Nokia Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Batarya
Arkadaşlar bu bataryaların kullanış süresi hepsinin aynımı ? Mesela yani şimdi benim c6-01 in içindeki batarya atıyorum 2 gün gidiyor bundan daha uzun giden batarya varmıdır satın alsak parayla ?

farukbekl

farukbekl

Üye
Var.. Nokia Batartyası Bp-4L Benim E6 Telefonda Symbian anna kullanırken. 5 gün gidiyor.. belledeyken 3 gün..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş c6 01 diyor c6 01 ın bataryası bl 5ct

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uzun gitmesı ıçin mah değerı yuksek olması gerek bulabılirmısın bilmıyorum araştırman gerekir

farukbekl

farukbekl

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
agzını bozmana gerek yok c601 e uygun mu onu söylemen gerekırdı.

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şimdi sonuç olarak sorumun cevabı ? :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygun olan yuksek mah lı batarya bakmalısın arkadaşım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gold bataryalar var her modele göre daha uzun şarz ömrü var ama cihaza zarar verirse garantiden çıkar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gold bataryalar var her modele göre daha uzun şarz ömrü var ama cihaza zarar verirse garantiden çıkar

aynen yüksek mah lı bataryada koyabilirlerdi ama demekkı sistemın zarar görmesini engellemek için bir sevıyede tutulmuş.

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu şarj olayını Nasıl halletcez günde 2 kere şarj ediyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telinde neler yüklü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bende görüyorum c6-01 dediğini. daha uzun gideni var mı diyor bende bp-4l dedim. sen başka bir tarafınla anladıysan ben ne yapim.

Bu okuduğum ikinci konu ve yine sen, yine agresiflik. Sakinleş biraz. Arkadaşım, banlanacaksın. Biraz dikkat et tarzına. :nono:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki bu şarj olayını Nasıl halletcez günde 2 kere şarj ediyorum.
Arkadaşım günde istersen 100 kez şarj et derdin batarya ise hiç bir şey olmaz, yok çabuk bitiyor o da canımı sıkıyor diyorsan sana sadece şunu söyleyebilirim, Sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmaz...:ehe Şaka bir tarafa daha uzun süre kullanmak istiyorsan 1300mah tan yüksek bir batarya kullanman gerekir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu okuduğum ikinci konu ve yine sen, yine agresiflik. Sakinleş biraz. Arkadaşım, banlanacaksın. Biraz dikkat et tarzına. :nono:

konu sahibi yorumlara agresıf cevap verse anlarım c6 01 bataryası soruyor bende bl 5ct dedim arkadaşta kullandıgı telın bataryasını dıyor.batarya önerısınden cok uyumlumu o önemli

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
konu sahibi yorumlara agresıf cevap verse anlarım c6 01 bataryası soruyor bende bl 5ct dedim arkadaşta kullandıgı telın bataryasını dıyor.batarya önerısınden cok uyumlumu o önemli
Sen sıkma canını okudum yorumları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt