Canı Sıkılıyor Adamın Yau N8 bna Bakıyor Ben N8 bakıyorm Bu arada Bellede ki Kamera Kalitesini Düşük qördüm Annada dha qüzeldi qbi sankii --- çektiqim Fotolar iyi qözükmüyor .
Benim telde hata flen yok o qüncellemeyi İstemem onun yerine kamera qüncelleemsi qelsin yeni uyqulamasıyla 808 de kamera uyqulamasına baktımda ayarları düzenlemek flen dha kolay Ama O fp1 ile qelen bir şey sanırm - (yeni İsim -bayŞaN' Olacak .d
valla bunu defalarca söyledim arkadaslar adamlar sürekli kamuoyu arastırması yapıyorlar her ülkede ortalama telefon degiştirme süresi ne kadar biliyorlar işin acı tarafı türkiyede avrupanın en zengin ülkelerinden bile daha kısa bu zaman türkiye ortalaması iki yıl bile degilken nokia bize telleri aldıktan ikiyıl hatta daha fazla süre güncellemeler çıkartıyorsa şükretmek lazım ha diyebilirsiniz ki adam gibi yazılım versin bir kere versin o ayrı bir konu onuda ayrıca tartışırız
Arkadaşlar nokia nın ıngilizce açıklamasında 603,700,701 fp 1 gelecek 1GHz >1.3GHz olacak diyo... Sonra açıklamada sadece700 ve 701 gelecek diye bi şey yazmıyo... İnş gelir 603 e