Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
ben 700ü aldım yeni cihazımla foruma bi gireyim dedim ortalık karışmış fp1 geldi diye:) inşallah aynısı sana da olur.

Ferzan

Ferzan

Üye
bugün pazartesi heyecan dorukta kimse kalpten gitmesin millet :D

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
inşallah bugün çıkar bekliyoruz

blackcemre

Üye
arkadaşlar fp2 klavyesi qt tabanlı olursa neden1. nesil telefonlarına portlanamaz

Metin MF

Metin MF

Üye
:oley

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar fp2 klavyesi qt tabanlı olursa neden1. nesil telefonlarına portlanamaz
portlanabilir bence ama uzun zaman alır qt tabanlı olması önceden bilinen dosyaların isimlerinin değişmiş olması zaman aldırabilir diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

[h=4]Bu konuyu son 30 günde, 701 üye okudu:[/h]
tam da telefonun modeli olmuş 701 :D

caglar b

caglar b

Üye
bence daha 2 haftası var fp2 nin baksanıza n8 hala telefon üzerinden refresh güncellemesini alacak

elodeon

elodeon

Üye
bugün kesin çıkacak değil mi arkadaşlar?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar kesim çıkacak diye bir bilgi hiçbir yerde paylaşılmadı sadece tahmin yürütülüyor kimse kesin beklemesin bugün yada yarın hiç belli değil çünkü...

tarxhn

tarxhn

Üye
haydi hayırlısı bekliyorum hala günceleme gelmedi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
wallaha sabırsızlıkla bekliyorum. Her yarım saatte bi güncellemeleri kontrol ediyorum ama hala yok. Sanki yepyeni bir tel alcaklmışım gibi bi beklentim var yahuuuu:)

- - - Eklendi - - -

hadi artık nokia gönder şu yazılımı
güldür şu yüzümüzü

• Beğen
Tepkiler: tengin
legend5858

legend5858

Üye
Daha çıkmayan fp2 26 sayfaya ulaştı hele bir çıksın symbian^3 genel kısmının ilk sayfası fp2 ile ilgili şeylerle dolacak haydi maşallah :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Daha çıkmayan fp2 26 sayfaya ulaştı hele bir çıksın symbian^3 genel kısmının ilk sayfası fp2 ile ilgili şeylerle dolacak haydi maşallah :D

onlarla dolacak ama o konular kilitlenip bu konuya yönlendirilecek. Ve bu konu da bumm!!! :D

benderhomer

benderhomer

Üye
çıkınca inşallah daha güzel olur 603'üm :alkis heyoo diye sevinmek istiyorum güncellemeden sonra :naughty:

Polymath

Polymath

Üye
Klavye umrumda değilde. Ben en çok screenlock değişecek diye seviniyorum. :D Çağ ötesinden kalma kilit açma şeklimiz vardı. :D

• Beğen
Tepkiler: tengin
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hepsi bu konuya yönlendirilecek değil ya herşey kendi başlığı altında olması gerekir

güncelleme ile ilgili yardım vs konuları buraya yönlendirilir. Ama hack yapılır onun için ayrı bi konu tabikide açılır.

Üst Alt