Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar bende de nokia700 var ama ne telden ne oviden ne de navifirm de şu an itibariyle baktım yazılımı göremedim.Nasıl yükleyebilirim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar ben şimdilik aradan çekiliyorum. Yarin sabahin ilk işiklarinda maxicepte görüşmek dileğiyle. Herkese iyi geceler

- - - Eklendi - - -

WALLAHA YAPCAK BİŞEY YOK ŞU ANDA C YE E YE HATTA F YE BİLE KURMAYA ÇALIŞTIMSADA NAFİLE..

iyi geceler kardeş. Yardım etmeye çalıştığın için ayrıca teşekkürler

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
yarın ola hayrola

- - - Eklendi - - -

kamerayı açarken geç açıyordu ya telefonu yan çevirin ve kamerayı öyle açın hızı görün

Yigit315

Yigit315

Üye
603'de bisey yokmu hala :(

duman61

duman61

Üye
Tarayıcı hızlanmış belli ediyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
yarın ola hayrola

- - - Eklendi - - -

kamerayı açarken geç açıyordu ya telefonu yan çevirin ve kamerayı öyle açın hızı görün

aynen telefonu sağ çevirip kamerayı açın aşırı hızlı bayağı iyimiş bu güncelleme ya şu tuş kilidi açmaya bayıldım :)

andreoni

Üye
fp1 yüklediğimizde hard format atsak bile fp1 olarak açılıyordu. Fp2 yükleyince de aynı dimi? Yoksa yine güncelleme yapmak gerekiyor mu?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yok kardeş fp2 sisteme kuruldu bikere istediğin kadar fortmatla gene fp2 olarak açılacak

uurbyrkdr

Üye
arkadaşlar navifirm'i kontrol edebilir misiniz, sabah ben baktım ama FP1 dosyaları vardı sadece..

andreoni

Üye
yok kardeş fp2 sisteme kuruldu bikere istediğin kadar fortmatla gene fp2 olarak açılacak

ooo tamam o zaman. Hackli olarak bi güncelleyeyim. Hard formatı sonra yine yaparız. Tabi güncelleyebilirsek.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
rompatcher i sis olarak yüklemeyin.Nokia cooker ile core a gomun daha garanti sonuç Alırsıniz. 2C 2C 2C diye kilidi de açın bitti gitti.

ozera01

Üye
telefonda dün fp2 güncelleme vardı yazılım güncellemede ama tıklayınca işleniyor yazısından sonra kapanıyordu yüklenmiyordu soft format attım belki düzelir diye bu sefer güncellemeyi görmüyor telefon nokia 603

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar bişey sorcam. Ben dün fp2 yi pc üzerinden yükledim tele flash attım. Bo microsoft ta beraberinde geldi. Anlamadım şimdi ben mesaj atınca gitmicekmi. Giden kutusundamı kalcak. Yukarda gönderiliyor simgesi dvmlımı kalcak

ASC33

ASC33

Üye
rompatcher i sis olarak yüklemeyin.Nokia cooker ile core a gomun daha garanti sonuç Alırsıniz. 2C 2C 2C diye kilidi de açın bitti gitti.

yoook diablo ya göre telefondan güncellemek daha garanti sonuçmuş.arkadaşlar hack hack diye kıvranıyordu,dosyaları hazırladım,ama öyle söyledi.

buraya ekliyeyim isterseniz deneyin,yalnız flash atacaksınız.
LİNK:

tengin

Üye
arkadaşlar nokıa 603 ü nasıl günceleye billirim telefonda
güncelleme çıkıyor yükle diyorum işleniyordiyor
değişen bi şey yok :(

benderhomer

benderhomer

Üye
Nende hala gözükmedi bende şu güncelleme anlamadım

ismini

Üye