Tuş kilidi ve yenilenmiş (arama butonu içerikli ve şarkıların ismini değiştirebildiğimiz) bir müzik çalar... Tek beklediklerim bunlar. Ama müzik çalarda yine arama butonu yok gibi duruyor.. Ben böyle saçmalık görmedim..
sevin sevin şu ifadende komiğime gitti biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın
sevin sevin şu ifadende komiğime gitti biz 1. nesil sahipleri olarak size tavanın sucukları yemek, bizede tavanın sapı kalıyor Siz sucukları yiyin bize tavanın sapı kalsın
Valla artık, güncelleme gelmiş gelmemiş umrumda değil.İki ay önce her şey değişti.Artık wp8'e geçme zamanı geldi.Lumia 920'ye.Ama nokia hata yaptı Symbian 3 temelli bütün telefonlara Fp3 gelsin olsun bitsin.Yani güncelleme gelmesini isterim kullanlar boşuna mı para verdi?
arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...
arkadaşlar 2 yeni ekran görüntüsüne ulaştım birindeki bir özellik hoşuma gitti ikinciş resimdeki klavyenin sağ üst kısmındaki mesajı gönder butonu yani klavyeyi aşağı almadan direk ona tıklayarak mesajı gönderebiliriz...