arkadaşlar bende c6-01 var, yükledim herşey sorunsuz oldu, belleyi kullanabiliyorum, fakat tüm internet ağlarından hiçbirine giriş yapamıyorum, ne avea internete bağlanıyor ne de wlan a, ne yapacağı mı bilmiyorum telefonun dünya ila bağlantısı kesildi resmen, aynı sorunu yaşayan varmı acaba, yardımda bulunursanız sevinirim
İMDAAATTT
![]()
Şarj yüzdesini göremiyorum ben artık bir de tasarruf moduna geçemiyorum var mı bir yolu bunların
Şarj göstergesi artık yok. Sadece telefon kapanırken orta üstte görünüyor.bende şimdi kurudum sarj göstergesi nerede göremedim.
Yardım edebilecek olan var mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaptıra bilirsin ama götürmeden önce telefonu yedekleTelefonu nokia shop'a götürüp belle güncellemesi yaptırabilir miyiz ?
hava durumunun vidgeti olmaması benide üzdüevet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde