merak etmeyın herzaman böyle konuşulur yazılır çizilir.bellede de neler yazıldı e6,e7,500,c6 01 e bile gelmeyecek gibi yazılar yazildı.yil bitmeden 2 güncelleme alıriz kafanıza takmayın.
ya kadın fp1 güncellemesini 2.nesil s^3vtelefonlar alıcak 1.nesiller için donanım konusunda çalışıyoruz onlarada gelicek diye açıklama yapmış yani bu fp1 carladan daha gelişmiş daha çok sistem isteyen birşeymide carlayı deneyip çalıştırdılar bazı buglar dışında fp1i çalıştırmıyacak
bu nokiadakiler bilmiyormu 1.nesillerin gpu su carlayı kaldırmaz benim demek istedigim carlayı çalıştıran bi telefon belle fp1i rahat rahat çalıştırır olay sistem donanım yeterlilik degil bence
carla ayrı bir güncelleme FP1 ayrı bir güncelleme ikisini karıştırmamak lazım..ben hala 1. nesillere FP1 gelmeyecek diyorum..gelirse de kırpılmış olarak gelir..680 mhz 256mb ram e bu kadar malesef..
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam
​şaka mı? koskoca firma şaka mı yapacak? ironik oldu biraz bu yorum..benim için çokta sorun değil yaza doğru lumia 610 almayı düşünüyorum tr ye gelirse..gelmezse dışarıdan alacam
Espriyle aran pek yok herhalde benim için hiç dert değil zaten pr1.2 bile yetiyor bana telefon tüm isteklerimi karşılıyor carla gelse de olur gelmese de yada fp1.
603ün şuanki durumunda bile Aceyi 603e tercih etmez bilinçli bir kullanıcı.603 düşük 700 orta 701 biraz daha üst düzeye hitap edicek.Ve hepsi fiyatının en iyi cihazlarından.Bu satıl politikası her ne kadar haince olsada başarılı bence...
Bence saçmalıktan öteye gidemez. 3.2 inch'lik bir modeli 3.5 inch'lik modelden üstün tutan bir firmaya ne desem azdır. Zaten eleştiri yağmuru gelir Nokia'ya. Son olarak 603 düşük düzeyse vay halimize, bu konudaki yorumların son derece çok komik.
zaten gelse ne gelmese ne o yazılımlar gelene kadar bizim telefonlar ikibuçuk yıllık olacak ne yani beş yılmı kullanıcaz bu aletleri galiba birazda bizler suçluyuz beklentilerimiz verdigimiz paraların çok üstünde
zaten gelse ne gelmese ne o yazılımlar gelene kadar bizim telefonlar ikibuçuk yıllık olacak ne yani beş yılmı kullanıcaz bu aletleri galiba birazda bizler suçluyuz beklentilerimiz verdigimiz paraların çok üstünde
iki yıl önce piyasaya çıkan hangi android ics yi alıyor ki geçen sene çıkanlarda bile ics yi alamayan telefonlar var bırak ics yi android 2.2yi alamayan 1.6android telefonlar var
Hiç üzülmeme gelmezse 1ghz telefon nokianın en hızlı işletim sistemi var.1.3 olsada olur olmasada.Şuanki halini seviyorum her özelliğini kullanıyorum telefondaki zevki alıyorum bu yetiyor bana.Bırakın güncellemeyide telefonun zevkini alın her özelliğini kullanın.
hemen umutsuzluga kapılmayın ya böyle dönemlerde spekülasyonlar yapılır kullanıcıları yeni cihazlara yönlendırme taktiği bu inanınkı gelecek fp1 ide carla'sıda