sanırım nokia güncellemeyi geri çektiarkadaşlar nereden yüklediniz bu fp2 ya
bizleride yönlendirin dün telefonumda
güncellem gözüküyordu
yüklemedi bende soft format attım
bu seferde güncelleme yok
ne yapa bilirim telefonum 603 bilen arkadalar
lütfen yadım edebilirmi
tespit edilen düzeltilecek hataları biliyormusun yoksa ?Arkadaşlar nokia birkaç problem tespit ettiğinden dolayı güncellemeyi geri çekmiş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
navifirmde 603 için güncelleme var mi? Birde yazılım dosyalarını mobilden indirebilecegimiz bi site vardı onu bilen varsa link verebilir mi?

Bilmiyorum ama nokia forum sitesindeki takip eden sayfalarda kullanıcılar birçok problem belirtmişler.müziğin çalışmadığı, telefonun açılmadığı, donduğu vs... gibi. ben dün sabahtan beridir kullanıyorum. bir sorun görmedim. hack işini firmwareye rompatcher gömerek yaptım (uda ya) hiç bir sıkıntı yok.tespit edilen düzeltilecek hataları biliyormusun yoksa ?
Arkadaşlar nokia birkaç problem tespit ettiğinden dolayı güncellemeyi geri çekmiş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende aynı şekilde hackledim kullanıyorum...Bilmiyorum ama nokia forum sitesindeki takip eden sayfalarda kullanıcılar birçok problem belirtmişler.müziğin çalışmadığı, telefonun açılmadığı, donduğu vs... gibi. ben dün sabahtan beridir kullanıyorum. bir sorun görmedim. hack işini firmwareye rompatcher gömerek yaptım (uda ya) hiç bir sıkıntı yok.
arkadaşlar bişey sorcam. Ben dün fp2 yi pc üzerinden yükledim tele flash attım. Bo microsoft ta beraberinde geldi. Anlamadım şimdi ben mesaj atınca gitmicekmi. Giden kutusundamı kalcak. Yukarda gönderiliyor simgesi dvmlımı kalcak
- - - Eklendi - - -
bu microsoft un bi zararı varmı
ooo tamam o zaman. Hackli olarak bi güncelleyeyim. Hard formatı sonra yine yaparız. Tabi güncelleyebilirsek.
kntr yok msj hakkı yoksen mesaj gönderdiğinde gidiyormu gitmiyormu bu sorun olur senin için mesajların gidiyorsa sorun yoktur... hiçbir zararıda olmaz mesajların gidiyorsa

yoook diablo ya göre telefondan güncellemek daha garanti sonuçmuş.arkadaşlar hack hack diye kıvranıyordu,dosyaları hazırladım,ama öyle söyledi.