Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

amedli2117

amedli2117

Üye
ben telefonu fp2 ye güncelledim şu anda hiçbir sorun yok ama bir arkadaş internet tarayıcısının 15 mb dan sonra bağlantının kesildiğini yazmış öyle birşey var mı sizde ?

efeler12

efeler12

Üye
hızlı dil değiştirmeyi sonunda buldum dil den birden fazla dil seçerseniz hızlıca değiştirebiliyorsunuz

amedli2117

amedli2117

Üye
ha bide bu video düzenleyici nerede bulamıyorum

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
bende hiç bir sıkıntı yok güncellemeden sonra sadece ama sadece burda yazıldığı için merak ettim baktım ovi müzik açılmıyor o kadar...video düzenleyici falan gayet sağlam hatta nasıl kullanıldığını bile bilmezdim 4 ay oluyor nerdeyse aldığım teli ilk defa demin açıp yaptım bir tane video :) :) :)

menü de tonla boş şey var onlar kalkmıyormu cnn orkut ei vs vs gibi boş yere kalabalık hepsi...

amedli2117

amedli2117

Üye
arkadaşlar benim tel nokıa 701 fp1 bende nokıa fp2 versiyonu yüklemek istiyorum çok merak ediyorum ama telefonuma zararı olur diye korkuyorum sizlerden yorum bekliyorum ne yapmam gerek sizce
korkma kardeş bende dün akşam yükledim gerçekten gayet güzel olmuş eskiden telefon ağirdi ama fp2 ile bayaği hizlandi

- - - Eklendi - - -

bende hiç bir sıkıntı yok güncellemeden sonra sadece ama sadece burda yazıldığı için merak ettim baktım ovi müzik açılmıyor o kadar...video düzenleyici falan gayet sağlam hatta nasıl kullanıldığını bile bilmezdim 4 ay oluyor nerdeyse aldığım teli ilk defa demin açıp yaptım bir tane video :) :) :)

menü de tonla boş şey var onlar kalkmıyormu cnn orkut ei vs vs gibi boş yere kalabalık hepsi...
ayarlar>yüklemeler>yüklü uygulamar kaldırmak istediğine basılı tut ve sil
yada boş gördüklerini bir klasör oluşturup at

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
yada boş gördüklerini bir klasör oluşturup at[/QUOTE]

hocam bu bahsettiğim ei orkut movie teaser gibi uygulamalar yüklü uygulamalar kısmında çıkmıyor silinemiyor...yada dediğin gibi boş bi klasöre doldurmak hepsini

amedli2117

amedli2117

Üye
ben de çıkmıştı ve öyle silmiştim neyse bir klasöre doldur gözün görmesin onları :oke:
yada birde şöyle yap menüde istemediğin programların simgelerine basılı tut bak bi sil diye bir seçenek çıkıyor mu?

ahkus

Üye
slm. bende 701 var 4 gün önce fp2 yükledim ama çok eksik yanları var 1.si ön kamera geçiş simgesi yok bu nedenle ön kamerayı açamıyorum.2. navigasyon sesli yol tarifi çalışmıyor. 3. çektiğim foto yu zoom ladığım zaman görüntü yakınlaşınca kalitesi bozuluyor ve bulanık oluyor. ön kamera nasıl açarım ve sesli navi nasıl aktifleştiririm.acil cevap lütfen tşk ler.

m5c4

m5c4

Üye
ben telefonu fp2 ye güncelledim şu anda hiçbir sorun yok ama bir arkadaş internet tarayıcısının 15 mb dan sonra bağlantının kesildiğini yazmış öyle birşey var mı sizde ?
opera mobileden kaynaklanıyordu kendi tarayıcısı sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: amedli2117

poke_moke

Üye
arkadaşlar bende de 701 var güncelleştirmeleri kontrol et diyorum ama hiç bi şey çıkmıyor *#0000# yapıyorum yine de çıkmıyor ya yardım edebilir misiniz bi bilgisi olan var mı ?

kuzeypoyraz_22

Üye
arkadaşlar bende de 701 var güncelleştirmeleri kontrol et diyorum ama hiç bi şey çıkmıyor *#0000# yapıyorum yine de çıkmıyor ya yardım edebilir misiniz bi bilgisi olan var mı ?

evet güncellemeler geri alındı hatalar var tahmini 2 haftaya kadar gelicek

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yada boş gördüklerini bir klasör oluşturup at

hocam bu bahsettiğim ei orkut movie teaser gibi uygulamalar yüklü uygulamalar kısmında çıkmıyor silinemiyor...yada dediğin gibi boş bi klasöre doldurmak hepsini[/QUOTE]

silemiyorsan menüden gizle :) çok daha güzel bir seçenek ben bunu kullanıyorum
http://www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/alexander-fokin-appshider-v1-00-0-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-683460.html

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ
asigsasi

asigsasi

Üye
önce telefonu hacklemek gerek:D

bela20122

bela20122

Üye
arkadaşlar nokıa a mail attım aradılar beni fp2 de sorun varmış geri çekmişler ama 1-2 hafta içinde düzeltip tekrar çıkarcaklarmış

efeler12

efeler12

Üye
arkadaşlar nokıa a mail attım aradılar beni fp2 de sorun varmış geri çekmişler ama 1-2 hafta içinde düzeltip tekrar çıkarcaklarmış

herkes kaç sayfadır aynı şeyi söylüyor zaten

Üst Alt