Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
android te herkez güncelleme gelmiyor diye şikayet ediyor nokia bizi güncelleme manyağı yaptı :)

aynen yaws katılıyorum. Bayramda insanların içi rahat olsun sıkılmasın diye yayınlamışlardır. Yine bizi düşünmüş Nokia. Bayramdan sonra bi daha güncelleme çıkarırlarsa şaşırmayın :)))

pissed26

pissed26

Üye
saat 10 gibi güncelleme yayındaydı.yedek alıp hard formattan sonra yükleyecektim güncellemeyi yedeği aldım ama güncellemeyi yine geri çekmişler görünmüyor.sizlerde durum nedir arkadaşlar?güncellemeyi hala yüklemeyip görebilen var mı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet şuan telden hala görünüyor bende nokia 701

The Equalizer

The Equalizer

Üye
ben de 701 kullanıyorum ancak güncelleme gelip gitti yine yakalayamadık. :) hala fp1 kullanıyorum.bu sorunu nasıl çözebiliriz?yayınlanmış olan güncelleme resmi mi?bazı arkadaşlar nokia destekle iletişim kurup güncellemenin olmadığı bilgisi almışlar.şayet nokia destekten alınan bilgi doğru ise geçen hafta gelen sorunlu güncelleme yine yayınlanmış demektir.kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar açıklama yapabilirler mi rica etsem?

andreoni

Üye
evet şuan telden hala görünüyor bende nokia 701

güncellemedin mi hala? yoksa iki tane mi var 701 :)

Bu arada bir değişiklik daha farkettim. Mesajlarda sağ alttaki tuşa basınca değişen yazı tipi şekli (ismi neydi ya la bunun) hani büyük harf oluyor, küçük harf oluyor, iki defa hızlı basınca T9 a dönüşüyor :) Tuş takımının hemen üzerindeydi şimdi ise en üstte şebeke, batarya, sessiz, alarm, bağlantı, saat olan yerde ortada çıkıyor. Tahmin olayı da süper olmuş yıldıza basmak gerekmiyor tuş takımının üstünde.

efeler12

efeler12

Üye
Benim suite de görünüyor navide görünmüyor bi iş var:hmmm

--------------------------------------

Clear local cache yaptım göründü oh be:ehe

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Nokia'nın FP2 sorun yaşandığından geri çekilmişti yeni gelecek olan sürüm ise Nokia 808 ile aynı sürüm dendi isterseniz Nokia destek hattını arayıp teyit edebilirsiniz yeni gelecek olan sürüm 113.010.1507'dir.

Sonunda güncellemeyi görebildim tekrar ama geçen hafta yükleyip sorun yaşayanlar olduğu için güncelleme yapmaya çekiniyorum açıkçası.Bu arada merak edenler için yazılım sürümü 113.010.1506 boyutu ise 21278 kb

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bendede sorunlu olan vardı sorunlar duzelmıştır diye navifrimden indirdim dosyaları suan flashlanıyor inşallah iyi bir güncelleme olcak

rcnk

Üye
daha önce 1-2 gün filan

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Flashlama islemi bitti benim simdi güncellemeler var nokia muzik magaza sosyal falan onlarıda yapayım test edicem sorun varmı yokmu hala..

rcnk

Üye
abi bende de aynı sıkıntı vardı bak ben şöyle yaptım

ayarlar>dil>yazma dili gir türkçenin üzerine bas telefon tuştakımını etkinleştir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Telefondan veya Suiteden göremeyen arkadaslar navifirmde gözüküyor ordan indirebilirsiniz güncellemeyi..

