Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

anilakbay

Üye
FP2 için Yeni Nokia Müzik uygulaması gelmiş. Ben yükledim baya geliştirilmiş.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
yeniden cfw yükleyeceğim. fp2 701 için hala çıkmadı sanırım :hmmm neyse artık çıktığında tekrar format atacaz :dry:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hack çok zor arkadaslar ne yaptımsa da olmadı

rcnk

Üye
abi benim 603 var nokia suiten güncelledim şu an fp2

Barış Grc

Barış Grc

Üye
1080p desteği gelicek diyorlardı ama fos çıktı.

awdil

awdil

Üye
Bıkkınlık geldi bu nokia nın dengesizliklerinden. Samsung galaxy s2 aldım. Kafam rahat. :ehe

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar fp2 çıktığı günden beri hacklı kullanıyorum. Sağolsun donanımhaberden bir arkadaşımız cfw yaptı ve bende ufak bir iki şey ekledim ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Şuan mobildeyim pc ye geçince buraya eklerim herkes faydalansın.

Ivır zıvır şeylerle uğraşmayın yok sertifika yok antivirus bunlarla uğraşmayın cihazınızın yedeğini alın ve vereceğim dosyalarla flash atın hem cihazınız tertemiz hemde sadece tr ve ing diller vardır diğer dilleri ve bazı gereksiz uygulamaları silmiş süper olmuş herkese tavsiye ederim.

Ayrıca bir ses yaması eklemiş 808 den bu kadar ses çıktığına çok şaşırdım. Sesi çok gür çıkıyor.

bela20122

bela20122

Üye
arkadaşlar bana rompactherin dll dosyaları lazım paylaşabilirseniz iyi olur

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar fp2 çıktığı günden beri hacklı kullanıyorum. Sağolsun donanımhaberden bir arkadaşımız cfw yaptı ve bende ufak bir iki şey ekledim ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Şuan mobildeyim pc ye geçince buraya eklerim herkes faydalansın.

Ivır zıvır şeylerle uğraşmayın yok sertifika yok antivirus bunlarla uğraşmayın cihazınızın yedeğini alın ve vereceğim dosyalarla flash atın hem cihazınız tertemiz hemde sadece tr ve ing diller vardır diğer dilleri ve bazı gereksiz uygulamaları silmiş süper olmuş herkese tavsiye ederim.

Ayrıca bir ses yaması eklemiş 808 den bu kadar ses çıktığına çok şaşırdım. Sesi çok gür çıkıyor.

ondan sonra bu foruma yeni bi başlık atarsın. başlık şöyle...

yardım edin telefonumun sesi çıkmıyooo. cızıltı yapıyo falan dersin. patladı fala

site de vardı öyle bi arkadaş. bulursam eklerim

- - - Eklendi - - -

5 üye bizi okuyo 2 de misafir var.
hemen üye olun arkadaşlar... bu siteden çıkış yok

mrgoxel

mrgoxel

Üye
hoparlörü patlayan bendim :)

bundan sonra cwf kulanmam arkadaş

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yüksek ses ihtiyacını anlamış değilim zaten. Arkadaş madem yüksek ses istiyorsunuz kulaklığı takın dinleyin işte değil mi :)

andreoni

Üye
cihaz yöneticisinde güncellemeleri kontrol et deyince hata oluştu indirme daha sonra devam edilsin mi diyor. Yeni yazılım var ertelendi yazıyor. Güncelleme geldi muhtemelen..

- - - Eklendi - - -

sonra güncellemeye devam deyince çıkıyor. Sürüm 113.010.1506. Hadi hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

suitte 489 mb görünüyor telde 22. Hangisinden yüklemek lazım şimdi? Birde hard formattan sonra mi yoksa hackliyken de yapsak olur mu?

ozcangoral

Üye
evet yazılımlar geri gelmiş.versiyon numarası aynı? yeniden indirip tekrar mı flash atsak ? farkı var mı ki? yani hatalar giderilmişmidir?

andreoni

Üye
bide merak ettiğim telefondan güncelledikten sonra suitten güncelleyince yine 489 mb indirip mi kuruyor. Öyleyse hiç beklemicem de :)

kahrooo

Üye
yazılımlar navide tekrar görünüyor aynı sürüm numarasıyla düzelttiler mi acaba?
808 in versiyonu 113.10.1507 olmuş diğerleri aynı.

realplayer2

realplayer2

Üye
Demiştim ben 1507 gibi yeni bir sürüm gelebilir diye ama tüm cihazlara gelmemesi ilginç

Üst Alt