Nokia Asha 303 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

houee

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 303 hakkında
Merhabalar, günlerdir kurcalamam sonucu rar dosyalarini açabilecek dosya yöneticisini kullanmayi öğrendim.
Video açilamıyor fakat phonekyden birkaç video izlenebiliyor inidirince.

Kısacası beklediğimden çok fazla oyun açti, buraya girebiliyorum. Kamerasını bile söktüm. Ne kadar güzel oyunlar var ve kapladiklari alan çok az. Daha araştirip, deniyorum bakalim.

Iki tane eksik:
1-) Internet sitelerinde videoyu bırakın, müzik dahi oynatilamiyor mecbur indiricez.
2-)Depolama alanı çok az 100mb boş vardı. 50mb kaldi.. SD şart gibi ama bütçe...
Elimde çok eski 8gblik iki tane sd kart vardı tek tek denedim ama biçimlendirilemiyor diyor. Bilgisayara bağlayip kuracalamak isterdim sd kartlari fakat bilgisayarla baglantisini sağlayacak aparat yok ne yazık ki.
Keşke algilasaydi full muzik doldururdum. Ucuz sd kart öneriniz var mı acaba çok yüksek bir şey istemiyorum. Nokia asiha 303 ne kadar gb, hangi modelinden destekliyor bilgim yok.
Forumdaki tüm bilgiler için herkese teşekkürler bu arada.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
32gbya kadar destekliyor ama hafıza kartınınin ayarlarıyla oynayıp 32 GB üstü hafiza kartida takabilirsiniz. Ben Max 2 GB destekleyen 2730a 16 GB hafıza kartı taktım bu yöntemle.
Eğer çok yüksek boyutlu dosya koymayacaksaniz 2 GB yeterlidir.
İnternetten video ve muzik bu cihazlarda bazen indirmeden direk acilabiliyordu ben denediğimde.

houee

Üye
    Konu Sahibi
32gbya kadar destekliyor ama hafıza kartınınin ayarlarıyla oynayıp 32 GB üstü hafiza kartida takabilirsiniz. Ben Max 2 GB destekleyen 2730a 16 GB hafıza kartı taktım bu yöntemle.
Eğer çok yüksek boyutlu dosya koymayacaksaniz 2 GB yeterlidir.
İnternetten video ve muzik bu cihazlarda bazen indirmeden direk acilabiliyordu ben denediğimde.

hocam hafiza kartın ayarıyla nasıl oynayabilirim? Kartı okuyor ama bıcımlendırırken hata verıyor

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Merhabalar, günlerdir kurcalamam sonucu rar dosyalarini açabilecek dosya yöneticisini kullanmayi öğrendim.
Video açilamıyor fakat phonekyden birkaç video izlenebiliyor inidirince.

Kısacası beklediğimden çok fazla oyun açti, buraya girebiliyorum. Kamerasını bile söktüm. Ne kadar güzel oyunlar var ve kapladiklari alan çok az. Daha araştirip, deniyorum bakalim.

Iki tane eksik:
1-) Internet sitelerinde videoyu bırakın, müzik dahi oynatilamiyor mecbur indiricez.
2-)Depolama alanı çok az 100mb boş vardı. 50mb kaldi.. SD şart gibi ama bütçe...
Elimde çok eski 8gblik iki tane sd kart vardı tek tek denedim ama biçimlendirilemiyor diyor. Bilgisayara bağlayip kuracalamak isterdim sd kartlari fakat bilgisayarla baglantisini sağlayacak aparat yok ne yazık ki.
Keşke algilasaydi full muzik doldururdum. Ucuz sd kart öneriniz var mı acaba çok yüksek bir şey istemiyorum. Nokia asiha 303 ne kadar gb, hangi modelinden destekliyor bilgim yok.
Forumdaki tüm bilgiler için herkese teşekkürler bu arada.
Jtube Lite indirsene . Youtube açıyor

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
hocam hafiza kartın ayarıyla nasıl oynayabilirim? Kartı okuyor ama bıcımlendırırken hata verıyor
Ya bilgisayara bağlayacaksın ya da hiç uğraşmayıp sıfır 16 gb hafıza kartı alacaksın

