Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
usta bende verdiği hata türü değişti "Sunucu Yanıt Vermiyor" :D

amedli2117

amedli2117

Üye
603 te şuan sunucu yanıt vermiyor yazısı çıkıyor

awdil

awdil

Üye
Ferzan sabah ezanına kadar yanındayım. :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navifirm'de de bir şeyler oluyor. Yavaş yüklenmeye başladı :)

realplayer2

realplayer2

Üye
kesinlikle bişiler var benim 700de güncellemeler kontrol ediliyor ekranında kalıyor buradan alınıyor nokia yazısı bi türlü gelmiyor:)

ANIL

ANIL

Admin
Bu beklemeleri bilirim. 7 Şubat ne gündü be:D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
caglar b

caglar b

Üye
nokia 701 hiçbir güncelleme yok diyor faredir fare :ehe: yatın uyuyun

IVI-Elia

Üye
Hadi İkinci Nesil Arkadaşlara Hayırlı Olur.Önümüzdeki hafta çıkar bence.WP'da da durum daha beter.WP7.8 güncellemesi taaaa 2013'te gelcekmiş WP'cular naapsın?Siz şükredin :vur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir de güncelleme geldikten sonra telefonumun ilk günkü gibi olmasını istiyorum. Hangi dosyanın Backup/Restore seçeneğini kaldırmalıydık ve Update Software mi Refurbish mi demeliyim hatırlayamadım?

pirenuri

pirenuri

Üye
'İyi Haber Zaten Nokia Telefonunuz En Son Güncellemeye Sahip.' lan bunun nesi iyi haber :@

doctorrr

doctorrr

Üye

Kasım 2010'da aldım ben:D Bu arada konu dağılmasın, navifirm tıkır tıkır işliyor bende. Umarım en kısa sürede gelir.
mart 2012 n'apıyım anca vaktim oldu :D ayrıca fp2 nin hiçbişeyinden yararlanamayacız :evet:

IVI-Elia

Üye
614 mesaj olmuş bu da 615. Birkaç hafta daha güncelleme gelmese rekor kırarız ya da konu hortlar.İnşallah Pazartesi Gelir.Yatarken dua edelim.Gerçi benle alakası yok nasıl olsa bize gelmiyecek.

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar bir de güncelleme geldikten sonra telefonumun ilk günkü gibi olmasını istiyorum. Hangi dosyanın Backup/Restore seçeneğini kaldırmalıydık ve Update Software mi Refurbish mi demeliyim hatırlayamadım?

Update software derseniz var olan yazılımın üstüne kurar. Refurbish demelisiniz.

Üst Alt