Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
vnp diil vpn yeni diil çoktan var ama bi işe yaramiyo. gereksiz

- - - Eklendi - - -

vnp diil vpn yeni diil çoktan var ama bi işe yaramiyo. gereksiz

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 den aknıcon.dll dosyası ile aknskinsrv.dll dosyalarına ihtiyaç var ama z sys bin içinden değil direk fw den nokiacooker ile açıkarılmış olacak z sys bin içinedekilerin epoc id leri yok fw lerdekinin var u yüzden unpack oluyor nasıl temin edeceğiz
noss_bar yani levent arkadaşımıza bu dosyalar lazım maximod uygulaması için arkadaşlar

Ferzan

Ferzan

Üye
fp2 den aknıcon.dll dosyası ile aknskinsrv.dll dosyalarına ihtiyaç var ama z sys bin içinden değil direk fw den nokiacooker ile açıkarılmış olacak z sys bin içinedekilerin epoc id leri yok fw lerdekinin var u yüzden unpack oluyor nasıl temin edeceğiz
noss_bar yani levent arkadaşımıza bu dosyalar lazım maximod uygulaması için arkadaşlar

hangi dosyanın içinden alacaz söle ben alırım ???

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
o dediğin dosyaları ben sana akşam eve gidince verebilirim ama 8 dosya var hangisini açmam gerek. Açtım diyelim hangi klasörlerin içinde olabilir

andreoni

Üye
bu arada baktım da finlandiya ile bizim saat aynı. Mesai saatleri nasıl acaba. Bilsek o saatler arası bakardık :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
core den alınacak arkadaşlar

aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll

gene core den resource effects içinden manifest.mf

ve zahmet olmazsa resource apps içinden tüm mif ler ve mbm ler

artı olarak madem nokia bizi zahmete sokmak istemeyip rompacherin exelerini kendi eliyle z sys bin içine gömmüş bizde geri kalan mif ve rsc dosyasını telelefon usb depolama ile bağlıyken kendimiz tamamlarız eklentide verdiğim dosyaları E ye gerekli klasörlere atın ve teli yeniden başlatın bakalım rompacher simgesi menüye gelecek mi ve açılacak mı olursa hack işlemi içine devam edelim normalde hacksiz telde depolama ile rsc değiştirildiğinde tel sorun vermiyor aynı şekilde mifte sorun vermiyor sorun verenler exeler ve dll ler nokia sağolsun bunları bizim için halletmiş sorun vermeyen dosyalar bize kalmış kopyalama ile deneyin bakalım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ferzan

Ferzan

Üye
core den alınacak arkadaşlar

aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll

gene core den resource effects içinden manifest.mf

ve zahmet olmazsa resource apps içinden tüm mif ler ve mbm ler

artı olarak madem nokia bizi zahmete sokmak istemeyip rompacherin exelerini kendi eliyle z sys bin içine gömmüş bizde geri kalan mif ve rsc dosyasını telelefon usb depolama ile bağlıyken kendimiz tamamlarız eklentide verdiğim dosyaları E ye gerekli klasörlere atın ve teli yeniden başlatın bakalım rompacher simgesi menüye gelecek mi ve açılacak mı olursa hack işlemi içine devam edelim normalde hacksiz telde depolama ile rsc değiştirildiğinde tel sorun vermiyor aynı şekilde mifte sorun vermiyor sorun verenler exeler ve dll ler nokia sağolsun bunları bizim için halletmiş sorun vermeyen dosyalar bize kalmış kopyalama ile deneyin bakalım

buyrun usta istediğin dosyalar

- - - Eklendi - - -

kontrol et doğru mu almışım bir sorun varsa geri dön bana

Ekli dosyalar

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
buyrun usta istediğin dosyalar

- - - Eklendi - - -

kontrol et doğru mu almışım bir sorun varsa geri dön bana

Ek olarak telefondan z resource apps içinden tüm mif ler ve mbm dosyalarını gönderir misin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Levent kardeş sen almasan vallaha bu iş halledilmez. Göster hadi abi ustalığını. rompatcher işi de olr inş

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
soft format attım ikide bir sistem hatası diyo şu 701 hard format tuşları neydi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Menü + kamera + ses kısma + güç düğmesi

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Levent kardeş sen almasan vallaha bu iş halledilmez. Göster hadi abi ustalığını. rompatcher işi de olr inş

Olur da deneyen yok ki ben ne yapabilirim dosyaları verdim eklentide depolama modunda usb ile bağlanacak tel ve dosyalar yerlerine atılacak çok zor fp2 yüklü olupta hackli olmayan bir telde denensin

ASC33

ASC33

Üye
ben iyice sıkıldım artık,bence bu 20 eylüle bulacak, ozamana kadar çıkarmazlarsa artık ekimde çıkar,belliki millete zarf attılar kullanıcı tepkisini ölçüp,ona göre düzenleme yapacaklar.
15.09.12
Daha evvel yazmışım... bu Nokia'nın ruhunu biliyorum:pro:

asigsasi

asigsasi

Üye
biz de sazan gibi atladık güncellemeye

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
olur da deneyen yok ki ben ne yapabilirim dosyaları verdim eklentide depolama modunda usb ile bağlanacak tel ve dosyalar yerlerine atılacak çok zor fp2 yüklü olupta hackli olmayan bir telde denensin

ben bi deniyim

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Sonuc başarisiz

rompacher simgesi YOK Bİ DEĞİŞİKLİKTE YOK

- - - Eklendi - - -

yaw acaba herkes kendine opda dan sertfika falan mı alsa
biz bu işi pek beceremiycez gibi
yada şu gavurlar falan ejnebiler yaparlarda onlardan mı araklasak

- - - Eklendi - - -

asigsasi

asigsasi

Üye
noss bar a güven bekle

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Şu Anda Navifirm 1.7 de Nokia 603 İçin FP2 güncellemesi Dosyaları Falan ama 701 700 808 için Yok . Ayrıca Fp2 De Ne Kasma var Ne bi hata veriyo Gayet Stabil bi Sistem Olmuş. Resim Düzenleyicisi Menide Yok Ama Fotoğrafı Galeriden Düzenle Deyince Geliyo Resim Düzenleyci. Yeni Programlar Falan var DLNA Oynatıcı,One Note, Lync,Brodcast Falan Var. Ama Angry Birds Falan Gitmiş :D Yeni Resimler Var. Bide Aspalt 6 Performans Olarak Daha İyi Oynanıyor

Üst Alt