• Beğen
Tepkiler: houee ve XXXturi01

houee

Üye
    Konu Sahibi
Jtube Lite indirsene . Youtube açıyor
hocam indirme linki yok mu sitelerinden indirmeye çalişinca güvenli bağlanti kurulamadi diyip reddediyor başka sitede bulamadim hatta telegram gruplarina bile baktim. Sadece jtube var phonekyde ama dediğiniz lite olan sanırsam.
Bilgisayarda mi yapiyorsunuz biçimlendirmeyi?
Yok hocam nokia telefondan denedim gözüküyor ama biçimlendir diyorum. Biçimlendiriyor>biçimlendirilemedi.
Başka telefonlara takıp biçimlendirmeyi olursa tekrar nokiaya takmayi düşünüyorum.
Bilgisayar baglantısını yapacak aparat olsa birkaç program ile zorla biçimlendirirdim. Yapacak bir şey yok artik :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator

• Beğen
Tepkiler: houee

houee

Üye
    Konu Sahibi
hocam acılınca heveslendim fakat cıkan videolardan birine tıklayınca hata veriyor
contact developer:t.me/nnmidletschat e:2 at bqt: Thread-17 (p:5c:class java.lang.Thread) 2 Raw jsopn:
hatası aliyorum. :(

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
hocam acılınca heveslendim fakat cıkan videolardan birine tıklayınca hata veriyor
contact developer:t.me/nnmidletschat e:2 at bqt: Thread-17 (p:5c:class java.lang.Thread) 2 Raw jsopn:
hatası aliyorum. :(
Ayarlara gir
Tarayıcı da oynat var
Telefonun kendi videolar uyg. Aracılığıyla oynat var
Siteye yönlendirip indirme ve oynatma seçenekleri olması lazım
Jtube yi ben de kullanıyorum
Lite sürümünü bilmem ama illaki ayarlarda vardır bi çözüm yolu

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve houee

houee

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlara gir
Tarayıcı da oynat var
Telefonun kendi videolar uyg. Aracılığıyla oynat var
Siteye yönlendirip indirme ve oynatma seçenekleri olması lazım
Jtube yi ben de kullanıyorum
Lite sürümünü bilmem ama illaki ayarlarda vardır bi çözüm yolu
telegramdan sordum birisi api linkini şununla degiştir dedi
degiştirdikten sonra hata gitti mobi diye bir siteye yönlendiriyor oradan indiriliyor ben appten izlerim diye düşünmüştüm neyse hiç yoktan iyidir 50mb araliğinda yer kaldi 1dk videolari inidirp silerim artik. :D
Teşekkürler herkese tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
degiştirdikten sonra hata gitti mobi diye bir siteye yönlendiriyor oradan indiriliyor ben appten izlerim diye düşünmüştüm neyse hiç yoktan iyidir 50mb araliğinda yer kaldi 1dk videolari inidirp silerim artik. :D
Teşekkürler herkese tekrardan.
sorunun çözülmesine sevindim
recaa iderim

• Beğen
Tepkiler: houee
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Teşekkürler herkese tekrardan
Video.2yxa.mobi ye yonlendiriyorsa orda rtsp seçeneği var ona basınca 144p 3GP kalitesinde indirmeden izletiyor. Eğer yüksek kalitede izlemek istiyorsan allta bı yerler vardı orayı kurcala.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve houee

houee

Üye
    Konu Sahibi
Video.2yxa.mobi ye yonlendiriyorsa orda rtsp seçeneği var ona basınca 144p 3GP kalitesinde indirmeden izletiyor. Eğer yüksek kalitede izlemek istiyorsan allta bı yerler vardı orayı kurcala.
Tesekkurler hocam bakicam.
Bilginiz varsa diger merak ettigim sey telegram'in bir uygulamasi varmis. Acaba calisiyor mu? Kutegram mi neydi

Bu arada telegramdan haber takip edenler operadan kanal ismi yazip, ornegin tt.me/isim, preview olarak haberleri okuyabilir, resimler de cikiyor ama videolar acilmiyor tabi ki
Onizlemesi acik her kanali bu sekilde Manuel olarak takip edebilirsiniz

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Tesekkurler hocam bakicam.
Bilginiz varsa diger merak ettigim sey telegram'in bir uygulamasi varmis. Acaba calisiyor mu? Kutegram mi neydi

Bu arada telegramdan haber takip edenler operadan kanal ismi yazip, ornegin tt.me/isim, preview olarak haberleri okuyabilir, resimler de cikiyor ama videolar acilmiyor tabi ki
Onizlemesi acik her kanali bu sekilde Manuel olarak takip edebilirsiniz
Kutegram Asha 303de çalışmaz.
Mpgram var ona internet tarayıcısı dan giriyor kullanıyorsun resim ve videoları acabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Üst Alt