ha bide bu video düzenleyici nerede bulamıyorum
korkma kardeş bende dün akşam yükledim gerçekten gayet güzel olmuş eskiden telefon ağirdi ama fp2 ile bayaği hizlandiarkadaşlar benim tel nokıa 701 fp1 bende nokıa fp2 versiyonu yüklemek istiyorum çok merak ediyorum ama telefonuma zararı olur diye korkuyorum sizlerden yorum bekliyorum ne yapmam gerek sizce
ayarlar>yüklemeler>yüklü uygulamar kaldırmak istediğine basılı tut ve silbende hiç bir sıkıntı yok güncellemeden sonra sadece ama sadece burda yazıldığı için merak ettim baktım ovi müzik açılmıyor o kadar...video düzenleyici falan gayet sağlam hatta nasıl kullanıldığını bile bilmezdim 4 ay oluyor nerdeyse aldığım teli ilk defa demin açıp yaptım bir tane video![]()
![]()
![]()
menü de tonla boş şey var onlar kalkmıyormu cnn orkut ei vs vs gibi boş yere kalabalık hepsi...
Telefondan güncellemeiştim keşke indirseydim.sensation 700ün dosyaları yok mu ki sende 059G2P3 ürün kodlu.
Telefondan güncellemeiştim keşke indirseydim.
opera mobileden kaynaklanıyordu kendi tarayıcısı sorunsuzben telefonu fp2 ye güncelledim şu anda hiçbir sorun yok ama bir arkadaş internet tarayıcısının 15 mb dan sonra bağlantının kesildiğini yazmış öyle birşey var mı sizde ?
arkadaşlar bende de 701 var güncelleştirmeleri kontrol et diyorum ama hiç bi şey çıkmıyor *#0000# yapıyorum yine de çıkmıyor ya yardım edebilir misiniz bi bilgisi olan var mı ?
bende var 700 ün dosyaları ama pek anlamıyorum yardım ederseniz paylaşırımTelefondan güncellemeiştim keşke indirseydim.
ayarlar>yüklemeler>yüklü uygulamar kaldırmak istediğine basılı tut ve sil
yada boş gördüklerini bir klasör oluşturup at
çok daha güzel bir seçenek ben bunu kullanıyorumİndirdiğiniz FP2 dosyalarını paylaşacaksınız sadece.bende var 700 ün dosyaları ama pek anlamıyorum yardım ederseniz paylaşırım
arkadaşlar nokıa a mail attım aradılar beni fp2 de sorun varmış geri çekmişler ama 1-2 hafta içinde düzeltip tekrar çıkarcaklarmış