Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

adanalix

Üye
peki phenixle flashlasam garanti kapsamı noktasında bi sorun yaşar mıyım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir restart ekleyemedi gitti şu nokia açma kapama düğmesine anlamadım gitti ayıpmıdır yasakmıdır yoksa akıllarımı yetmiyo

• Beğen
Tepkiler: alexsandır ve samimenekse

adanalix

Üye
phoenixle belleyi yüklesem garanti kapsamından çıkar mı telefonuuum

• Beğen
Tepkiler: alexsandır

maximum42

Üye
Telefonu nokia shop'a götürüp belle güncellemesi yaptırabilir miyiz ?

• Beğen
Tepkiler: alexsandır

ihsanaslan

Üye
arkadaşlar bende c6-01 var, yükledim herşey sorunsuz oldu, belleyi kullanabiliyorum, fakat tüm internet ağlarından hiçbirine giriş yapamıyorum, ne avea internete bağlanıyor ne de wlan a, ne yapacağı mı bilmiyorum telefonun dünya ila bağlantısı kesildi resmen, aynı sorunu yaşayan varmı acaba, yardımda bulunursanız sevinirim
İMDAAATTT :ağlarım:

:nono::nono:

ayarlar-baglantı-ayarlar mobıl verıyı acıyosun bu kadar

NUD

NUD

Üye
Şarj yüzdesini göremiyorum ben artık bir de tasarruf moduna geçemiyorum var mı bir yolu bunların

Kapatma menüsünde Güç tasarrufu bölümü var kapatma menüsünü aç orada göreceksin

cokonat_arda

Üye
Belleyi hiçbir sorun çıkartmadan yükledim.Ve çok memnun kaldım.Umarım bu böylede gider. :)

uribaju

uribaju

Üye
hadi gözünüz aydın belle annayı 4e katlayıp fırına verir :)

yoIcu

yoIcu

Üye
Yeni hafıza kartı takıp belle yuklemek istiyorum. Ayrıca telefon hafızası kart hafızası sadece belle yuklemesinin getirdikleriyle olsun istiyorum. Eskiler yedekte kalsın diyorum. Ne yapmam gerek?

relling

relling

Üye
Bazı arkadaşlar magazadan uygulama yüklenmiyor demiş ama ben yükledim bi mağaza güncellemesi vardı onu kurmamış olabilirsiniz bu yüzden indiremezsiniz belki?

tarxhn

tarxhn

Üye
bende şimdi kurudum sarj göstergesi nerede göremedim.

Boran20

Boran20

Üye

Uploaded with

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Yinede Güzel Bir Yazılım
Eksikler Zamanla Giderilecektir

yoIcu

yoIcu

Üye
Belle nokia suite güncellemesini format atarakmı yüklüyor? Yani önceden yüklü olanlardan hangileri siliniyor? Yardım lütfen...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
merhaba bende sızıntı belle yüklüydü şimdi naviden yenisini indiriyim dedim ama orda 059d576 ya 3 tane dosya çıkıyor hangisini indirmeliyim ?
Vpl 4 mü 5 mi 6 mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde

• Beğen
Tepkiler: iatis
qsaw

qsaw

Üye
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde
hava durumunun vidgeti olmaması benide üzdü :(

Üst Alt