Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

armync33

Üye
ben c7 ye yükledim. zaten önceden de yüklüydü belle .d orjinalini yükleyekte tam olsun dedik.iyi güzel hoş oldu.ama ovi mağazaya giriyor ve ''mağaza'ya şu anda ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyin'' yazıyor hep.uygulama felan indirecem mesela oyun olsun,tema olsun.. böyle bi yazı geliyor.mağaza açılıyor hatada vermiyor.içeriğinde böyle bi yazı. bide nfs shift diye bir oyun vardı. onu yüklicem sertifika hatası verdi.oynuda yükleyemedim.

----------Eklendi @ 02:56:54 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ----------

anlicağınız kategoriler gelmiyor mağazanın ..

----------Eklendi @ 02:59:49 ---------- Yazıldı @ 02:56:54 ----------

millette baya bi problem çıkmış.ama bende sadece bu mağaza sorunu var.ondada dediğim gibi hata felan vermiyor.bi ayar mı yapmak lazım bilmiyorum.giriyor açılıyor mağaza.sadece o yazı geliyor.

bymc51

Üye
ben c7 ye yükledim. zaten önceden de yüklüydü belle .d orjinalini yükleyekte tam olsun dedik.iyi güzel hoş oldu.ama ovi mağazaya giriyor ve ''mağaza'ya şu anda ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyin'' yazıyor hep.uygulama felan indirecem mesela oyun olsun,tema olsun.. böyle bi yazı geliyor.mağaza açılıyor hatada vermiyor.içeriğinde böyle bi yazı. bide nfs shift diye bir oyun vardı. onu yüklicem sertifika hatası verdi.oynuda yükleyemedim.

----------Eklendi @ 02:56:54 ---------- Yazıldı @ 02:56:12 ----------

anlicağınız kategoriler gelmiyor mağazanın ..

----------Eklendi @ 02:59:49 ---------- Yazıldı @ 02:56:54 ----------

millette baya bi problem çıkmış.ama bende sadece bu mağaza sorunu var.ondada dediğim gibi hata felan vermiyor.bi ayar mı yapmak lazım bilmiyorum.giriyor açılıyor mağaza.sadece o yazı geliyor.

mağaza şuan bakımda olduğu için açmıyor.
mesajlara gırıyorum sadece gelen mesajlar gorunuyor bu mesaj yaz yazıları felan nerde birde onceden açık uygulamaları goster vardı onuda bulamadım

armync33

Üye
mesajlara girdinmiydi en sağdakine tıkla seçenekler yani.ordan da klasörleri gör de. geleni gideni taslakları öyle gösterir.

----------Eklendi @ 03:26:37 ---------- Yazıldı @ 03:25:34 ----------

klasörleri gör dedikten sonra en altta ordakine tıkla '' yeni mesaj '' gönderimidir.

----------Eklendi @ 03:27:07 ---------- Yazıldı @ 03:26:37 ----------

klasörleri gör demessende en alttan yine geri tuşunun yanındakine tıklicaksın..

pnue

Üye
telefonumu update ettim fakat telefonum ingilizce oldu ve dil seciminde TURKCE bulunmamakta ne yapmalıyım ? :/ tesekkurler ..

TELEFONUM GARANTILIDIR..

pekacar

pekacar

Üye
Belle Süper Olmuş Ve Symbianı Seviyorum Hemde Şuana kadar Hep nokia Tel kullandım Ama Şirket hataları Yüzünden Symbian Öldü Şimdi Nokia N8-00 Telefonuma Belle Yükledim Gerçekten Çok Hoş olmuş Ah Bide Bu Telde Adam Akıllı Donanım Olsaydı bırakırmıydık Symbianı Ama işte Nokia Geç Kaldı Baştan N8 Belle İle Çıkacaktı Ve En Az 1ghz İşlemci Olacaktı O Zaman Nokia Hala Zirvede yer Alırdı neyse Artık yapacak Birşey Yok Yinede Ben Nokia'da Devam Ederim Windows Phone da Çok Güzel Duruyor Onuda Sevdim Ama Symbian Bir Başkaydı 90 Yaşıma Gelsemde Unutmam Symbianı

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar o yazıyor bu hatta var bu yazıyor bu hatta var bende c6 01 ve c7 var ikisinde belle yükledim hiç bir sorun yok telefonlar taş gibi herkese hayırlı olsun tekrar

----------Eklendi @ 06:42:55 ---------- Yazıldı @ 06:08:30 ----------

arkadaşlar mağaza ve internet girme sorunu yaşayanlar telefonun en üstünde yani göstergelerin orda parmağınızla aşağı çekin orda wifi veya mobil şebeke yani hangisiyle bağlanıyorsanız onu seçin ondan sonra bağlanın bağlantılarda hiç bir sorun çıkmayacak ne mağazada nede internete

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet belle akar ya.çok güzel

joe_cenk

joe_cenk

Üye
güzel bilgilendirme tşklr

.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkürler
belle oldukça hızlı telefondan çok anlamam ama farkına ben bile vardıysam
anlayanlar daha hızlı olduğunu farketmiştir

cash54

cash54

Üye
E6'ya yükledim kalktığım gibi dün gece hep sizlerden gelen yorumları okudum nasıl diye hep kafamda şüphe oluştu herkes farklı birşey söylüyordu dedim biraz zaman geçsin öyle yükleyeyim ama sabah dayanamdım yükledim iyiki yüklemişim ne oyunlarım silindi ne internet bağlantısı sorunu oldu mağazaya da giriyor tarayıcım da iyi flv dosyalarını da açıyor ve de gayet hızlı bende görüşümü söylemek istedim ;)

cukuleaks

Üye
ekrana çok fazla kısayol ekleyincede ekran geçişlerinde kasıyor. We eskisinde "çvrimdışı mdd. " vardı, bunda yok. Bi ekrandaki widgetlerin internete bağlanmamasını isteyemiyorsunuz. Komple kapatmanız lazım mobil veriyi. Çok saçma.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
yaren_dede

yaren_dede

Üye
widgetları çevrim dışı yapmak çok basit ekranın üstündeki perdeyi aşşagı çekin vemobil veriyi etkisiz kılın bu kadar saçma demişler ama zaten interneti kullanıyorsan niye kapatma ihtiyacı duyasın ki

bigger

Üye
nokia N8 de cihaz yedeklenirken her defasında mesajlar bölümünde tamam değil diye hata veriyor daha sonra tekrar başlayınca yedekliyor ama bu seferde belle güncellemesinde bir miktar yükledikten sonra bir yerde cihaz takılı değil hatası alıyorum neden olabilir acaba?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
belle çoook güzel beğendim sorunsuz sekilde güncelledim ... teşekürler NOKİA.. :)

holzma25

holzma25

Üye
belle de, arka planda çalışan programları nasıl iptal edebilirim. tüm programlar arkaplanda çalışıyormuş gibi saki.. paranoyak oldum...??

• Beğen
Tepkiler: bymc51
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belle de, arka planda çalışan programları nasıl iptal edebilirim. tüm programlar arkaplanda çalışıyormuş gibi saki.. paranoyak oldum...??
Menü tuşuna uzunca basın çalışan uygulamalar görünür.

venusutarit

venusutarit

Üye
Belle güncellemesini yaparsam kurulu programlarım silinir mi acil cevap lütfeeeen

kirac06

Üye
ya bi yardımcı olun lütfen ben türkçeye nasıl çevirecem telefonu yeni güncelleme yaptım

covar

covar

Üye
menüler ders dönüyor bende bu belleyi boşuna bekledil tam bi fiyasko cıktı

Üst Alt