deppocu
Üye
Arkadaşlar Belle kurarsam eski uygulamalarım silinecek mi bi cevap lütfen o kadar kişi kurmuş kimse cevaplamıyor
Yükle bence.Anna'ya göre C6-01 uçuyor Belle ile.arkadaşlar...
dünden beri forumda belle için açılan bütün konuları noktasına kadar okuyup inceledim.iyi diyende var kötü diyende bende c6 ya belle güncellemesiyükleyip yüklememek arasında kaldım.Daha önceki sürümüm anna 25.007 inanın kafam karıştı
yüklesemmi yüklemesemmi?
Nokia Allah belanı versin aldıma alacama pişman ettin yükleme aşamasında cihazla bağlantı kesildi diyor işte bağlantıyı çıkar 10 sn kapama tuşuna basılı tıt sora kabloyu tak diyo yapıyorum yine aynısı![]()
Tabii ki yükleyinarkadaşlar...
dünden beri forumda belle için açılan bütün konuları noktasına kadar okuyup inceledim.iyi diyende var kötü diyende bende c6 ya belle güncellemesiyükleyip yüklememek arasında kaldım.Daha önceki sürümüm anna 25.007 inanın kafam karıştı
yüklesemmi yüklemesemmi?
slm arkadaşlar
güncellemeden sonra diyelim yeni bi klasör oluşturdum. bunun içine girip tekrar klasör oluşturamıyorum. ikisini de menüde oluşturup taşımayı düşündüm o da olmadı. var mı acaba yapabilen yoksa sorun sadece bende mi?

arkadaşlar neden bu kadar sorunları yaşıyosunuz bilmem..
ben dün gece 2 de anna dan belleye geciş yaptım nokia suit ile (çihazı fabrika ayarlarına döndürdüm --hafıza kartını biçimlendirdim ) bu ayarları yaparak başladım..
sorunsuz bir şekilde kurdum valla.
bnm şarj göstergeside var. yukarıda saga yakın pil olarak gözüküyor. şarj sıkıntım yok. ilk başlarda tel yavaşdı .. ayarlarını yaptım. ne wifi -ne magaza sorunum var haritalarda süper çalışıyor ..
nokia ya cok teşekkürler iyiki çıkarmışlar belleyi.. annayı hiç sevmemiştim telefonum c6-01
sorusu olanları cevaplayabilirim
iyi akşamlar arkadaşlar