herkesin fikri kendine kardeş ben yapma demedim yazıyı oku da yorum yap kardeş
ayarlar gir telefon/dil/ sonra türkçe yazan yere bas gelen akranda tekrar türkçe yazan yere bas ordan qwerty yada alfasayısal tuş takımı kullanmak istediğini seçebilirsinArkadaşlar bende bu sabah yaptım güncellemyi fakat mesajlarda ekranda mini qwerty klavyeyi nasıl kapatacam normal alfabetik klavyeyi nasıl açacam bulamadım
fotograf çekerken hemen sağ alta kayarak gidiyo ama video çekerken sağ alta donarak gidiyo. Kamera bazen kasıyo, cekim yapmıyo,video da öyle donuyo. Galeride de sıkıntı var oda bazen donuyo. Galeriden çıkarken açık kalma imleci iki kere tıklıyo
tarayıcıda berbat daha açılmadan adres yazma cubugu çıkıyo
- - - Eklendi - - -
varmı sizdede bı sorunlar
güzel diyorsunda flash atmadan hacklemen mümkün değil; niye biliyormusun FW'nin içerisine tedbir amaçlı antivirüs pro parçacıklarını koymuşlar sys bin içinde değişiklik yapmışlar.özet olarak hacklemek için yine de dosyaları açacaksın,her iki durumda flash gerektiyor şu anda...
(en garanti yöntem) dedin ya onun için yazdım..
içinden dosyayı çıkarıp paketledinmi peki bu halde unsigned hale gelmiyormu bu ? yüklemede sertifika hatası vermez mi ?Fp2 yükleyip te sistemi hackli olmayan bir tester lazım bu rompacheri yükleyebilir mi ?
ayarlar gir telefon/dil/ sonra türkçe yazan yere bas gelen akranda tekrar türkçe yazan yere bas ordan qwerty yada alfasayısal tuş takımı kullanmak istediğini seçebilirsin
içinden dosyayı çıkarıp paketledinmi peki bu halde unsigned hale gelmiyormu bu ? yüklemede sertifika hatası vermez mi ?
içinden dosyayı çıkarıp paketledinmi peki bu halde unsigned hale gelmiyormu bu ? yüklemede sertifika hatası vermez mi ?
usta ben core içine yerleştirerek hackledim yoksa denerdim hemen sen bütün forum için birşeyler yapmaya çalışıyorsun bende yardımda bulunurdum yoksa.vermez sen merak etme işin içinde iş var ok sonra anlatırım detaylı olarak uygulama signedtir bunu bilin yeter
buyur burdan yakaynen sertfika hatsı veriyo zaten
- - - Eklendi - - -
signed diil

aynen sertfika hatsı veriyo zaten
- - - Eklendi - - -
signed diil
bende neden gözükmüyor bu navifrmde yok 701 tel