Nokia asiha 303 için tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

houee

Üye
    Konu Sahibi
Nokia asiha 303 için tavsiyeler
Merhaba, IMEI kayıtı olan nokia asiha 303 buldum ve opera mini indirdim ne olur ne olmaz diye 3-4 tane farkli sürümüyle birlikte, çalişiyor mobil veriyle de.
Birkaç oyun indirdim şaşirdim ama açti çoğunu. Dosya boyutlari ise komedi gerçekten çok az.

Müzik dinlemek istiyorum ama indirip yüklersem çok yer kaplar. 100mb yer var. Dolsun istemiyorum.

İngilizce müzik, podcast dinlemeye bayılırım. Bunu yapabileceğim bir uygulama linki var mi?

Kendi radiosunda sadece diyanet radyosu ve 3 tane türk radyosu bulabildi. Abd radyosunu açmanin bir yolu var mı? Frekansları girdim ama yok çalişmiyor belki internet üzerinden abd radyosuna erişebilen uygulamalar vardır. Tarayıcı üzerinden denedim fakat siteye girse bile şarkıyı başlatmıyor.
Başka uygulama tavsiyelerinize de açiğim.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: houee
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Merhaba, IMEI kayıtı olan nokia asiha 303 buldum ve opera mini indirdim ne olur ne olmaz diye 3-4 tane farkli sürümüyle birlikte, çalişiyor mobil veriyle de.
Birkaç oyun indirdim şaşirdim ama açti çoğunu. Dosya boyutlari ise komedi gerçekten çok az.

Müzik dinlemek istiyorum ama indirip yüklersem çok yer kaplar. 100mb yer var. Dolsun istemiyorum.

İngilizce müzik, podcast dinlemeye bayılırım. Bunu yapabileceğim bir uygulama linki var mi?

Kendi radiosunda sadece diyanet radyosu ve 3 tane türk radyosu bulabildi. Abd radyosunu açmanin bir yolu var mı? Frekansları girdim ama yok çalişmiyor belki internet üzerinden abd radyosuna erişebilen uygulamalar vardır. Tarayıcı üzerinden denedim fakat siteye girse bile şarkıyı başlatmıyor.
Başka uygulama tavsiyelerinize de açiğim.
hayırlı olsun hocam
bende çok aradım ama radyo bulamadım . Tavsiyem mp3 leri aac formatına çevirin çok faydası oluyor

• Beğen

houee

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun hocam
bende çok aradım ama radyo bulamadım . Tavsiyem mp3 leri aac formatına çevirin çok faydası oluyor
Teşekkürler hocam opera mini sürümü biraz daha güncel olsa internetteki bazi radyo sitelerini açardi herahlde. Deniyorum phoneky sitesinden tarayıcıları belki bulurum açan bir tane.
Mesaj birleştirildi:

Yok olmuyor pes ettim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sovalie1993, MAERKEK ve Silinen Üye 2625978
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Hocam bende internet radyosu programı vardı Java için. Onu atayım uygulamadan gerekli ayarları yapıp internet radyosunun adresine bağlanın. Ben denedim oldu.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2625978

houee

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende internet radyosu programı vardı Java için. Onu atayım uygulamadan gerekli ayarları yapıp internet radyosunun adresine bağlanın. Ben denedim oldu.
hocam tesekkurler fakat .jar uxantılı yazdıgı halde lnen dosya .ext uzantılı o yuzden acılmıyor.. Dosya uzantı ısmı degıs
tırmeye calıstım o da olmadı

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
neden özellikle o telefon peki yani başka bişey olsa dha iyiydi bence

houee

Üye
    Konu Sahibi
belki işine yarar
bu daha iyi
Burada exe dosyası verıyormus bılgısayardan convert yapmak gerekıyor sanırım uygulama ısmını aratınca ındırıp acabıldım sonunda.
Onerdıgınız bır ayar var mı https hatası verıyor mevcut url'ler ıcın
Mesaj birleştirildi:

neden özellikle o telefon peki yani başka bişey olsa dha iyiydi bence
hocam kamerasını soktum + ınternetlı oldugu ıcın. Dıger bırkac model ınceledım daha kotu. Butceyı arttırabılseydım f22 alırdım.
Not askerlık ıcın, 1ayda olsa sıkılır ınsan

