Nokia androide yenilmis :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia androide yenilmis :S
Mobil telefon üreticisi Nokia'nın ekonomik olarak yaşadığı kriz, şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop'un çalışanlara gönderdiği nottaki, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" sözleriyle ifade edildi.

Elop, gönderdiği notta, Nokia'nın, Google'ın Android işletim sistemi ve Apple'ın iPhone'unun başarısına hazırlıksız yakalandığını belirterek, "İlk iPhone 2007'de piyasaya çıktı ve bizim hala iPhone'a yaklaşabilecek bir tecrübemiz yok. Android piyasaya sadece 2 yıl önce çıktı ve bu hafta akıllı telefon piyasasındaki satışlarda liderliğimizi elimizden aldılar. İnanılmaz" dedi.
Stephen Elop, Apple'ın, iyi bir dizaynla, tüketicilerin yüksek fiyatlı telefonları satın alabildiğini gösterdiğini ifade ederek, Apple'ın oyunun kurallarını değiştirdiğini ve şimdi şirketin yüksek kaliteye sahip olduğunu kaydetti.
Araştırma şirketi IDC'ye göre, Nokia'nın 2009 yılında yüzde 38 olan pazar payı, 2010 yılının sonunda yüzde 28'e geriledi, buna karşılık rakipleri Apple ve HTC'nin payının arttığı ya da korunduğu belirtiliyor.
[alintidir.]

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
ha haa haaa bundan bize ne

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia böyle devam ederse sırf androide degil bütün işletim sistemlerine yenilecek.nokia birtek symbianda iyi.şu n8 ucuzlarsa belki biraz daha iyileşebilir.

Utku

Utku

Üye
Symbian FOREVER:ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Utku™;3189751' Alıntı:

Aynen aynen :) iOS'yide beğeniyorum ama android'i ben o kadar gözümde büyütmüyorum ne kadar hızlı şişersen o kadar hızlı sönersin hesabı android'de sönecek Symbian ve AppleiOS en iyi yazılılardır.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Nokia nın bir hatası var neden derseniz çok sık yazılım çıkarmıyor ve fiyatları çok yüksek ne olucak şu 5800 ı 350 ye felan çekse x6 yı 500 tl civarı yapsa ve n8 i ucuzlatsa o yüzden SAMSUNG FOREVER!:ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O dediklerini yapsa peynir ekmek gibi satar ama sanmıyorum 5800 o kadar düşmeden zaten piyasadan kalkar çünkü 2-3 yıl oluyor telefonların ömrü genelde sonra kalkıyorlar, X6'yı 450-520 tl arası yaparak piyasanın yeni 5800'ı yapmalı bence Nokia.

Starsley

Saydığın telefonların özelliklerinin samsung telefonlarında olupta o önerdiğin fiyata satıldığını gördünmü peki ya da başka bir marka da adamlar zaten fiyat performans olarak dünyanın en iyi cep telefonlarını satıyorlar.

pRime.

pRime.

Üye
1000tl lik n8'e pahalı diyen insan zihniyeti. Arkadaş, o kadar özelliğe, o sağlamlığa ve aynı fiyata sahip başka telefon göster Allah aşkına!

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bugun 2 Farklı Gazetede Bu Açıklamyı Okudum.
Dedikodu Degil Bizzat CEO sunun yAptığı Açıklama.
iphone gibi bir cihaz 2007 te Uretildi Biraz Zorlasaydık Biz de Ondan iyi yada onun Gibi Bir Cihaz Yapabilirdik demiş.
Ayrıca Android Çıkalı 2 Yıl Oldu ama Piayasayı Alt Üstü Satış olarak demiş.
Sanılanın Aksine Android Sadece Samsung a Ait Tekel Değildir.
Motorola-Lg-Acer-Philips-Samsung un Android Yazılımını Destekeleyen Modelleri Vardır.
Ayrıca Resmi Olarak Adobe Flash Player ilk Android Cihazlara Geldi.
yani ben wifi ile Cepten facebook ve diğer sitedeki Videoları izlemek isterim Sorunsuz diyorsanız
Android Yazılımını Kullanan Telefon Almak Zorundasınız veya Symbian3

Starsley

Haklısın şuan nokiada sadece S^3 de flaş videolar izleniyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vallaha gerçek mi bilmiyorum ama internette geziyor 5800 a android yüklenmiş diye.adamın biri yüklemiş.dedigine göre.tabi gerçekligi ne kadardır onu bilmem...

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nokia patıyorrr hahahahahhaa

anisti

anisti

Üye
bencede nokia forever fiyatıda makul bir telefona 1200 tl verilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt