Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
radyo daha kötü aşağı cekince tarama yapmıyor yerimlerini ana ekrana ekleyemiyoruz

oltulumustafa

oltulumustafa

Üye
uribaju

uribaju

Üye
KLASÖR İÇİNDE KLASÖR AÇMAK İSTEYENLER ŞU KONUYU UYGULARSANIZ AÇABİLİRSİNİZ,
www.maxicep.com/symbian-3-genel/mod-extend-menu-grid-on-symbian-belle-yeni-ortalanmis-haliyle-585204.html#post4191613

uruno

uruno

Üye
tel hacklenmiş gibi duruyor ama hacklenmiyo room patcher tikli ve aktif olduğu halde biçok uygulamada sertifika istiyor

IVI-Elia

Üye
Nokia bu sefer flash konusunda geliştirme yapmış.Daha doğrusu hala Flash Lite 4.0 ama eski tarayıcıda HTML 5 TEST sitesinde video puanı 0 dı şimdi ise 13 mü 15 mi ne ve ben de eskiden vimeo dan video izleyemiyordum artık izliyorum.HTML puanını biraz daha arttırsaymış keşke

MücahitTokgöz

arkadaşlar ben e7 ye yükledm sorunsuz bir şeklde gayet tam güzel bir şekilde çalışmakta tüm bilgilerimde içinde ama malesef ingilizce türkçe seçeneğide yok nasıl türkçe yapabilrim yada sizinkiler türkçemi ?

asım mavzer

Üye
ortalık toz duman yine annada da böyle olmuştu yüklememiştim hala pr1.2 kullanıyorum anna yüklemeden direk belleyi yükleyebilirmiyim ?
birde nokia nın sitesinde son güncelleme olarak hala anna görünüyor bilen varmı neden

umutgencfb

Üye
hayır nokianın sitesinde açar açmaz belle die basbas bağırıyolar resmenn..

MücahitTokgöz

arkadaskar benim babamda nokia e7 var nokianin sitesinden symbian belle yukledim hersey yolunda ama teksorun bu ingilizce babamda turkce yap bunu diyor cok zor durumda kaldim arkadaslar yardim edin. Bide flash atamam garanti disi kaliyomus nokiayi aramistim oyle demislerdi lutfen yardim edin

paradox61

Üye
arkadaşlar bende yükledim ancak türkçe dil desteği yok sizde de böyle mi? yoksa sadece bende mi? böyle bir sorun var.

nazacar

nazacar

Üye
Yüklenmesinde hata var nasıl çözeceğimi bilmiyorum :( yardım edin lütfen..

treok

Üye
bellede hiçbir sorun yok ben toplamda 15 dk da kurdum sorunsuz çalışmakta dikkatli olursanız sorunsuz kurarsınız telefonum c6-01 ve belle ile perfonmansı dahada arttı.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar,N8 orjinal belede müzik kütüphanesinde,annada olduğu gibi oyun sesleri sorunu var.Birde mağazadan yüklediğim Kanal D ve CNN Türk programlarının canlı yayın butonuna tıklayınca açılmıyorlar.( TRT Ve SPB TV normal çalışıyor.Sizlerde de bu sorunlar var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,N8 orjinal belede müzik kütüphanesinde,annada olduğu gibi oyun sesleri sorunu var.Birde mağazadan yüklediğim Kanal D ve CNN Türk programlarının canlı yayın butonuna tıklayınca açılmıyorlar.( TRT Ve SPB TV normal çalışıyor.Sizlerde de bu sorunlar var mı?
Evet Kanal D sorunu bende de var.

cografya321

Üye
ortalık toz duman yine annada da böyle olmuştu yüklememiştim hala pr1.2 kullanıyorum anna yüklemeden direk belleyi yükleyebilirmiyim ?
birde nokia nın sitesinde son güncelleme olarak hala anna görünüyor bilen varmı neden

Geçen gün sormuştum arkadaşlara aynen benim C7 şuan PR 1.2 sürümünde bende en fazla 1 hafta içinde direk belle'ye güncellemeyi düşünüyorum.Yani dediklerine göre 1.2'den belle'ye direk güncelleme mümkün.

chaos239

Üye
yükleyecek olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum E6 ya kurdum şöyle söyleyeyim Anna Windows xp-Belle Windows 7 artık ne anlarsınız bilemem ama çok memenunum en ufak hata donma yavaşlama algılamadım mükemmel ötesi herkese tavsiye ediyorum yükleme diyen arkadaşlara şaşırıyorum bence kıskançlık olabilir ve unutmadan yazayım aynı gün içerisinde hack yaptım belleyi hiçbir sıkıntı yok yapmayı bilmeyenler belleyi kötülemesinler sadece doğru adresten adımları uygulasınlar eminim sorun hallolacaktır:)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt