WC Today&4 Weather (Super Icons) By Vitan04 [27.12.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WC Today&4 Weather (Super Icons) By Vitan04 [27.12.2014]
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Açıklama:
WC Bugün & 4 Hava (Süper Simgeler) Vitan04 tarafından Çok güzel simgelerin 3 setleri ile modifikasyon klon WeatherClock.
D13: Orijinal yazarı

Yazar modifikasyonu:
Vitan04 (Vitaly).

Uyumluluk:
Belle Belle Refresh, Belle FP1 & FP2.

Durum: Perakende.
Dosya imzalı değil.

Test:
Nokia N8, Nokia C7 ve Nokia 500 tüm Belle Refresh. Ve Nokia 701 (FP2).

Kurulum:
- Sis paketinden widget'ı yükleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.
- Masaüstünüzde bir widget ekleyin.

Arşivinde: sis paketi ve panoramik ekranında. P.S.
- Nokia 701 (FP2) test etmek için Alex (Glinkinas) Special thanks.
- Kurulum ve bağımsız orijinal varlığı ve çalışma çalışır. WC Saat Serisi dışında önceki klonlar değiştirir.
- Program ayarları hava simgeleri örnekleri gösterilmez. Ondan hava durumu simgesini gösterecek programda aynı sürücü değer WeatherClock üzerine ise, ama Widget zaten bu klon simgeleri olacaktır.
- Sistem paketinde (özellikle bu mod için yapılan) çok güzel simgeleri 3 setleri içerir.
Simgeler ekstra görülen paket sis dahildir. sreens. - İki set çift simgeler olarak temsil edilmektedir.
- Boyutlar 8x6 Widget (WC Today) ve 8x2 (WC 4 Hava).
- Radyo sınırsız miktarda ilave edilir.
- Widget yazı Nimbus Sans tarafından Alex8405 Nokia Pure ve standart test. Her şeyi görmek için ek ekranlara bakmak için emin olun. Yorum ve Symbian için genel moda olup olmadığını görmek isteriz. Mutlu Yıllar !!!

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sempaticafe

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
@Safak

@Safak

Üye
Cok guzel hala symbian icin emek veriyolar ya insanlik olmediginin bir baska gostergesi tesekkurler :)

• Beğen
ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
birde bu temayı verseler güzel olacak bizde ki ile aynı değil teşekkürler

• Beğen
n500bellerefresh

n500bellerefresh

Üye
signed mi unsigned mi bu widgedler signed yazmıyor açıp bakıyorum hepsine indirmekten bıktım.
sadece bu değil açıklamada yazıyor bazisinda hiç bi sy yok foto dosya indiriyorum unsigned :( 500 telefon hack için uğraşmak istemiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
signed mi unsigned mi bu widgedler signed yazmıyor açıp bakıyorum hepsine indirmekten bıktım.
sadece bu değil açıklamada yazıyor bazisinda hiç bi sy yok foto dosya indiriyorum unsigned :( 500 telefon hack için uğraşmak istemiyorum
arkadaşım yaklaşık bir senedir çıkan widget ve modifikasyon gibi dosyalar ve uygulamalar unsigned mağaza 1 ocak 2014 de yeni uygulama satılması veya paylaşılmaması için kapatıldı ve bir senedir çıkan dosyalar unsigned bunu burada defalarca konuştuk artık bir ölü sistemi en rahat kullanmak için hack vazgeçilmez hale geldi

n500bellerefresh

n500bellerefresh

Üye
öyle olduğunu biliyorum nokia satılacağını 2013 aralıkta duydum zaten mail olarak geliyor herşeyi garantisi devam eden bir telefonun hacklenmesi hoşuma gitmiyor 1 senesi var daha 500 Aldım 3sene garanti 1senesine 40tl verdim bilsem 808 veya samsung alırdım iste yokluk :) garantiye gitme ihtimali yüzünden dokunamiyorum

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
öyle olduğunu biliyorum nokia satılacağını 2013 aralıkta duydum zaten mail olarak geliyor herşeyi garantisi devam eden bir telefonun hacklenmesi hoşuma gitmiyor 1 senesi var daha 500 Aldım 3sene garanti 1senesine 40tl verdim bilsem 808 veya samsung alırdım iste yokluk :) garantiye gitme ihtimali yüzünden dokunamiyorum
telefona hard format attığın zaman hack dan eser kalmaz.
yine de seni zorlamak istemem seni anlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: n500bellerefresh
n500bellerefresh

n500bellerefresh

Üye
telefona hard format attığın zaman hack dan eser kalmaz.
yine de seni zorlamak istemem seni anlıyorum :)
herşey için telefonu kullanan biri olduğum için hard formatta harita ve angry bird gitti arkadaşım atmıştı bi kere gitti nokia care servise daha göndermedim her kayıtta harita olursa anlar adamlar daha önce yoktu ama

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
herşey için telefonu kullanan biri olduğum için hard formatta harita ve angry bird gitti arkadaşım atmıştı bi kere gitti nokia care servise daha göndermedim her kayıtta harita olursa anlar adamlar daha önce yoktu ama
garantiye verirken haritalar mı bozuk diyorsun :) telefonda donna var arada sırada kendi kendine kapanıp açılıyor desen de yeterli olur :) sen eğer telefonu hack yaparsan ileride sorunu olduğu zaman garantiye götürmeden hard format atarsın demek istedim :)

n500bellerefresh

n500bellerefresh

Üye
signed uygulamalar da güzel wp7 saat buldum bi de saat big clock sizin telefonlar gibi olmasına imkan yok şimdiki haliyle ama en iyisi yine maxicep forumda var kardeşimde casper via v8 var onun telden daha çok özellik Bende ama ram gpu yok iste :) sinir oluyo bu duruma tema değişmek için yırtıniyo Bende 50 tane yüklü bi video on izleme yok galeride o olsa android koşarak uzaklasacak
garantiye verirken haritalar mı bozuk diyorsun :) telefonda donna var arada sırada kendi kendine kapanıp açılıyor desen de yeterli olur :) sen eğer telefonu hack yaparsan ileride sorunu olduğu zaman garantiye götürmeden hard format atarsın demek istedim :)
yo hard bi kere attı arkadaşım 500 de harita silindi o zaman bilgi yok Bende tabi servis attım telefonu harita gitti dedim kendi kendine adamlar inandı çocuk bile inanmaz ama ızmir nokia care inandı fişte bile var oyun gelmedi bi sürü oyun denedim telefon kasti hep nette gezerken burayı buldum mail geldiğinde microsoft satışi olacağına dair ağlayacaktim destek vermeyeceğini biliyorum çünkü

• Beğen
manyaq28

manyaq28

Üye
indir diyorum dosya indirilemedi diyo indiremiyorum sorun bende mi acaba yoksa sitede mi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
indir diyorum dosya indirilemedi diyo indiremiyorum sorun bende mi acaba yoksa sitede mi
120 kişi indirmiş ki sorun olsa beyan edilirdi opera mobil veya orjinal tarayıcı üzerinden indir veya pc den indir

Üst Alt