan acilmiyordu sanirsam ee bu yenisinde aciliyor ellemeseler neden acilsin peki sende dogru soyluyor olabilirsin ama suan bende bir sorun yok henuz

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Galeiden çikinca açik ibresi iki kere gelip gidio.
Galeriye girince ressimler var. çikip tekrar girince resimler 3 5 saniye sonra falan geliyooo

- - - Eklendi - - -
brkcn701
BENDE KAL

DOSTUM SENLE ŞİMDİ TEST YAPCAZZ MÜSAİTSEN

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Galeiden çikinca açik ibresi iki kere gelip gidio.
Galeriye girince ressimler var. çikip tekrar girince resimler 3 5 saniye sonra falan geliyooo

cok az bir farkla yavas geliyorda bu sorundan sayilmazki iki sn beklersin acilir yani bence boyle

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
peki galeriden çıkınca açık ibresi 2 kere gelip gidiyomu

Üst Alt