Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP 2 Çalışmalarına başladı mı??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nokia Belle FP 2 Çalışmalarına başladı mı??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
habere göre Nokia Fp2 tarayıcısının html 5 desteği testini bile yapmış.. Henüz birini beklerken ikinin resimlerini görmek Symbian sever olarak şahsen beni mutlu etti..
papakudioflu
Emekli Yönetici
demekki nokianın destegi laf olarak degil icraat olarakta devam edicekmiş
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aynen öyle bunları görmek insanı heyecanlandırıyor hala 2016 dan sonra da Symbian a devam edicekleri yönünde bi umudum var ama bakalım.
bende öyle düşünüyorum bence fp1le symbian kalkar nokia belle olur ondan sonrada carla donna diye gider gibime geliyor
fLuke!
Üye
Nokia gereken önemi vermeye başladı.
Makale_Helvetia
Üye
gene de herkesin aklında şu soru var..bu FP1 FP2 c6-01 c7 n8 gibi telefonlara gelecek mi..
slant1111
Üye
ben gelir diye düşünüyorum performans konusunda bse dyemem.nokia nın işi belli olmuyor
tarxhn
Üye
bizlere gelsin artık bizim günahımız ne
Cihanî Sultan
Üye
Gelmesi kırparak olacak gibi gözüküyor.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
valla 1. nesil cihazlar konusunda ben şüpheliyim ama tarayıcı ve performans iyileştirmesi falan muhakkak alıcaktır er yada geç.. HTML5 önemli ve gerekli bir destek Nokia nın yerinde olsam kendi işletim sistemimi kalkındırmaya bakarım ama tabi pazarlama taktiği diye bi şey var WP ye geçerek hem telleri daha pahalı satıyor hem Nokia kazanıyor Hem microsoft.. Nokia nın 1.nesil cihazlara desteği artık az olacaktır bence yeterince güncelleme alındı bile sürekli 1.nesil cihazlar güncellenirse kim 2.nesil cihazları alır
pirenuri
Üye
n8 c7 vs ye güncellemeler kırpılarak gelecek widget html 5 felan gelecek ama ghz artması gerçekleşemiycek
sonerrap
Üye
bu nokia işi biliyor ya fp1 die bekliyoz ondan sonrada fp2 için bekletcek öle öle götürcek bizi bana 2sene destek versin yetiyo zaten