Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Bendede işlem sunucu tarafından iptal edildi yazıyor hadi hayırlısı.Hadş nokia çıkar şu güzelim güncellemeni

awdil

Üye
Ben de sorun yok umutlanmayın.

ismini

Üye
bendede işlem sunucu tarafından iptal edildi yazıyodu şimdi güncelleme yok yazıyo hadi hayırlısı )

Bende hala işlem sunucu tarafından iptal edildi yazıyor umarım vardır nokiada bi kıpırdanmalar bu arada gececiler bende burdayım mobilden

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaş benim telefonu nokia üvey evlat yerine koyuyo galiba. birtek benim telefon düzgün bağlanıp kontrol ediyo yeni yazılım olup olmadığını.

pirenuri

Üye
la yatın uyuyun zaman çabuk geçer

awdil

Üye
Nuri haklı beyler.

Şu kıpırdanmalardan işlem iptal edildi yazısından sonra hic uyuyacak göz kalmadı valla arkadaslar bende

umt07

Üye
dedim ki adam haklı beyler ................ Adaam haklı nurii haklı. Yatın uyuyun

bende de sunucu yanıt vermiyo yazdı

ASC33

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım diğer dailymobile gibi yabancı forumlarda bu konuyla ilgili ne bi hareketlilik var nede yazı,bu ne duyarsızlık odunmu bunlar,haberleri olmaması diye bişeyde olamaz.daha önceleri bi ton konu açarlardı,yoksa ben mi görmüyorum.

abi sen ekran larını paylaşsana merak ettim

biliyorsun daha yeni iki tane cfw yayınladım.şuan herşey yüklü değil birinin sıkıntısı olur flaş atmam gerekebilir diye yüklemedim ama şükür cfwlerde sıkıntı olmadı programlarımı widgetlerimi yükleyeyim paylaşırım ev ekranları konusunda

- - - Eklendi - - -

biliyorlardır ama biz Türkler kadar güncelleme meraklısı değiller

Dimi3

Üye
Düşünsenize.. Çok heyecanlı bir hafta sonu geçirdikten sonra pazartesi günü Nokia, "Yeni güncellemeyi sadece 808 için çıkartacağız ve bu güncelleme Symbian için son güncelleme olacak" diye bir açıklama yapsa... Nabardınız ?

nokia'nın alt yapısı çökerdi herharlde mailler yüzünden öyle bir şey olursa

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdilik sonuç aynı beklemedeyim

doctorrr

Üye
gece gelecek dşye bi' duyummu aldınız ?

Sizi anladımda ben neden bekliyorum neyse iyi geceler bence acele etmeyin hafta sonu geleceğini sanmıyorum bu gece gelebilir hafta için son gecesi ülkeler arası farktan belki ama nokia genelde salı ve çarşamba günleri yani hafta ortalarını tercih ediyor bilginize