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sıkılmaya çok zamanın olmaz merak etme :) ha düşeceğin yerde önemli ama yinede sen bilirsinn

• Beğen
XXXturi01

XXXturi01

Üye
hocam tesekkurler fakat .jar uxantılı yazdıgı halde lnen dosya .ext uzantılı o yuzden acılmıyor.. Dosya uzantı ısmı degıs
tırmeye calıstım o da olmadı
Banada aynısı oluyordu nokialarda ext olarak iniyor. Onun yöntemi vardı.
Yeniden adlandir diyip sonuna _jar yazın oluyodu

houee

Üye
    Konu Sahibi
sıkılmaya çok zamanın olmaz merak etme :) ha düşeceğin yerde önemli ama yinede sen bilirsinn
Amasya hocam cok kalabalık diyorlar bakalim.
Banada aynısı oluyordu nokialarda ext olarak iniyor. Onun yöntemi vardı.
Yeniden adlandir diyip sonuna _jar yazın oluyodu
evet hocam bunu 2 gün önce keşfettim hepsi için olmuyor ne yazık ki buradan bir zip arşivi indirmiştim oyun adı altında. Xplorer ile çıkarttım yine açilmadi 20 dk ugrasım sonucu dosya uzantısı degiştiriyim dedim jar yaptim hepsi çalişti
Bunun için denedim fakat ünlem çıkıyor. Phoneky üzerinden MFRadio indirdim yine de, mevcut radiolar https hatası veriyor saglam calisan link var mi ki acaba ekleyip denesem.
Hiç bilmediğim bişi
Ext ro jar dene 2. Linkteki
Mesaj birleştirildi:

Hiç sıkılmazsın
İnan bana
Tecrübeyle sabittir
Indirdim uygulamayi link ekle kısmı filan var onlari araştirip denicem de çalişcak gibi durmyor hocam. Belki çalişir sadece öyle hisettim. :d

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Evet çok kalabalık
Prenses bölüğüne düşersen iyi ötekiler seni hayattan bezdirir
Gerçi prenses bölüğüde pek iyi sayılmaz ama diğerlerine nazaran daha iyi
2 tane yatakhane 8 kişilik
Diğerleri 60 ar kişilik
Hangi ay gitcen aralık değildir inş.
Bi de ne günah işledin de amasya ya düştün diye sorarlar adama

• Beğen

houee

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok kalabalık
Diğerleri 60 ar kişilik
27sinde oradayım hocam. Şans gurbetci olsaydık aynı parayı ödeyip hiç gitmicektik.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet çok kalabalık
Diğerleri 60 ar kişilik
amasyanın plakası 05 elması bol daha ne istiyorsun.bedellileri ezmiyorlar merak etmeyin olan uzun dönemlere oluyor içlerinden geçiyorlar :D

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aynen bak bu doğru işte
Az eziyolar desek daha doğru olur
Mesaj birleştirildi:

Bak bu çok aşırı doğru
Mesaj birleştirildi:

Bu yüzden 1 aylık gittim
Yoksa ben biterdim
bişey olmaz abartmayın millet 12 ay yapıyor benim gibi benden önce 18 ay yapanları düşün birde. gittiğin yerdekı arkadaşların önemli misal devrelerinin arasında kavşak varsa sıkıntı hem ezdirir hem çok iş yaptırır. insan evladı ıse eşit iş yaparsınız ezilmezsiniz bir olursunuz.

tabi her yerde saplama olduğu için geneli döner kavşak o ayrı ama yapacak bişey yok. ne demişler sen doğru ol,eğri zaten sırıtır diye. tabi onlarda cop copculuk yaparak çavuş yada personeli kafaya alırsa yıne sıkıntı. bence uzun dönem gitmeliydin

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Baştaki harf y olcaktı
Yanlış yazmışsın
Mesaj birleştirildi:

Hem para alırdı hem de tam asker olurdu
istersen sen y ile yaz :op:

para dediğin kaç para oldu bilmiyorum ama anca çarşına filan yeter o para yemeğine filan

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu