@@DiAbLo@@
Üye
2. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion
BU YERLEŞİK Bİ BİLEŞEN HATASI VERİYO
bekle bitane upload ediyorum heme
- - - Eklendi - - -
Telde rompatcher yok forumdan bulcam 1 dk
kardeş soft format atarsın fp2 gitmez sadece tel rahatlar
şuan yatışa geçiyorum eger yarın ögleye kadar (bi kampüse ugrayayım ) sonuç çıkmassa buradayım talimatlara göre bişeyler yaparız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş bunun içindeki rompatcher ı dener misin
- - - eklendi - - -
inş halledilir yarına kadar
rompacher yerşeşik bileşen hatası vermesi imkansız ne yaptı nokia fp2 ye rompacher mi koydu hiç sanmıyorum güncelleme yapmadn önce soft format attın mı flashla mı yükledin fw yi önceki fp1 de rompacher kurulumuydu sende ?
usta bilir çırak bilmez işte.hack yoksa ben yüklemem .çünkü rom patcher ile sesi artırıyorum yoksa ses yeterli gelmiyor bana.telefonum 701.deneyen var mı hack
abi nerelerdesin sen ya gözüm yollarda kaldı ha geldi ha gelecek diye. İşi sana devrediyoruzusta bilir çırak bilmez işte.
rompacher yerşeşik bileşen hatası vermesi imkansız ne yaptı nokia fp2 ye rompacher mi koydu hiç sanmıyorum güncelleme yapmadn önce soft format attın mı flashla mı yükledin fw yi önceki fp1 de rompacher kurulumuydu sende ?
Noss_bar vermiş tester arıyor,niye denemiyorsunuzki...
arkadaş uğraşıyor diye ben eklemiyordum benim telefon hackli.ama buraya ekliyeyim isterseniz deneyin,yalnız flash atacaksınız.
LİNK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha önceki rompacher i e de mi kullanıyordun c demievet kardeşim fp1 rompacher kuruluydu. Format attim tekrar sifirdan dün gece fp1 flash attim. Hiç bi şey yüklemeden işe geldim. Tekrar bi format ve fp2 yi yükledim
bu ne işe yarıyor?
hack işine yarıyor,flashla rofs2 içine atıyorsun dosyaları tel.hackli oluyor.
Tarayici bencede olmamiş. Açilirken link kismi daha erken çikiyooo. Flash da yapsan ayni
- - - Eklendi - - -
C DE SAĞLAM OLSUN DİYE
Rompacher kurulmuyor sistem bileşeni hatası veriyor c de atık kalmış olamaz format attım üstüne flash attım diyorsun nokia da rompacheri fw gömmez ilginç bir durum sistem bileşeni hatası neyse yarın yüklediğimde kendim tekara uğraşırım ama rompecher kurulmadan bir adım öteye gidemeyiz
Arkadaşlar ben şimdilik aradan çekiliyorum. Yarin sabahin ilk işiklarinda maxicepte görüşmek dileğiyle. Herkese iyi geceler
- - - Eklendi - - -
WALLAHA YAPCAK BİŞEY YOK ŞU ANDA C YE E YE HATTA F YE BİLE KURMAYA ÇALIŞTIMSADA NAFİLE..
Rompacher kurulmuyor sistem bileşeni hatası veriyor c de atık kalmış olamaz format attım üstüne flash attım diyorsun nokia da rompacheri fw gömmez ilginç bir durum sistem bileşeni hatası neyse yarın yüklediğimde kendim tekara uğraşırım ama rompecher kurulmadan bir adım öteye gidemeyiz