Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

notbilal

Üye
ne güncellemesi? C7 ile tüm güncellemeler yapılabiliyor.

n8 var kardeşim bende. Belle güncellemesi için nokia care gittim bana ordan dediler ki. Artık biz güncelleme yapmıyoruz burada ankaraya gönderiyoruz dediler.bende var mi acaba böyle bi uygulama diye size soruyorum kardeşim

Faskel03

Üye
bende nokia E6 var. belle yi yükledim ve tarayıcısı aşırı şekilde yavaş. ve göndermiş olduğum mesajları göremiyorum. birde ana ekrana 3G diye bi widget ekledim açıp kapıyorum ama ne işe yarıyo anlamış değilim....bilgisi olan varsa..

meletim

meletim

Üye
bende nokia E6 var. belle yi yükledim ve tarayıcısı aşırı şekilde yavaş. ve göndermiş olduğum mesajları göremiyorum. birde ana ekrana 3G diye bi widget ekledim açıp kapıyorum ama ne işe yarıyo anlamış değilim....bilgisi olan varsa..

mesajlara geldiğin zaman 3 tane üst üste olan çizgilere bas klasörleri görde ordan görebilirsin 3g widgeti açık olduğı zaman 3g yi kullanabilirsin kapalı yaptığın zaman Edge bağlantısını kullanırsın 3g hızından yararlanamazsın

• Beğen
Tepkiler: Faskel03
Buğra60

Buğra60

Üye
Birkaç saat önce geçtim belleye henüz pek inceleyemedim ama telefonda bazı seslerin çımadığını farkettim. Mesela birkaç defa denedim açılış sesi çıkmadı, aynı şekilde kamera sesleri de çalışmadı. Müzik çalarda ise gayet güzel ses çıkıyor. Bilmediğim birşey mi var acaba? Ayrıca birşey daha var. Fotograflar en son çekilenden ilk çekilene doğru değil rastgele sıralanıyor galeride. Şimdilik gayet güzel ve hoşuma gitti :)

Bu arada siteyi acayip beğendim bundan sonra buradayım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve Sensation

skymoon_891_

Üye
anakart değişimi yapılmış c7de güncelleme gözükmüyor. Nasıl bir yol izleyeceğiz yüklemek için bilen var mı?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
sitedeki belleler daha güzel orjinali yeni bir güncelleme yapması gerek eksileri çok

----------Eklendi @ 02:57:34 ---------- Yazıldı @ 02:56:45 ----------

servise yollaman gerek

11.02.2012 00:35:02
skymoon_891_

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-892152/skymoon_891_/NerdenTrabzonÜyelik tarihiAug 2009Mesajlar13Konular0Beğeni0TelefonN C7, Htc DS İphone4GsmTurkcell

anakart değişimi yapılmış c7de güncelleme gözükmüyor. Nasıl bir yol izleyeceğiz yüklemek için bilen var mı?​

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
skype e7 ıcın neden yok ya nekadar sacma

Buğra60

Buğra60

Üye
Belleye geçtim ama hala çözemediğim şeyler var. Kamera çekim sesleri hiçbir türlü çalışmıyor. Açılışta çıkan ses ortada yok. Bir de çektiğim video ve fotoğraflar galeride var ama dosya yöneticisinde bulamıyorum. Telefon hafızasına da baktım karta da baktım bulamadım. Videolar bölümünde ise sadece başka yerlerden yüklediklerim var. Çektiklerimle beraber tüm videoları bir arada göremiyorum. :bilmm Bunlarla karşılaşan var mı acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Belleye geçtim ama hala çözemediğim şeyler var. Kamera çekim sesleri hiçbir türlü çalışmıyor. Açılışta çıkan ses ortada yok. Bir de çektiğim video ve fotoğraflar galeride var ama dosya yöneticisinde bulamıyorum. Telefon hafızasına da baktım karta da baktım bulamadım. Videolar bölümünde ise sadece başka yerlerden yüklediklerim var. Çektiklerimle beraber tüm videoları bir arada göremiyorum. :bilmm Bunlarla karşılaşan var mı acaba?

arkadaşım kamera sesı ve acıliştakı sesı duymak içın tercıhlerdekı uyarı seslerını açik yapmalısın.resımlerıde hafıza kartındakı DCIM Dosyasına kopyalıyor orda bulabılırsın

Buğra60

Buğra60

Üye
arkadaşım kamera sesı ve acıliştakı sesı duymak içın tercıhlerdekı uyarı seslerını açik yapmalısın.resımlerıde hafıza kartındakı DCIM Dosyasına kopyalıyor orda bulabılırsın

Sağol ya nasıl aklıma gelmedi uyarı sesleri ona şaşırdım :ah Bir de galiba bakmadığım tek yer DCIM klasörüydü galiba :hmmm

:tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederim yardımım olduysa

serdar2135

Üye
arkadaslar n8 i belledik komple biçimlendirme yaptık ancak wifi sorunu yasıyorum bglanmiyor.... Çözüm

sungursu

Üye
...

