Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

amedli2117

amedli2117

Üye
ya arkdaşlar telefonu kapatmadan bataryasını çıkarsam bişi olurmu:hmmm

awdil

awdil

Üye
Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu,yetkin bir dil kullanarak temas ettiğim nokia destek hattından cengiz bey fp2 güncellemesinin bu ay sonuna kadar 808'e ekimin ikinci haftası ise 700 ve 701'e ekimin sonu veya kasımın başında ise 603'e gelebileceğini kesin olmamak ile rivayet etti.

Aybars97

Üye
Kasımımı bekliycez ya :@

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu,yetkin bir dil kullanarak temas ettiğim nokia destek hattından cengiz bey fp2 güncellemesinin bu ay sonuna kadar 808'e ekimin ikinci haftası ise 700 ve 701'e ekimin sonu veya kasımın başında ise 603'e gelebileceğini kesin olmamak ile rivayet etti.

Son gülen iyi güler :D :D 603'üm olduğu için mutluyum :D

awdil

awdil

Üye
Nedir bu 603cülerden çektiğimiz. :ehe

ky_nukro

Üye
603 candır

aslankaplants

aslankaplants

Üye
sonunda haber 2. nesilciler hayırlı olsun(ama ne kadar hayırlıysa 1 ay daha var) bize de portlanır çıkınca inş.

cyber

cyber

Üye
korkmayin 603 cu ler cfw seklinde portlanir hemen

punisher123

punisher123

Üye
Ben ayrı ayrı dağıtacaklarını sanmıyorum beyler. Fp1deki gibi aynı zamanda verirler. Sonuçta aynı bu cepler. Donanım farklılığı yok.

caglar b

caglar b

Üye

ya en azından ameliyatımdan önce güncelleme verselerdi ya :ağlarım:

caglar b

caglar b

Üye
g.o nerden ameliyat olcaksın

burnumda kemik egriligi var kurban bayramının ilk günü ameliyat olacagım. ya nokia sendemi sıkıntı bendemi çözemedim 5800 ım varken v60 geldigindede maçta kolum kırılmıştı 2 hafta telefona bakamadım sonra bi baktım maxicep çalkalanıyor yeni sürüm var diye telde gözükmüyor alçılı kol internet kafede güncellemiştim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hala konu dışı konuşuluyor. Az önce temizleme yaptım. Böyle giderse bir daha yapacağım. Lütfen duyarlı olmaya çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan ve Cihanî Sultan

Aybars97

Üye
Bu ay sonu gelir inşallah :)

Ferzan

Ferzan

Üye
uurbykdr ekran görüntüleri alacaktin ne oldu onlar bekliyorum hala :-)

kuzeypoyraz_22

Üye
fp2 çooook yakında 2 ay kadar sonra:ehe

Üst Alt