meme4 Üye mroy' Alıntı: konun adı bir an önce değiştirilmeli insanlar yanlış yönlendiriliyor..... Genişletmek için tıkla ... bencede kasımda gelmesi beklenen bir güncellemeyi çıktı diye gösteriyorlar
mroy' Alıntı: konun adı bir an önce değiştirilmeli insanlar yanlış yönlendiriliyor..... Genişletmek için tıkla ... bencede kasımda gelmesi beklenen bir güncellemeyi çıktı diye gösteriyorlar
SerseriGönlüm12 Üye AH ULAN AHHH. ŞUANDA EVDEYİM PC DEN BAKIYORUM, YARINDA GENE İŞTE CEPTEN BAKICAM. GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI YAHUUU HADİ BE NOKİA KARMAN ÇORMAN Bİ HALDEYİMMM
AH ULAN AHHH. ŞUANDA EVDEYİM PC DEN BAKIYORUM, YARINDA GENE İŞTE CEPTEN BAKICAM. GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI YAHUUU HADİ BE NOKİA KARMAN ÇORMAN Bİ HALDEYİMMM
amedli2117 Üye erdincatac' Alıntı: AH ULAN AHHH. ŞUANDA EVDEYİM PC DEN BAKIYORUM, YARINDA GENE İŞTE CEPTEN BAKICAM. GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI YAHUUU HADİ BE NOKİA KARMAN ÇORMAN Bİ HALDEYİMMM Genişletmek için tıkla ... yarın yapacağım ilk iş gidip bir psikologa görünmek olacak
erdincatac' Alıntı: AH ULAN AHHH. ŞUANDA EVDEYİM PC DEN BAKIYORUM, YARINDA GENE İŞTE CEPTEN BAKICAM. GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI YAHUUU HADİ BE NOKİA KARMAN ÇORMAN Bİ HALDEYİMMM Genişletmek için tıkla ... yarın yapacağım ilk iş gidip bir psikologa görünmek olacak
Barış Grc Üye Az sabredin biz belleyi 6 ay bekledik. - - - Eklendi - - - Az sabredin biz belleyi 6 ay bekledik.
SerseriGönlüm12 Üye amedli2117' Alıntı: yarın yapacağım ilk iş gidip bir psikologa görünmek olacak Genişletmek için tıkla ... bi randevu da bana al
amedli2117' Alıntı: yarın yapacağım ilk iş gidip bir psikologa görünmek olacak Genişletmek için tıkla ... bi randevu da bana al
ky_nukro Üye nokia ya dava açıcam psikoloji die bırakmadı bi yandan n900 ile 603 ü takasmı etsem diom bi yandan fp2 gelicek bekle diyorum bi yandan n9 alasım var karışık bi haldeyim ... :\
nokia ya dava açıcam psikoloji die bırakmadı bi yandan n900 ile 603 ü takasmı etsem diom bi yandan fp2 gelicek bekle diyorum bi yandan n9 alasım var karışık bi haldeyim ... :\
Silinen Üye 524728 Kapalı Hesap Arkadaşlar bu güncelleme eylül ayında çıkıcak orası kesin. Ama eylül ün 13 ünde mi yoksa 30 unda mı orası belli değil.
Arkadaşlar bu güncelleme eylül ayında çıkıcak orası kesin. Ama eylül ün 13 ünde mi yoksa 30 unda mı orası belli değil.
marsl305 Üye İstiare'ye mi yatsam ne yapsam ya ? Şaka bir yana bende hiç heyecan kalmadı artık gelecek ve yükleyeceğiz bu kadar.
İstiare'ye mi yatsam ne yapsam ya ? Şaka bir yana bende hiç heyecan kalmadı artık gelecek ve yükleyeceğiz bu kadar.
Aybars97 Üye Ben hiç güncelleme heyecanı yaşamadım Haziran da aldım fp1 miş hiç bilimiyodum temmuzda falan anca yükledim daha fp1 çıkcak diye biliyodum ben
Ben hiç güncelleme heyecanı yaşamadım Haziran da aldım fp1 miş hiç bilimiyodum temmuzda falan anca yükledim daha fp1 çıkcak diye biliyodum ben
Mad EagLe Üye Aybars97' Alıntı: Ben hiç güncelleme heyecanı yaşamadım Haziran da aldım fp1 miş hiç bilimiyodum temmuzda falan anca yükledim daha fp1 çıkcak diye biliyodum ben Genişletmek için tıkla ... yeni nesiller bilmez 1. nesillere soracaksın sen güncelleme heyecanını
Aybars97' Alıntı: Ben hiç güncelleme heyecanı yaşamadım Haziran da aldım fp1 miş hiç bilimiyodum temmuzda falan anca yükledim daha fp1 çıkcak diye biliyodum ben Genişletmek için tıkla ... yeni nesiller bilmez 1. nesillere soracaksın sen güncelleme heyecanını
IVI-Elia Üye Allah'ın izniyle WP a geçiş yapcaz eski symbiancı olarak sevindim.Keşke birinci nesillere de gelseydi.Hayırlı forumlar...
Allah'ın izniyle WP a geçiş yapcaz eski symbiancı olarak sevindim.Keşke birinci nesillere de gelseydi.Hayırlı forumlar...
S.E.C.R.E.T Üye mad eagle' Alıntı: yeni nesiller bilmez 1. nesillere soracaksın sen güncelleme heyecanını Genişletmek için tıkla ... Anna Belle derken ne çileler çektik yahu
mad eagle' Alıntı: yeni nesiller bilmez 1. nesillere soracaksın sen güncelleme heyecanını Genişletmek için tıkla ... Anna Belle derken ne çileler çektik yahu
Makale_Helvetia Üye hemde nasıl..anna için yazlım güncellemelerini devamlı yenile dediğim günleri hatırlarım..sonuç hüsran
hemde nasıl..anna için yazlım güncellemelerini devamlı yenile dediğim günleri hatırlarım..sonuç hüsran