arkadaş c6 01 diyor c6 01 ın bataryası bl 5ct
bende görüyorum c6-01 dediğini. daha uzun gideni var mı diyor bende bp-4l dedim. sen başka bir tarafınla anladıysan ben ne yapim.arkadaş c6 01 diyor c6 01 ın bataryası bl 5ct
gold bataryalar var her modele göre daha uzun şarz ömrü var ama cihaza zarar verirse garantiden çıkar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o ne beya!
o ne ki beya!bende görüyorum c6-01 dediğini. daha uzun gideni var mı diyor bende bp-4l dedim. sen başka bir tarafınla anladıysan ben ne yapim.

Arkadaşım günde istersen 100 kez şarj et derdin batarya ise hiç bir şey olmaz, yok çabuk bitiyor o da canımı sıkıyor diyorsan sana sadece şunu söyleyebilirim, Sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmaz...Peki bu şarj olayını Nasıl halletcez günde 2 kere şarj ediyorum.
Şaka bir tarafa daha uzun süre kullanmak istiyorsan 1300mah tan yüksek bir batarya kullanman gerekir.Bu okuduğum ikinci konu ve yine sen, yine agresiflik. Sakinleş biraz. Arkadaşım, banlanacaksın. Biraz dikkat et tarzına.![]()
Sen sıkma canını okudum yorumları...konu sahibi yorumlara agresıf cevap verse anlarım c6 01 bataryası soruyor bende bl 5ct dedim arkadaşta kullandıgı telın bataryasını dıyor.batarya önerısınden cok uyumlumu o önemli