----------Eklendi @ 19:11:57 ---------- Yazıldı @ 18:47:28 ----------

Arkadaşlar nokia care a gittim ama güncellemeyi
artık biz yapamıyoruz (n8,c7,5800 vs..)
ankaraya göndermemiz lazım dedi ve bende
pek inandırıcı bulmadım bu konu hakkında bi
bildiği olan var mi arkadaşlar?

doğrudur.artık güncellemeleri (garanti kapsamındaysa) nokia care lar değil--de
bizler--yani kendimiz yapıyoruz..
ücretini verirseniz onlar da yapabilirler=)bir başkası da...
2011 ılk çeyreginden itibaren guncelleme olayları yan bayılerden alınıp istanbul ankara gibi anabayilere verilmiştir..
tasarruf amaçlı olup
bekleme süresünin uzun olamsından dolayı bizleri bu işleri öğrenmeye itmeyi amaçlamıştır:=:=)
iyi de yapmıştır...
inşallah siz kendiniz yada bir arkadaşınız aracılığıyla güncellemenizi yapıp kendınızı daha iyi hissedersiniz
güncelleme de flv oynatmada zorlanma tema efekleri açıkken yavaşlama jarz tüketimin de artma(annaya göre)güncellemenın ılk donemlerde dokunmatığinde geç algılama gibi sorunlar bazılarındada bendede olduğu gibi guncelleme sonrası kilit kodu isteme proplemi(kendı 12345 ana kodunu da kabul etmiyor)küçük ama sıkıcı sorunlar oluşmuştur..zmanda bunlarıda giderrilerse BELLE olumlu bir yazılım olmuş diyebilirizz...
yeterlimi elbette ki HAYIR..
BEKLENTIYI karşıladı mı tabi ki EVET...

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşlar pr 1.0 den ovi suite belle yüklemek mümkün müdür acaba?

notbilal

Üye
...

----------Eklendi @ 19:11:57 ---------- Yazıldı @ 18:47:28 ----------

Arkadaşlar nokia care a gittim ama güncellemeyi
artık biz yapamıyoruz (n8,c7,5800 vs..)
ankaraya göndermemiz lazım dedi ve bende
pek inandırıcı bulmadım bu konu hakkında bi
bildiği olan var mi arkadaşlar?

doğrudur.artık güncellemeleri (garanti kapsamındaysa) nokia care lar değil--de
bizler--yani kendimiz yapıyoruz..
ücretini verirseniz onlar da yapabilirler=)bir başkası da...
2011 ılk çeyreginden itibaren guncelleme olayları yan bayılerden alınıp istanbul ankara gibi anabayilere verilmiştir..
tasarruf amaçlı olup
bekleme süresünin uzun olamsından dolayı bizleri bu işleri öğrenmeye itmeyi amaçlamıştır:=:=)
iyi de yapmıştır...
inşallah siz kendiniz yada bir arkadaşınız aracılığıyla güncellemenizi yapıp kendınızı daha iyi hissedersiniz
güncelleme de flv oynatmada zorlanma tema efekleri açıkken yavaşlama jarz tüketimin de artma(annaya göre)güncellemenın ılk donemlerde dokunmatığinde geç algılama gibi sorunlar bazılarındada bendede olduğu gibi guncelleme sonrası kilit kodu isteme proplemi(kendı 12345 ana kodunu da kabul etmiyor)küçük ama sıkıcı sorunlar oluşmuştur..zmanda bunlarıda giderrilerse BELLE olumlu bir yazılım olmuş diyebilirizz...
yeterlimi elbette ki HAYIR..
BEKLENTIYI karşıladı mı tabi ki EVET...

gerçekten çok açıklayıcı bi cevap olmuş teşekkür ederim kardeşim.Pc den yapmayı biliyorum ama suan bulunduğum yer itibariyle kameralı tel bile yasak ki notebook ve interneti olan bi notebook bulmam çok zor .d ben onlar halletsin istemiştim ama kısmet değilmiş .d ankaraya göndersem geç gelir ve o kadar gün telefonsuz kalmaya da dayanabilecegimi düşünmüyorum kardeşim :) yinede teşekkür ederim ilgine .d

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya bu nokia suite de belleyi 80 mb kala hizmet kullanılamıyor hatası verdir arkadaşlar nasıl çözebilirim

Faskel03

Üye
mesajlara geldiğin zaman 3 tane üst üste olan çizgilere bas klasörleri görde ordan görebilirsin 3g widgeti açık olduğı zaman 3g yi kullanabilirsin kapalı yaptığın zaman Edge bağlantısını kullanırsın 3g hızından yararlanamazsın
saol meletim kardeşş..

----------Eklendi @ 20:02:47 ---------- Yazıldı @ 19:58:32 ----------

bende bi sorun daha var. telim E6 telefonumda çekilen fotoğraflarım galeriye kaydedilmez oldu ilk basta çekince galeri konumunda oluyordu şimdi dosyayöneticisine girip hafıza seçip dosyalardan bulup bakmak zorundayım.yani çekilen fotolar galeriye gitmiyor...

hukukcuemre

hukukcuemre

Üye
süper ama kurulu proğramlar bitti en çok oynadığım bölüm atladığım oyunlara yanıyorum

samimenekse

samimenekse

Üye
Yeni eidgetların signed olanını bulabilir misiniz ya da unsigned programları signeda çevirebilen bir arkadaş varsa çevirsin forumda yayınlasın. Çok sevaba girer :)

evrendincel

Üye
Ana ekrandayken Kırmızı tuşa basarak Güç Tasarruf Açık/Kapalı konumuna getirebilirsiniz.
Şarj yüzdesini sadece yaklışık kalan batarya görünümünde sağ üst kçşede görebilirsiniz.

ben dun yukledım belleyı nokıa suıte kullanarak kırmızı tusa basınca herhangı bı degsme olmadı bı sorunmu war acaba

Üst Alt