Haber Nokia Lumia Black güncellemesi sorun çıkardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Black güncellemesi sorun çıkardı

Nokia'nın Lumia Black için yayınladığı son güncelleme, sorunlarıyla beraber geldi.

Nokia Lumia'lar için yayınlanan Windows Phone güncellemesi, bazı kullanıcılar için bir takım sorunları da beraberinde getirdi.Lumia Black adındaki güncelleme, belirli Lumia'lar için arayüz ve kamera geliştirmeleri sunuyor olsa da bazılarının karalar bağlamasına neden oldu. İnternette şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, nedeni tam olarak bilinmeyen 80188309 hatası nedeniyle güncellemeyi yükleyemediler. Bazı kullanıcılar ise önemli işlevlerden Nokia Beamer'ı App Store'da bulamadılar. Güncellemeyi yüklemeye çalışan bir The Register editörü ise tam anlamıyla çileden çıkmış görünüyor. Yükleme işlemine başladığı sırada "telefonu şarj edin" mesajını alan yazar, telefonunun zaten şarjda olduğunu, yine de onu 30 dakika şarj ettiğini, ancak bu sefer 80188309 hatasını aldığını söylüyor. Bunun üzerine telefonunu baştan başlatan editör, güncellemeyi tekrar denediğinde ikinci aşamaya ulaşmayı başarmış, ancak bu kez "Güncelleme indirildi, ancak açılamadı (80188309)" hata mesajını almış. Güncellemeyi Lumia 820'sinde bir kez daha yüklemeyi deneyen yazar, onu uygulama güncellemeleri altında listelenen extras+info güncellemesi yoluyla 20 dakikada yükleyebilmiş. Nokia'nın sözkonusu 80188309 sorununu onardığı söyleniyor.

dakamon

dakamon

Üye
Bunlar çözüldü diye biliyorum.

csH

csH

Üye
:sirit:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yerli sitelerden alıntı yasak:)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
sekajmer

sekajmer

Üye
:sirit: AppStore

beats

beats

Üye

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
:bigstar::bann:Chip alıntı

ÖEY

ÖEY

Üye

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Tmobile

Tmobile

Üye
yetiştim yetiştim .:sirit:.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

mrtaksy

Üye
Bende ses sorunu var mix radio da ve kendi listemde şarkı dinlerken sesi kısamıyorum . İlginç bir durum ve çözemedim

pirenuri

pirenuri

Üye
:sirit: Bensiz olmaz

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi çıkmamışım birde böyle çek :sirit:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Alıntı.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt