Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da stajını
yapan arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu
anda fp2 den yazıyorum telefon 701 isterseniz
upload edilir tek kelimeyle qt harikalar yaratmış ve çok hızlı

:aha: :aha:

- - - Eklendi - - -

bende facebooktan nokia Türkiye ye mesaj attım ne zaman çıkacak diye henüz resmi bi tarih yok dedi :hih:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hayırlı olsun öyleyse :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
la hemen atladınız yaw zaa :) :) millet güncellemeye aç arkadaş :) bidd demiş 700 ve 701 :)

Admin ve modlardan rica ediyorum, tek kullanımlık da olsa yetki verirseniz arkadaş üzerinde denemek istiyorum :destere:

ky_nukro

Üye
ahahaha :)

- - - Eklendi - - -

Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da stajını
yapan arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu
anda fp2 den yazıyorum telefon 701 isterseniz
upload edilir tek kelimeyle qt harikalar yaratmış ve çok hızlı

la biraz değiştirseydin bari ben bu şakayı uzatırdım da biri bana yapsa bende yicek durumdayım o yüzden kısa kestim :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bizim 1. Nesillere portlanabilirmi acaba

ky_nukro

Üye
evet arkadaşlar müjde finlandiyada nokia da çalışan arkadaşım fp2 yi tamamen 1. Nesillere portlamış durumda :d şaka şaka qt ile ilgili bi durum yüzünden bu sefer portlanmıyormuş bi yerde okudum bende tam olarak bilgi sahibi değilim .

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
bu konuyu nokia destekteki adamlara göstermek lazım :bak 50 sayfadır fp2 yi bekliyoz inat etme işte :D

caglar b

caglar b

Üye
Evet müjde arkadaşlar finlandiya nokia da çaycı arkadaşım maillerime cvp verdi ve şu
anda carla dan yazıyorum telefon 701 isterseniz
upload edilir desekte inanmayın virmem size :ehe: tek kelimeyle symbian harikalar yaratmış ve çok hızlı yanı o kadar hızlı ki mmesajı benim yerime yazıyo :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu konuyla ilgili gereksiz mesajlar atabileceğiniz bölüm forumumuzda mevcuttur. Forumumuzun https://www.maxicep.com/forum/#konu-disi-diger dölümünde bunlar için konu açıp sohbete devam edebilirsiniz. Lütfen konuyu dağıtmayınız. Teşekkürler.

sefaturut

Üye
Artık milletin psikolojisi bozuldu şu konuyu kapatın fp2 geldimi açarsınız :)

caglar b

caglar b

Üye
ya yükleyen 808 kullanıcıları nasıl memmunmusunuz yol gösterin bize en azından gelinceye kadar bi fikrimiz olsun

Aybars97

Üye
Heyecan yaptım ya :D ne biçim şaka bu

awdil

awdil

Üye
Sensation nerde?Konuyu açtığı gibi,güncellemeyi de çıkartsın. :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu ay sonuna doğru gelir. :D

- - - Eklendi - - -

Bu ay sonuna doğru gelir. :D

awdil

awdil

Üye
Keşke elimden bir şey gelse :) Ben de bekliyorum siz gibi :)

İşin şakası bir yana lakin,sence nokia ne yapmaya çalışıyor.Yani 808'e güncellemeyi verdi çekti.Bizim cihazlara onu bile yapmadı. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İşin şakası bir yana lakin,sence nokia ne yapmaya çalışıyor.Yani 808'e güncellemeyi verdi çekti.Bizim cihazlara onu bile yapmadı. :)

Ne yaptığını bilmiyorum da 700 üzerinde daha hiç FP2 görünmedi. Diğer hepsinde göründü. Görünse bile yeterdi bana:)

awdil

awdil

Üye
Ne yaptığını bilmiyorum da 700 üzerinde daha hiç FP2 görünmedi. Diğer hepsinde göründü. Görünse bile yeterdi bana:)

Ben de 700 için beklemedeyim.Muhtemelen ilk haberi sen verirsin. :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Nokia'da gösterip vermiyo :D

Üst Alt