Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

ecomakli

Üye
bende de hata veriyor .ne iş anlamadım

ASC33

Üye
ben iyice sıkıldım artık,bence bu 20 eylüle bulacak, ozamana kadar çıkarmazlarsa artık ekimde çıkar,belliki millete zarf attılar kullanıcı tepkisini ölçüp,ona göre düzenleme yapacaklar ve muhtemelen 700-701 ve 603'ün dosyaları 808'e göre farklı olduğu için 7 eylülden bu yana hala yayınlanmadı.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu anda her şey aynı. Sunuculara yüklüyorlar gibi. Hafta başı gelmesi muhtemel. Nöbeti size devrediyorum

awdil

Üye
Saat 04 17 bi halt yok.

awdil

Üye
Gelin la bir sabah namazı kılalım,barı bu dandik nokia sayesin de sevaba girmiş oluruz.

O hayırsız ferzan nerde.

Tepkiler: Yigit315

Ferzan

Üye
Gelin la bir sabah namazı kılalım,barı bu dandik nokia sayesin de sevaba girmiş oluruz.

O hayırsız ferzan nerde.
burdayım ya ben uyumadım nöbetçi eczaneyiz bu gece herkes uyudu ben ayaktayım

awdil

Üye
Ne güncelleme aşkıymış.Ulan Nokia burayı görse,fp2-fp3 hepsini toptan verir.

Ferzan,dostum ezan okunuyor.Ben de Çıkıyorum.Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sana iyi nöbetler...

Ferzan

Üye
Ne güncelleme aşkıymış.Ulan Nokia burayı görse,fp2-fp3 hepsini toptan verir.

Ferzan,dostum ezan okunuyor.Ben de Çıkıyorum.Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sana iyi nöbetler...
teşekkürler saat 8 e kadar gelirse valla yüklerim yoksa uyurum ben saat 2 ye kadar

- - - Eklendi - - -

ve sabahladık işte saat 8:15 hala tık yok nokia güncellemede

ben rüyamda gördüm fp2 yi 603e fp2 güncellemiştim öyle büyük bi güncelleme değildi 3 5 mb öyle birşeydi. Ama sadece klavye ve tuş açma yeri değişmişti yani telefon qt tabanlı falan olmamıştı

SheFy

Üye

Rüyaya bak xD

milletin rüyasına bile girmişsin nokia çıkart artık

arkadaslar hafta sonu çıkma ihtimalı yok değil mi?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Küçük bir heyecanlı bekleyişin ardından hiçbir güncelleme yok yazısına geri döndük

[video=youtube;fZSKIn3jKCE]http://www.youtube.com/watch?v=fZSKIn3jKCE[/video]
Arkadaşlar 603 de ilk defa video fp2 gördüm hadi hayırlısı inşallah hemen çıkar. Tabi fp2 ise tam emin değilim.

o yazılım fp1
çünkü
1- kardeş o kilit ekranı swipeunlock diye bir program ben de kullanıyorum.
2- ana ekranda altta arama butonu yok fp2 de orjinal 4 tane buton var ana ekranın alt kısmında
3- en önemli değişikliklerden ikisi olan klavye ve müzik çalar gösterilmemiş

leqo35

Üye
benimde

- - - Eklendi - - -

hiç bi açıklama yokmu şu gün çıkar diye ?