Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar video düzenleyicisi calışıyomu bende tek sorun buydu bide mesaj yazmada arada ekran pır pır ediyo gibi kelime tahmini yaparken

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nasıl yeni fp2 var mi kusuru hatası

andreoni

Üye
menüye girince diyelim bir klasöre girdiniz sağa doğru geçiş yapıyor çıkınca sola doğru. Ön kameraya geçişi bulamadım bende incelemeye devam ediyorum.

mesaj yazarken bende sorun olmuyor 10 numara 5 yıldız..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet arakdaslar nasıl varmı hata bende suan ilk cıkan sürüm var ona göre flashlayacam navifirmden ? ? ?

andreoni

Üye
teli hackli güncellediğim için unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum. Fp2 için hack yapılmasa bile fp1 yükleyip sonra hack yapılıp fp2 ye güncellenebilir :))

Ferzan

Ferzan

Üye
nasıl yeni fp2 var mi kusuru hatası
usta öncekinide indirmiştim 701 için olanı 488 mb idi bugün çıkanıda indirdim boyutu aynı hiç değişmemiş buda 488 mb bence bu düzeltilmiş hal değil ve üzerinde milim oynama olmamış yanlışlıkla yayına alınmış olabilir diye düşünüyorum ben ve bir iki arkadaş nokia canlı destek ile irtibata geçtik dediklerine göre geri alınan yazılım üzerinde çalışmalar devam ediyor ve henüz yayına alınmış değildir deniyor...

- - - Eklendi - - -

Nasıl bağlantıya geçtiniz söyleyin arkadaşlar
nokia sayfasına gir bize ulaşın bölümü var oorda canlı destek bölümü var...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teli hackli güncellediğim için unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum. Fp2 için hack yapılmasa bile fp1 yükleyip sonra hack yapılıp fp2 ye güncellenebilir :))

yemez öyle fp2 yükledikten sonra ister telden ister flashla bir daha fp1 dönemezsin sakın öyle hata yapma dead edersin telefonu uğraşırsin

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Fark yok gibi diğeriyle.

Ferzan

Ferzan

Üye
öncekinide indirmiştim 701 için olanı 488 mb idi bugün çıkanıda indirdim boyutu aynı hiç değişmemiş buda 488 mb bence bu düzeltilmiş hal değil ve üzerinde milim oynama olmamış yanlışlıkla yayına alınmış olabilir diye düşünüyorum ben ve bir iki arkadaş nokia canlı destek ile irtibata geçtik dediklerine göre geri alınan yazılım üzerinde çalışmalar devam ediyor ve henüz yayına alınmış değildir deniyor...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia 603 de deniyenler var mı varsa sorunlarını yazabilir misiniz

Su an itibariyle yukledim, ilk olarak 3.27gb lik MKV animasyonu izlemek oldu :D. Galeri kasmiyor, resim duzenlemede problem yok. Bakabildigim kadariyla genel isleyiste problem yok, akici ve hizli calisiyor cihaz. Bir problem gorursem paylasmaya calisacagim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia 700 de hoşunuza gitmeyen bişi var mı yazılımı kurdukdan sonra yani hata v.s sorun ?

aklsm

aklsm

Üye

Su an itibariyle yukledim, ilk olarak 3.27gb lik MKV animasyonu izlemek oldu :D. Galeri kasmiyor, resim duzenlemede problem yok. Bakabildigim kadariyla genel isleyiste problem yok, akici ve hizli calisiyor cihaz. Bir problem gorursem paylasmaya calisacagim.

Peki arkadaşım galeride birden fazla işaretle şeçeneği felan var mı

kuzey.85

kuzey.85

Üye
arkadaşlar nokia 701 fp2 yuklu tekrar kurayım dedim nokia suite guncellemyi indirdim guncelemeyi yuklerken tel bağlantı kesildi uyarısı cıkıyor ne yapabilirim yardım edemisiniz

andreoni

Üye
fp2 den sonra fp1 navi den indirsek bile olmaz diyorsunuz yani ok.
- Galeride birden fazla işaretle olayı yok
- Video düzenleme ve resim düzenleme gayet güzel çalışıyor.
- Kamera da gayet iyi ancak ön kamera yok.
- Ön kamerayı sadece görüşme için düşünmüşler..
- Extra Button uyumlu değil. Yenisi çıkar diye düşünüyorum. Hatta bul simgesini kaldırabilirsek süper olur. Onun yerine TouchFX kullanıyorum. Ekranın sol üst köşesine yada sağ üst köşesine ayarlıyorsunuz görünmüyor ama dokunduğunuzda kilitleniyor. Ben sola ayrladım sağda herhangi bir uygulamayı kapatırken kilitlenebiliyor telefon :)
- Araç modu güzel bir durum, Nokia Müzik bana yaramaz ücretli indiriliyor çünkü müzikler.
- Müzik çalar güzel olmuş görsel açıdan değiştirmişler.
- Temada siyahların rengini biraz açmışlar, ekrana gelen uyarı butonlarını ve yazıları küçültmüşler, efektleri de yana geçiş şeklinde yapmışlar.
- Tarayıcısı da harika. Fp1 de mesela bir haber sitesinden videolu haberleri izleyemiyordum opera, uc dahil şimdi kendi tarayıcısından süper bir kaliteyle izleyebiliyorum.

Başka değişiklik yok açıkçası format atmadan yaparsanız duvarkağıdı, ekran koruyucu, programlar, tercihler falan hepsi aynı geliyor. Ne bir klasör değişiyor ne de menünüzün düzeni. Bence başarılı teşekkürler Nokia diyorum..

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Nokia'nın FP2 sorun yaşandığından geri çekilmişti yeni gelecek olan sürüm ise Nokia 808 ile aynı sürüm dendi isterseniz Nokia destek hattını arayıp teyit edebilirsiniz yeni gelecek olan sürüm 113.010.1507'dir.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Fp2 yüklü fakat güncellemelerde yeni sürüm görünmüyor galiba yine yanlışlıkla paylaşmışlar ki ön kamerayı sadece görüntülü görüşme için kullanması çok saçma ve bu güncellemede eski sürüm büyük ihtimalle..

ozan_35

Üye
NOKİA 700 DE Herşey normal daha güzel olmuş fp1 den daha iyi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
android te herkez güncelleme gelmiyor diye şikayet ediyor nokia bizi güncelleme manyağı yaptı :)

Üst Alt