Evet makoto dediklerimde haklı değil miyim, saydığım bütün özellikler kırpılmamış mı? Ben de yüklemeseydim keşke ama geri dönüşü yok sanırım, sizce telefonu, nokia servisleri fp1'e geri döndürebilir mi? Ya da bu işin telefona zarar vermeden kolay yolu var mıdır? Bir yol gösterseniz. Sürekli işçi çıkaran, zarar açıklayan bir firmanın güncellemeleri böyle oluyor demek...
Fp1'e dönüş mümkün mü sizce? Yapılabilir mi, bazı arkadaşlar telefona zarar verirsin dedi, ehil olmayanlar kurcalarsa bozulabilir dedi vs. Bu işin sorunsuz halledilebilecek bir yolu var mı? Sizce ne yapmalı arkadaşlar, bir çok uygulama onarılır yeni güncelleme gelir diye beklemeli mi, nokia servis bu işi halleder mi? Ne dersiniz?
valla arkadaşalr ben gayet mumnunum fp2 den hani szin sorunlar gps fln belki donanımsal hatadır artık ben şayet gayet hızlı bir şekilde kullnmaya bşladım telefonu slayt geçişler olsun gayet başarılı hızlanma var en önemli özellikse kamera tabiki tuşlar kilitli iken tık tık çekiyor , yükleyecek arkadaşlar flash atacakalrsa yüklesinler begenmeyen zaten geri yükleyebilir
akinorta nin televizyon uygulamasinda da trt ler ve bircok kanal yok. Cekmiyo. Kanali tikliyosun adres eksik falan biseyler diyo msj bölümünden cikiyo.
- - - Eklendi - - -
bide arkadaslar wifi ye girip taratiyorum. Cikan modemlerin sifresini giriyorum ama sinirli baglanti diyo.nete baglanamiyorum. Hepsinde ayni yaw. Yeni flaslamistim. Acaba tekrarmi flaslasam. Yazilimsal midir donanimsalmi anlamadim yahuu
Bende onca olumsuz yorumdan sonra güncellemeyi erteledim. Şu an fp1 bana göre hiçbir eksiği olmayan sürüm. Görselliği farklı uygulama ve temalarla sağlıyorum. Keyfimde yerinde. Eskiden güncellemeler çıktığında ilk yükleyenlerden olurdum fakat sorunlar yaşayınca artık çok temkinli davranıyorum. Bu işin geriye dönüşü yok. Bu yüzden çok cihazı elimden çıkarmışımdır(n96. n86 n81 vs) gidip 2. el eski sürümlü olan cihaz almışımdır.
Aynen bendede sorun yok ama özelliklerden kırpmalar var bu kötü olmus gercekten insallah iyisi cıkar bu yeni cıkan düzgün sürüm değildir ve birtanedaha iyi bir sürüm cıkar bizde ona göre yükleriz tabi insallah diyebiliyoruz simdilik..
arkadaslar wifi ye girip taratiyorum. Cikan modemlerin ni giriyorum ama sinirli baglanti diyo.nete baglanamiyorum. Hepsinde ayni yaw. Yeni flaslamistim. Acaba tekrarmi flaslasam. Yazilimsal midir donanimsalmi anlamadim yahuu
arkadaşlar bi flash herşeyi bitiriyor ben bilmiyordum ama ama gittim bi flash attırdım hiç bir hata kalmadı fp2 yi gerçekten simdi çok sevdim ne sistem hatası alıyordum bitti,kamera sorunu düzeldi galeri şuanda süper hiç bi sorun yok temiz bir flash hallediyor
arkadaşlar bi flash herşeyi bitiriyor ben bilmiyordum ama ama gittim bi flash attırdım hiç bir hata kalmadı fp2 yi gerçekten simdi çok sevdim ne sistem hatası alıyordum bitti,kamera sorunu düzeldi galeri şuanda süper hiç bi sorun yok temiz bir flash hallediyor
Flash attıktan sonra video düzenleyici ve resim düzenleyici var mı acaba ? Ayrıca çoğu kimse hatalardan değil kısıtlanan özelliklerden şikayetçidir. Bu iki ayrımı yapalım tamam
Flash attıktan sonra video düzenleyici ve resim düzenleyici var mı acaba ? Ayrıca çoğu kimse hatalardan değil kısıtlanan özelliklerden şikayetçidir. Bu iki ayrımı yapalım tamam