Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

iatis

iatis

Üye
arkadaşlar fp2 çıktığı günden beri hacklı kullanıyorum. Sağolsun donanımhaberden bir arkadaşımız cfw yaptı ve bende ufak bir iki şey ekledim ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Şuan mobildeyim pc ye geçince buraya eklerim herkes faydalansın.

Ivır zıvır şeylerle uğraşmayın yok sertifika yok antivirus bunlarla uğraşmayın cihazınızın yedeğini alın ve vereceğim dosyalarla flash atın hem cihazınız tertemiz hemde sadece tr ve ing diller vardır diğer dilleri ve bazı gereksiz uygulamaları silmiş süper olmuş herkese tavsiye ederim.

Ayrıca bir ses yaması eklemiş 808 den bu kadar ses çıktığına çok şaşırdım. Sesi çok gür çıkıyor.
Bende 808 yeni aldım.Biraz evvel navde yeni yazılım çıktı.113.10.1507 Bu yeni yazılıma cfw yapıldığında bilgi verebilirmisin.Şu anda bende senin kullandığın cfw'ı kullanıyom.Teşekkürler.:oke:

ozan_35

Üye
Arkadaşlargözünüz aydin bugün itibariyle nokia günceleme yayinlamaya başladi 10,10,2012 nokia 700 günceledim yazilim günceleme üzerinden telefondan yaptim

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşlargözünüz aydin bugün itibariyle nokia günceleme yayinlamaya başladi 10,10,2012 nokia 700 günceledim yazilim günceleme üzerinden telefondan yaptim
daha önce konuda bahsedilen hatalar giderilmiş mi bi kontrol edebilirmisin

andreoni

Üye

suit ile bakabilir misin güncelleme yapmak istediğinde yeni günceleme yok ekranı gelince sol tarafta son sürüm yüklü eğer sorun yaşıyorsanız tekrar yükleyin uyarısı var mı? ve ona tıkladığında indirme yapmaya başlayınca kaç mb indirme yapıyor? Tabi mümkünse şuan :)

ozan_35

Üye

daha önce konuda bahsedilen hatalar giderilmiş mi bi kontrol edebilirmisin

yükleme bitsin tüm uygulamalarini yüklüyor kontrol edicem hemen

- - - Eklendi - - -

BAKIYORUM 280 MB BİŞEYLER YAZIYORDU SUİTE BAKIYORUM

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
evet 701 için hem telden hem naviden hem Ovi den görünüyor

ozan_35

Üye
Evet görünüyor resmi şekilde yayinladi artik kesin sorun yok

kahrooo

Üye
arkadaşlar sorunlar neydi bi yazar mısınız kontrol ediyim sorunlar devam ediyor mu?
galeri açıp kapatınca olan sorun devam ediyor.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Konu gene alevlenecek desenize bende şuanda FP2 yüklü fakat hatalar düzeltilmiş ve yenilikler varsa tekrardan yüklemeyi düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sorunlar neydi bi yazar mısınız kontrol ediyim sorunlar devam ediyor mu?

Galeri resimlerine zoom yapabiliyor musun ?

Ferzan

Ferzan

Üye
kameraya girince ön kamera açma tuşu varmı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
mobilim telden yapacağım da hack kalacak sıfırdan flaş atmam gerek yeni hack için akşam dediğiniz gibi akşam fırtına kopacak

kahrooo

Üye
Konu gene alevlenecek desenize bende şuanda FP2 yüklü fakat hatalar düzeltilmiş ve yenilikler varsa tekrardan yüklemeyi düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

Galeri resimlerine zoom yapabiliyor musun ?
atamıyorum ama flas atmadan önce ilk fp2 yüklediğimde atabiliyodum. :(

- - - Eklendi - - -

atamıyorum ama flas atmadan önce ilk fp2 yüklediğimde atabiliyodum. :(
Sadece fp2 nin kendi resimlerine atamıyorum önceki çektiğim resimlere zoom atıyor.

zagorhuso

Üye
arkadaslar ben 808 kullanıyorum fp2 yaptım tek sıkıntım mesaj yazma seklımı degıstıremıyorum klavye ıphonr gıbı bunu duzeltemezmıyız alfasayısal olmuyor mu acaba

andreoni

Üye
mobilim telden yapacağım da hack kalacak sıfırdan flaş atmam gerek yeni hack için akşam dediğiniz gibi akşam fırtına kopacak

bende şuan telden güncelleme yapabiliyorum. Akşama kadar beklesem mi yoksa güncellemeyi yapsam mı? merak ettiğim şunlar:
- tel hackli direk güncelleme yapsam mı hard format yaptıktan sonra mı güncellesem.
- telefondan güncelledikten sonra akşam suitten güncelleyebilir miyim ve güncellerken yine 380 mb indirerek mi yapacak güncellemeyi.

Hafıza kartlarını biçimlendirip temiz bir güncelleme yapmak istiyorum da.

muttal58

muttal58

Üye
beylet 701 sorun lar şunlardır önceki fp2de tuşlar kilit kodu ile kitli iken 6mp den başka çeekmiyor galeriye girince üstten aşşağı kayan yerde şarj ve saat yok galeri çok kasıyor telefon donma yapıyor usb bağladığınızda bunlar giderilmiş mi bakarsak sevinirim

kahrooo

Üye
video düzenleyici açılmıyor ilk yüklediğim fp2 de böyle bir sorun yoktu.Galeriden çıkınca simgedeki açık işareti iki kere yanıp sönüyor(öncekinde de aynı sorun vardı). Bene hiç bir halt yapmamış nokia aynısını tekrar sürmüş.(Veya yanlışlıkla sürmüş olabilir çünkü 808 sürümü farklı deneme amacıyla olabilir yada)

zagorhuso

Üye
arkadaslar ben 808 kullanıyorum fp2 yaptım tek sıkıntım mesaj yazma seklımı degıstıremıyorum klavye ıphonr gıbı bunu duzeltemezmıyız alfasayısal olmuyor mu acaba

aklsm

aklsm

Üye
Arkadaşlar Nokia 603 de deniyenler var mı varsa sorunlarını yazabilir misiniz

Üst Alt