Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
navifirmde 603 için güncelleme var mi? Birde yazılım dosyalarını mobilden indirebilecegimiz bi site vardı onu bilen varsa link verebilir mi?

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar telefonu flash atmadan hacklemek imkansız size söyleyeyim hacklemek isteyen varsa ASC33 arkadaşın dediği yöntemle hackleyebilir sadece bende hackledim tertemiz hackli fp2 kullanıyorum dün geceden beri...

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
çekilen resimler galeride önceden üstte oluyordu şimdi alta inmiş ve fotoğrafların arasında takvim gibi bir şey var 2 ekim yazıyor yanında o gün çekilen resimler bugün 3 ekim çıkmış yanında çekilen resimler var

birde fp1 de kamera ya girince ekrandaki simge ile ön kameraya geçiş yapıyorduk ben bunda öyle bir şey göremedim ön kamera açılmıyormu???

tengin

Üye
arkadaşlar nereden yüklediniz bu fp2 ya
bizleride yönlendirin dün telefonumda
güncellem gözüküyordu
yüklemedi bende soft format attım
bu seferde güncelleme yok
ne yapa bilirim telefonum 603 bilen arkadalar
lütfen yadım edebilirmi

ozcangoral

Üye
Arkadaşlar nokia birkaç problem tespit ettiğinden dolayı güncellemeyi geri çekmiş.

melgu

Üye
arkadaşlar nereden yüklediniz bu fp2 ya
bizleride yönlendirin dün telefonumda
güncellem gözüküyordu
yüklemedi bende soft format attım
bu seferde güncelleme yok
ne yapa bilirim telefonum 603 bilen arkadalar
lütfen yadım edebilirmi
sanırım nokia güncellemeyi geri çekti

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşlar nokia birkaç problem tespit ettiğinden dolayı güncellemeyi geri çekmiş.
tespit edilen düzeltilecek hataları biliyormusun yoksa ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
navifirmde 603 için güncelleme var mi? Birde yazılım dosyalarını mobilden indirebilecegimiz bi site vardı onu bilen varsa link verebilir mi?

Dun vardi indirmistim simdi gozukmuyor. Bu video sanirim aciklayici olur :D

[video=youtube;nkihuE_MOBI]http://www.youtube.com/watch?v=nkihuE_MOBI[/video]

ozcangoral

Üye
tespit edilen düzeltilecek hataları biliyormusun yoksa ?
Bilmiyorum ama nokia forum sitesindeki takip eden sayfalarda kullanıcılar birçok problem belirtmişler.müziğin çalışmadığı, telefonun açılmadığı, donduğu vs... gibi. ben dün sabahtan beridir kullanıyorum. bir sorun görmedim. hack işini firmwareye rompatcher gömerek yaptım (uda ya) hiç bir sıkıntı yok.

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye

Zaten bi kere de doğru dürüst bir şey yapsa şaşarım ama bu kadar bekledikten sonra ama yanlış ama doğru şimdi kuruyorum fp2 yi
Ömrümüz beklemekle geçti

Ferzan

Ferzan

Üye
Bilmiyorum ama nokia forum sitesindeki takip eden sayfalarda kullanıcılar birçok problem belirtmişler.müziğin çalışmadığı, telefonun açılmadığı, donduğu vs... gibi. ben dün sabahtan beridir kullanıyorum. bir sorun görmedim. hack işini firmwareye rompatcher gömerek yaptım (uda ya) hiç bir sıkıntı yok.
bende aynı şekilde hackledim kullanıyorum...

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar bişey sorcam. Ben dün fp2 yi pc üzerinden yükledim tele flash attım. Bo microsoft ta beraberinde geldi. Anlamadım şimdi ben mesaj atınca gitmicekmi. Giden kutusundamı kalcak. Yukarda gönderiliyor simgesi dvmlımı kalcak

- - - Eklendi - - -

bu microsoft un bi zararı varmı

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar bişey sorcam. Ben dün fp2 yi pc üzerinden yükledim tele flash attım. Bo microsoft ta beraberinde geldi. Anlamadım şimdi ben mesaj atınca gitmicekmi. Giden kutusundamı kalcak. Yukarda gönderiliyor simgesi dvmlımı kalcak

- - - Eklendi - - -

bu microsoft un bi zararı varmı

sen mesaj gönderdiğinde gidiyormu gitmiyormu bu sorun olur senin için mesajların gidiyorsa sorun yoktur... hiçbir zararıda olmaz mesajların gidiyorsa

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ooo tamam o zaman. Hackli olarak bi güncelleyeyim. Hard formatı sonra yine yaparız. Tabi güncelleyebilirsek.

hackli yaptınmı güncellemeyi

- - - Eklendi - - -

sen mesaj gönderdiğinde gidiyormu gitmiyormu bu sorun olur senin için mesajların gidiyorsa sorun yoktur... hiçbir zararıda olmaz mesajların gidiyorsa
kntr yok msj hakkı yok:) :)

- - - Eklendi - - -

fotograf çekerken hemen sağ alta kayarak gidiyo ama video çekerken sağ alta donarak gidiyo. Kamera bazen kasıyo, cekim yapmıyo,video da öyle donuyo. Galeride de sıkıntı var oda bazen donuyo. Galeriden çıkarken açık kalma imleci iki kere tıklıyo

- - - Eklendi - - -

tarayıcıda berbat daha açılmadan adres yazma cubugu çıkıyo

- - - Eklendi - - -

tuş kilidini acarkende bi ses falan koyardı insan iPhone gibi

yasiiin97

Üye
ben Microsoft appsı yükledim ama mesaj göndermede sorun yok şuan normal çalışıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
benim yukarda saydığın problemler sizde de varmı arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

benim yukarda saydığın problemler sizde de varmı arkadaşlar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
yoook diablo ya göre telefondan güncellemek daha garanti sonuçmuş.arkadaşlar hack hack diye kıvranıyordu,dosyaları hazırladım,ama öyle söyledi.

herkesin fikri kendine kardeş ben yapma demedim yazıyı oku da yorum yap kardeş

andreoni

Üye
güncelleme yapamadım maalesef. Bende dün gün içerisinde görüp akşam kaçıranlardanim. Nokia nin yeniden yayınlamasını bekliyorum. Işleniyor diyor bişey yapmıyor.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende akşam ne olur ne olmaz diye iş yerinde yükledim navi den. Akşamda evden flash attım. Orjinal dosyaları duruyo bende. Ama bir takım sorunlar var. Yukarda yazdım

leqo35

leqo35

Üye
arkadaşlar tel den fp2 yüklerken sistem hatası verdi bi kaç kere ama şuan telefon normal gibi iyi çalışıyor ama ilerde bi sorun yaratırmı pc den tekrar yükleme yaptım gene sistem hatası verdi 1 kaç kere ??

Üst Alt