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Telefondan veya Suiteden göremeyen arkadaslar navifirmde gözüküyor ordan indirebilirsiniz güncellemeyi..
Şu anda telefondan görünmeye başladı da inceleyen arkadaşlar varsa artıları eksileri kısacası yorum ve olursa ekran görüntüsü alıp daha sonra güncellemek istiyorum.Navidekini indirdim zaten telefondan göremeyince.Bir kez daha geri çekilirse bu güncelleme çıldırırım.Bu kez tedbirliyim :)

ozan_35

Üye
Suite görünüyor nokia 700 iki tane daha yaptim bir tanede nokia 701 yaptim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Şu anda telefondan görünmeye başladı da inceleyen arkadaşlar varsa artıları eksileri kısacası yorum ve olursa ekran görüntüsü alıp daha sonra güncellemek istiyorum.Navidekini indirdim zaten telefondan göremeyince.Bir kez daha geri çekilirse bu güncelleme çıldırırım.Bu kez tedbirliyim :)
:) ben yükledim birazdan inceleyecegim yazarım buraya.

SalihByk

SalihByk

Üye
ben ilk cıktıgında guncelledım sımdı ne yabcam ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Simdi inceledimde
Birden falza işaretleyipte gönderme olayı yok galeride.
Fotograf düzenleyicisinde sorun yok.
Nokia muzik düzgün calısıyor fakat ben kullanmam cünkü ücretli bütün müzikler :)
Birde nedense Fp2 den sonra hoparlor sesı artmıs gibi geldi bana ama yanılmısta olabılırım
Web tarayıcı serileşmiş gayet güzel ama aşagı kaydırmalarda hala Opera Mini kadar akıcı değil.
Klavye değişti hala kücük diyenlere bir önerim ben ayarlar>dil>yazma dilinden türkçeyi kaldırıp ingilizce yaptım klavyeyi artık daha buyuk tuslar denemenizi tavsiye ederim.
Kamerada önkamera tusu yok yine sadece görüntülü görüşme için bırakmıslar herhalde zaten ön kamerayıda cok kullanılacagını dusunmuyorum.
Kamera yavas acılıyor dik tutunca fakat yan tutunca hız artısı gözle görülür sekilde artıyor
Dlna oynatıcı geldı onada baktım baglanmak falan gerekiyor biryere anlamadım kullanmamda zaten :)
Gözüme carpan bunlar suanlık..

Polymath

Polymath

Üye
603 telimde göremedim. Fp2 yi yüklemiştim daha önce ama bana şuan görükmuyor. Düzeltilmiş versiyon mu yoksa eski versiyon mu tekrar göründü?

- - - Eklendi - - -

603 telimde göremedim. Fp2 yi yüklemiştim daha önce ama bana şuan görükmuyor. Düzeltilmiş versiyon mu yoksa eski versiyon mu tekrar göründü?

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Simdi inceledimde
Birden falza işaretleyipte gönderme olayı yok galeride.
Fotograf düzenleyicisinde sorun yok.
Nokia muzik düzgün calısıyor fakat ben kullanmam cünkü ücretli bütün müzikler :)
Birde nedense Fp2 den sonra hoparlor sesı artmıs gibi geldi bana ama yanılmısta olabılırım
Web tarayıcı serileşmiş gayet güzel ama aşagı kaydırmalarda hala Opera Mini kadar akıcı değil.
Klavye değişti hala kücük diyenlere bir önerim ben ayarlar>dil>yazma dilinden türkçeyi kaldırıp ingilizce yaptım klavyeyi artık daha buyuk tuslar denemenizi tavsiye ederim.
Kamerada önkamera tusu yok yine sadece görüntülü görüşme için bırakmıslar herhalde zaten ön kamerayıda cok kullanılacagını dusunmuyorum.
Kamera yavas acılıyor dik tutunca fakat yan tutunca hız artısı gözle görülür sekilde artıyor
Dlna oynatıcı geldı onada baktım baglanmak falan gerekiyor biryere anlamadım kullanmamda zaten :)
Gözüme carpan bunlar suanlık..

Yazdıklarına göre geçen hafta gelen yazılım güncelleştirmesindeki sorunlar halledilmiş gibi görünüyor.Yani fp2 resmi olarak yayınlandı diyebiliriz sanırım her ne kadar nokia destek bunu inkar etse de :) Bilgilendirme için teşekkür ederim

Üst Alt