Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

seninaskina60

Üye
DEGERLI MAXI CEP SAKINLERI
N8 telefonum yurt dısından geldı(Swıchzerland-ısvec)
BELLEYI suıte ıle guncelledım turkce gıttı dılı yabancı oldu
tekrar anna yukledım
NAVIFIRM ıle DIREK TURKCE versıyonunu yuklesem sorun yasarmıyım????
cunku turkce hangı dılde var bılmıyorum turkıye belelsını yuklesem yurt dısından gelen bu telefonda sıkıntı yasarmyıım????????????
onerınız nedır?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
DEGERLI MAXI CEP SAKINLERI
N8 telefonum yurt dısından geldı(Swıchzerland-ısvec)
BELLEYI suıte ıle guncelledım turkce gıttı dılı yabancı oldu
tekrar anna yukledım
NAVIFIRM ıle DIREK TURKCE versıyonunu yuklesem sorun yasarmıyım????
cunku turkce hangı dılde var bılmıyorum turkıye belelsını yuklesem yurt dısından gelen bu telefonda sıkıntı yasarmyıım????????????
onerınız nedır?

euro 2 yı yuklemelısın orda var sanıyorum turkey

bigger

Üye
Biri bana şu Belle yüklemeyi adım adım N8 için anlatabilir mi lütfen telefonu fabrika ayarlarına alma falan en baştan anlatabilir mi acaba ne zaman Belle yükleme 3.aşamaya gelsem cihazın bağlantısı kesildi diyor öyle kalıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Biri bana şu Belle yüklemeyi adım adım N8 için anlatabilir mi lütfen telefonu fabrika ayarlarına alma falan en baştan anlatabilir mi acaba ne zaman Belle yükleme 3.aşamaya gelsem cihazın bağlantısı kesildi diyor öyle kalıyor.

ıstersen usb gırısını degıstırerek dene

MücahitTokgöz

arkadaslar lütfen cevap verin nokianın sitesinden güncelleyenler yani belleye geçenler sizin telefonlarınız ingilizcemitürkçemi ??

ozggurr

ozggurr

Üye
Sadece Belle guncellemesi yapanlar icin betalabs mukemmel bir guncelleme yayimladi:

lutfen kontrol edin.

hava durumu
haritalar 3.09 ve daha neler neler..

saygilarimla

ogunahmet

Üye
arkadaslar güncellemeyi yyüklemedn once yedekleme almak gerekıyor mu ? rehberin silinme durumu var mı ?

MücahitTokgöz

var kardes yedekle ben öyle yaptm yedekledkten snra otomatk geri yüklüyor yedekledklerini. Yalnız ben e7 de yaptım ingilizce oldu ve daha düzeltemiyorum habern olsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
var kardes yedekle ben öyle yaptm yedekledkten snra otomatk geri yüklüyor yedekledklerini. Yalnız ben e7 de yaptım ingilizce oldu ve daha düzeltemiyorum habern olsun

navifirmden euro 2 yi indir öyle yukle

asaser

Üye
1-video çekerken takılmalar oluyor..
2- bide kulaklığın açma kapama tuşuyla fotoğraf çekme gibi bir şansımız varmı bunun için bir program varmı ?

huso1905

huso1905

Üye
1-video çekerken takılmalar oluyor..
2-video sabitleme diye bişey gelmiş bu nedir ne işe yarıyor.
3- bide kulaklığın açma kapama tuşuyla fotoğraf çekme gibi bir şansımız varmı bunun için bir program varmı ?

1- video çekerken kasma hafıza kartına bağlı yenisini al class6 class 10 gibi
2- video sabitleme zaten vardı videoyu çekerken elimiz titrer ve net çekim yapamazsın bunu aşağıya indirgiyor
3. bunu bilmiyorum :D

onur027

onur027

Üye
yükleme bölümünde cihazla olan bağlantı kesildi hatasını veriyor her defasında aynı sorunla karşılaşan varmı acaba yada yardım edecek teşekkür ederim.

bilgisayar kasasının arka usb lerini kullan.

----------Eklendi @ 16:55:41 ---------- Yazıldı @ 16:53:46 ----------

Arkadaşlar Belle kurarsam eski uygulamalarım silinecek mi bi cevap lütfen o kadar kişi kurmuş kimse cevaplamıyor

evet çoğu silinecek.silinmese bile düzgün çalışmayacak.ama bence kartı ve mass memory biçimlendir.kur belle yi ve tertemiz tekrar baştan kur programlarını

legolas29

legolas29

Üye
1- video çekerken kasma hafıza kartına bağlı yenisini al class6 class 10 gibi
2- video sabitleme zaten vardı videoyu çekerken elimiz titrer ve net çekim yapamazsın bunu aşağıya indirgiyor
3. bunu bilmiyorum :D

Evet class 10 hafıza kartı çok işe yarıyor hız konusunda.Doğru mu bilmiyorum da bana en iyisi demişlerdi.

andreoni

Üye
Ben adım adım kurulumu anlatmıştım oviden. Bir kaç sayfa önce ordan bakabilirsiniz. Telefon açılmadan önce dil seçimi geliyor. Türkçe seçiyorsunuz sorunsuz ve harika..

bigger

Üye
Arkadaşlar belle kurdum ama Nokia N8 in en güzel özelliği olan FM Transmitter i bulamıyorum yada kullanamıyorum yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

notbilal

Üye
Arkadaşlar nokia care a gittim ama güncellemeyi artık biz yapamıyoruz (n8,c7,5800 vs..) ankaraya göndermemiz lazım dedi ve bende pek inandırıcı bulmadım bu konu hakkında bi bildiği olan var mi arkadaşlar?

mmertd

Üye
Nokia c5-03 için varmıdır :/

ftyçatalca

Üye
arkadaslar belle yi yuklicem ama çokk önemli mesajlarm var silinirmi acaba ??? bilgisi olan varmı?

ftyçatalca

Üye
yaptm smdi yedekledi smdi tekrar yukluyo ama çok uzun suruyoo

----------Eklendi @ 07:49:43 ---------- Yazıldı @ 07:45:00 ----------

belleyı yüklemeden yedekliyo ama sen yinede pcye yedekle
yaptm smdi yedekledi smdi tekrar yukluyo ama çok uzun suruyoo

Üst Alt