Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
peki ne zaman düzeltirler :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tahmini en geç 2 haftaya kadar çıkar. Nokia bu sağı solu belli olmaz

efeler12

efeler12

Üye
telefondan güncellemiştim naviden indirip flash atıyım dedim kaldırmışlar :D sorunlu sürüm herhalde güncelleyip yayınlıycaklar bir sorun görmedim gerçi ama :D

eses2166

Üye
biri 603 için dosyaları upload edebilirmi ?

asigsasi

asigsasi

Üye
fp1 ararsınız demedi deme

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben hack yöntemi olana kadar fp1 e devam edecem

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
şimdi gördüm kardeşim güzel konu

Rica ederim. Fakat yukleyen arkadaslarin problem yasadiklarini tekrar hatirlatmak isterim. Ben tarayicida ufak tefek problem yasiyorum onun haricinde memnunum. Bakalim ayrintili kullanima gore yorumlar degisebilir.

TrBelle

TrBelle

Üye
ne zamn düzelt.p gönderirler

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
2 hafta kadar herhalde galiba tahminen zannedersem

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye

Rica ederim. Fakat yukleyen arkadaslarin problem yasadiklarini tekrar hatirlatmak isterim. Ben tarayicida ufak tefek problem yasiyorum onun haricinde memnunum. Bakalim ayrintili kullanima gore yorumlar degisebilir.

benim için telefon açılıyorsa sorun yok :D

sefaturut

Üye
Arkadaşlar benin product kodum farklı ben beyazın product kodunu bulabildim ve fp2 yi yükledim benim telefonum siyah temsıda siyah şimdi beyaz yükledim diye telefonun teması (nokia evolve) beyaz oldu acaba kendi product kodumu yüklediğim zaman tema yine siyah olacakmı?

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
Arkadaşlar benin product kodum farklı ben beyazın product kodunu bulabildim ve fp2 yi yükledim benim telefonum siyah temsıda siyah şimdi beyaz yükledim diye telefonun teması (nokia evolve) beyaz oldu acaba kendi product kodumu yüklediğim zaman tema yine siyah olacakmı?

korkma siyahı flashlarsan tekrar siyah olur

m5c4

m5c4

Üye
nokia 603 black telefonuma whiteın fwsini yüklersem çalışmasında herhangi bir sorun olurmu

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
nokia 603 black telefonuma whiteın fwsini yüklersem çalışmasında herhangi bir sorun olurmu

black sürümüde var white ı neden yükleyesin orjinal fw bölümüne bak

ayhanyigit

Üye
[h=1]Belle FP2 (113.010.1506 yükleyecektim bana yardımcı olur musunuz. nasıl yükleyeceğim. nokia 701 var bende[/h]

m5c4

m5c4

Üye
oradan indirenler eksik dosya hatası aldığını söylüyor o yüzden kurmak istemedim

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
oradan indirenler eksik dosya hatası aldığını söylüyor o yüzden kurmak istemedim

büyük ihtimal sorun çıkmaz ama kodu değiştiğinden dolayı telefonun white sürümü görünür suitede yalnız tekrar flashlayarak black sürümüne dönüştere bilirsin

- - - Eklendi - - -

[h=1]Belle FP2 (113.010.1506 yükleyecektim bana yardımcı olur musunuz. nasıl yükleyeceğim. nokia 701 var bende[/h]

öncelikle yükleyeceğin yazılımı indiriyorsun sonra www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html buraya göre senin telefonuna göre uyguluyorsun

Üst Alt